renatalorens 20.03.07, 13:38 myślę, ze warto zrobić spis takich sklepów internetowych jak i stacjonarnych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renatalorens warszawa 20.03.07, 13:39 1. Jakon - ul. Rydrygiera 2. Salon Cezexu - ul. Modlińska (przeniesiony z pl. Wilsona) 3. Ibex - ul. Pańska 75 Odpowiedz Link Zgłoś
kargab Re: sklepy z papierami 20.03.07, 15:16 to ja wrzucę to co mam swiatpasji.pl/sklep/ www.decu.pl www.memorabilia.pl/ www.novumgrom.pl www.nowaszkola.com.pl www.opitec.pl www.bazardekoracji.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Kraków 09.04.07, 21:02 Lewiatan - ul. Librowszczyzna Sklep dla artystów - ul. Warszawska Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_jarosz Canson szukam 01.04.07, 15:16 Szukam kolorowej kalki z canson i nie mogę znaleźć... konkretnie chodzi mi o perłową. Nie ukrywam, że wolałabym jakiś sklep internetowy, ale moze coś z okolicach Gliwic lub Katowic się znajdzie. Pozdrawiam Kitty Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka9912 Re: sklep internetowy z papierami 13.09.07, 14:59 pozwolę sobie dorzucić rewelacyjny moim zdaniem sklep: papiera4.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
artpasja dla koleżanke z forum 04.01.08, 21:05 Zapraszam do mojego sklepu, jutro kolejne towary. Gdyby któraś miała ochotę zrobić zakupy to w uwagach zamówienia prosze KONIECZNIE wpisać : "KOLEŻANKA Z FORUM", a fajny rabacik dodam. www.artpasja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni Stonogi.pl - Poznań i internet 04.05.08, 20:04 póki co mamy papiery firmy Chatterbox + trochę akcesoriów 7 Gypsies. Mam nadzieję, że będzie się to rozwijać :) www.stonogi.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aquita Serwetnik.pl - Poznań, okolice i internet 07.07.08, 22:45 Zapraszam :) na Serwetnik.pl pozdrawia Was Aquita z Sewetnika.pl wesoła kobita Odpowiedz Link Zgłoś
adriado Re: sklepy z papierami 11.07.08, 21:14 Sklep internetowy www.ScrapArt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
leeya craft4you.pl 31.10.08, 10:12 Witam :) Ostatnio założyłam sklep z materiałami do scrapbookingu - W ofercie znajdziecie duży wybór papierów (Fancy Pants, Daisy D's, GCD Studio), stemple, tusze, kwiatki papierowe Prima Marketing (wczoraj dołączyły do oferty). Planuję tez rozwinięcie działu "kartki" - jeżeli macie sugestie, co powinno znaleść się jeszcze w ofercie (najlepiej z linkami ;) ) - piszcie na moj adres gazetowy, będę bardzo wdzięczna. Link do sklepu w stopce. Odpowiedz Link Zgłoś
lin_ka1 Propozycja dla sklepów internetowych 10.12.08, 15:57 Właścicielki sklepów scrapo-dekupażowo-robótkowych mam pytanie a zarazem propozycję. Często kupuję na innych portalach sporo rzeczy do scrapu czy decu. mam w związku z tym propozycję po rozeznaniu co sie u nas dzieje i jakie jest zainteresowanie czymś takim co nazywa się SIZZIX. U nas w Polsce jest jeden sklep, kóry podjął próbę sprowadzenia tego urządzenia jak i wykrojników do niego. Nigdzie indziej tego w polskich ofertach nie znalazłam. W związku z tym może któras z Was spróbowałaby sprowadzić te wykrojniki ? Od razu dodam, że nie za takie sumy jakie proponuje nasz sklep (nie podam nazwy,zeby nie być potem posądzona o niecne zamiary) Na ebay'u wykrojniki mozna zdobyc już za 5 zł. Patrzyłam po tym co dziewczyny pokazują w swoich pracach i u wielu z nich znalazłam elementy wycinane właśnie tym sizzixem. Dlaczego nie spróbować? Podejrzewam, że wiele z nas woli zapłacić u nas i kupić to za rozsądne pieniądze niż płacić gdzieś za siedmioma morzaami czy górami. pozdrawiam lin_ka1 Odpowiedz Link Zgłoś
rudlis Propozycja dla sklepów internetowych 10.12.08, 17:54 Halinko, z ciekawości przejrzałam propozycje cenowe na ebayu - cena ok 5 zł to element już wykrojony (nie wykrojnik) i to cena do licytacji. A same wykrojniki to mozna znaleźć tutaj: shop.ebay.pl/items/__Sizzix-Big-Shot?_nkw=Sizzix%20-%20Big%20Shot&_fln=1&_fromfsb=&_mPrRngCbx=1&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282&_u dlo=50&_udhi=400 Samej maszynki cudownej do wykrajania nie znalazłam -więc mogę tylko się domyslać, że przy obecnym kursie złotówki będzie wynosić ok 500 zl. A może się mylę (oby). Odpowiedz Link Zgłoś
lin_ka1 Re: Propozycja dla sklepów internetowych 10.12.08, 21:29 No to już się tłumaczę :) swoją maszynkę kupiłam za 120 zł. Wykrojniki są w rożnych cenach. 0,99 też - tyle dałam za jeden z ornamentów. Jako potwierdzenie mam jeszcze fakturę opiewającą na taka cenę za 1 z 4 wykrojników. Nie ukrywam, że ceny są rożne i tak jak podała Irenka zależą od ilości licytacji, ale perełki zawsze się trafiają. Ja w każdym razie sporo już na ebayu kupiłam. I jeśli nikt u nas nie rozkręci tego rynku (za rozsądne ceny) to pewnie dalej będę kupowała w świecie. Sizzixa w każdym razie polecam. Wg mnie jest rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
rudlis Re: Propozycja dla sklepów internetowych 10.12.08, 22:51 Już go prawie zamówiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mewamac1 Re: sklepy z papierami 04.03.10, 09:55 To ja zapraszam do nowootwartego sklepu www.craftstore.pl Oferta będzie stale poszerzana, więc zapraszam do częstego zaglądania no i oczywiście na zakupy. Wszelkie sugestie mile widziane. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joannadem www.zielonazyrafa.pl 16.07.10, 20:19 Sklep internetowy, nie tylko papiery, ale i akcesoria. No i przesyłka ekonomiczna tylko 6zł. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ilusia_maj Re: sklepy z papierami 26.11.10, 00:06 Witam serdecznie. Zapraszam do nowego sklepu dla kreatywnych www.cafecraft.pl Jesteśmy w powijakach, ale codziennie dodajemy nowe produkty. Tylko do końca stycznia 2011r. jednorazowy rabat na pierwsze zamówienie (dla zarejestrowanych). Oprócz tego rabaty za większe zakupy i darmowe wysyłki. Propozycje nowych produktów - mile widziane :) Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś