ilhan 01.06.06, 22:23 Wreszcie, wreszcie! Ile muzyki. Idę mierzyć się z legendą. ryszardy.zax.pl/dzwiek.html#zdroj_muz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek0 Re: Zdrój Jana! 02.06.06, 08:24 ilhan napisał: > Wreszcie, wreszcie! Ile muzyki. Idę mierzyć się z legendą. > > ryszardy.zax.pl/dzwiek.html#zdroj_muz słychać, że nic nie słychać. Odpowiedz Link
ilhan Re: Zdrój Jana! 02.06.06, 08:56 janek0 napisał: > ilhan napisał: > > > Wreszcie, wreszcie! Ile muzyki. Idę mierzyć się z legendą. > > > > ryszardy.zax.pl/dzwiek.html#zdroj_muz > słychać, że nic nie słychać. Eee tam, "Pieśń telefoniczna" i "Ballada o nutrońcach" wymiatają. Fenomenalnie fałszujący i nie umiejący śpiewać wokalista, te awangardowe velvetowskie gitary, jakieś plemienne rytmy, klawisze - w 1970 roku w Polsce musiało to być maksymalnie oryginalne. Ciekawy wydał mi się wczoraj też "Kiedy będę żałował" - sam początek to antycypacja disco polo, a potem te wątki ludyczne. Odpowiedz Link
ilhan Re: Zdrój Jana! 02.06.06, 09:14 Zresztą może tu są w lepszej jakości zdrojjana.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMjY1NDguaHRtbA== Odpowiedz Link
janek0 Re: Zdrój Jana! 02.06.06, 09:30 ilhan napisał: > Zresztą może tu są w lepszej jakości O *****. Co oni palili ?! Odpowiedz Link
ilhan Re: Zdrój Jana! 02.06.06, 09:36 janek0 napisał: >Nie odwieszaj sumienia na przeszłości widełki Hehe, też mi wpadło w ucho. Odpowiedz Link
ktmajcher Re: Zdrój Jana! 02.06.06, 09:41 nie wychwyciłem tych filozofii życiowych, z warstwy tekstowej po pierwszym przesłuchaniu mam w głowie historię o nutriach, ale tak, fałszowanie pierwsza klasa, ma się wrażenie, że to garaż, instrumentalnie - nieźle Odpowiedz Link
pytajnick Nowy Sącz 02.06.06, 13:22 Patriotycznie Nowy Sącz sobie zapodałem... hm, "polecam".. Odpowiedz Link
teddy4 Re: Nowy Sącz 02.06.06, 14:01 W końcu As uwierzy, że ten zespół istniał:). Bardzo się cieszę, że coś jednak zostało po nich. Odpowiedz Link
teddy4 Re: Nowy Sącz 02.06.06, 14:16 cze67 napisał: > Wcale nie ma pewności, czy As czyta to forum:-) To niech ktoś da linka na SM! > Odpowiedz Link
teddy4 Re: Nowy Sącz 02.06.06, 14:16 teddy4 napisał: > cze67 napisał: > > > Wcale nie ma pewności, czy As czyta to forum:-) > > To niech ktoś da linka na SM! Miało być FM! > > Odpowiedz Link
janek0 Re: Nowy Sącz 02.06.06, 17:57 teddy4 napisał: > > To niech ktoś da linka na SM! > Miało być FM! Głodnemu chleb na myśli. :D Odpowiedz Link