mika_w1 12.10.04, 18:47 jest taka agencja Partner na osiedlu Kopernika, czy któraś z Was mamy korzystała z jej usług? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patyczako Re: agencja opiekunek czy ktoś słyszał!!! 01.11.04, 16:18 moja znajoma miala stamtad opiekunke ale byla z niej bardzo niezadowolona i po2 tygodniach pani podziekowala...potem szukala na wlasna reke Odpowiedz Link Zgłoś
matik30 Re: agencja opiekunek czy ktoś słyszał!!! 05.11.04, 10:08 korzystałam z tej agencji i byłam bardzo niezadowolona. Panie, które mi polecano kompletnie nie nadawały się do opieki nad dzieckiem, a już szczególnie bardzo małym. Ankiety wypełnione przez nie w agencji moim zdaniem w wiekszości są kłamliwe a ewentualne referencje i numery telefonów osób poprzednich pracodawców spreparowane. Od 5 pań z którymi się umówiłam czułam woń papierosów mimo, że w ankiecie wyraźnie było zaznaczone, że jest to osoba niepaląca. Generalnie nie polecam tej agencji, a ja ostatecznie znalazłam opiekunkę na własną rękę. Odpowiedz Link Zgłoś