chatka_ 09.01.04, 16:06 bombki pod choinka...szkoda, ze takie nietrwale te świeta.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex.4 Re: Znalazłam ... 09.01.04, 16:18 ale za rok przydarzą się. Cykl będzie trwał... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Znalazłam ... 09.01.04, 16:29 Ale taki zal je zdejmowac, chyba poczekam az wszystkie spadna :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Znalazłam ... 09.01.04, 16:32 nie zdejmując bombek złąmiesz cykl... Czy kogoś zwruszały by babki gdyby wisiały pzrez cały rok?.... Aby coś docenić trzeba czasami to stracić.. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Znalazłam ... 08.04.04, 00:09 alex.4 napisał: > nie zdejmując bombek złąmiesz cykl... > Czy kogoś zwruszały by babki gdyby wisiały pzrez cały rok?.... > Aby coś docenić trzeba czasami to stracić.. > Pozdr No wlasnie, mam wrazenie, ze swieta choc tak krotkie sa maja moc sprawiania ze reszta dni jest lepsza. W domku posprztane, to i jakos w duszy czysciej. A te wszystkie zyczenia od najblizszych, czyz nie sa jak modlitwa za nas? I znowu, dzieki Bogu..., nadszedl czas by sie lepiej zrobilo, czas zaczac zyczyc sobie wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znalazłam ... 08.04.04, 22:40 Mają moc sprawiania. Jak mi kiedyś było źle, to sobie choinkę wyciągnąłem w środku lipca. I chociaż to była taka maleńka choineczka, to się poprawiło :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Znalazłam ... 09.04.04, 14:26 ralston napisał: > Mają moc sprawiania. Jak mi kiedyś było źle, to sobie choinkę wyciągnąłem w > środku lipca. I chociaż to była taka maleńka choineczka, to się poprawiło :) Jej, tez kiedys wycignelismy choinke latem, w sierpniu to bylo na obozie mlodziezowym. Po swiecie kobiet, obchodach 1-majowych przyszla kolej na swieta Bozego Narodzenia :) Wszystko bylo jak w swieta, i potrawy wigilijne, i Mikolaj, biale koszule i nastroj swiateczny, pogoda tylko nie dopisala :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znalazłam ... 10.02.04, 15:26 Jak się ma dzieci, to święta trwają dłużej. Ja jeszcze wczoraj za kanapą odnalazłem choinkowe ozdoby :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Znalazłam ... 10.02.04, 22:29 tez znalazlam...kolorowe swiatelka w oknie, pod karniszem, no wcale nie rzucaja sie w oczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znalazłam ... 10.02.04, 22:49 Masz może na myśli lampki choinkowe? Na poprzednim mieszkaniu upiąłem takie na stojaku na kwiaty. Przez cały rok wisiały. Na kolejne święta - jak znalazł :))) Odpowiedz Link Zgłoś