zby001 20.04.05, 11:24 zatem proponuje, aby milosciwie panujacy nam moderator poprosil admina portalu o archiwizacje calej tresci. Chcialbym dostac potem to archiwum, jesli to mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gumista Re: Forum zdycha 21.04.05, 07:21 zby001 napisał: > zatem proponuje, aby milosciwie panujacy nam moderator poprosil admina portalu > o archiwizacje calej tresci. > Chcialbym dostac potem to archiwum, jesli to mozliwe. To prawda - forum zdycha - tamaty się wyczerpały, nowych gumistów nie przybywa ,a ci co się przewinęli, łyknęli troche wiedzy i zapewne myślą że podbiją świat gumami, bo przecież są WIELKIMI ARTYSTAMI!!!!!!! co zaś archwiwizacji sie tyczy - sprawa otwarta - juz kilka razy napisałem do wyborowej aby coś takiego zrobili - powiedzieli, że nie robią takowych rzeczy, no ale może mały wyjątek będzie. Zobaczymy - jak uda mi się zdobyc bazę to Wam powysyłam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mosteczek2 Re: Forum zdycha 24.04.05, 20:47 No a co tu jeszcze pisać? Chyba wszystko już wiadomo. Ci, co mieli sie poznać - juz się poznali i znają. oszołomy, które sie tu pojawiały - niczego się nie nauczyły. Swoje emalie mamy, zawsze zgadać się możemy, mnie ta niekatywność nie dziwi. Maciej - jeśli wiem fototapeta w wersji papierniczej o nas chyba nie pisała. Zresztą nie czytam tego. Nie ta opcja estetyczna, ale nade wszystko - towarzyska. Z Łodzią Kaliska się nie wącham. jestem w torunie na KONTAKCie prawdopodobnie. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
pinkle.rose Re: Forum zdycha 22.05.05, 23:23 > a ci co się przewinęli, łyknęli troche wiedzy i zapewne myślą że > podbiją świat gumami, bo przecież są WIELKIMI ARTYSTAMI!!!!!!! Nie nazwalbym tak siebie. Troche wiedzy faktycznie lyknalem, ale jest to zaledwie kropla w morzu... Bardzo ubolewam, ze z braku czasu poswieconego na prace co prawda w fotografii ale w markecie :( nie zajmuje sie juz guma. Mam nadzieje, ze to tylko chwilowy zastoj i znow pojawia sie u mnie w domu upaprane od pigmentow gazety. :) No i witam wszystkich po mojej dluuuuuuuuuuugiej nieobecnosci na forum. Bede sie staral zagladac teraz czesciej. Pozdrowienia dla stalych bywalcow! Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Forum zdycha 23.05.05, 06:32 No to jak juz się teraz pojawiłeś a jesteś z bydgoszczy to zapraszam na moją wystawę do Bydgoszczy 31 maja w awiarni Węgliszek na 18 - zobaczysz tam kilkanaście moich nowych gum. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkle.rose Re: Forum zdycha 25.05.05, 23:55 Super! :) Lecz przyjde dopiero 1 czerwca poniewaz mam prace do 22. :( Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Forum zdycha 26.05.05, 09:49 Szkoda ale zapraszam!!!! W Bydgoszczy chyba jeszcze nie było wystawy w technice gumy dwuchromianowej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Forum zdycha 28.11.05, 17:12 columba napisał: > Forum nie zdycha !!! oj wydaje mi się, że praktycznie to forum juz padło i dodatkowo zżera je od końca hi hihihi. Ale przypomnę, że w czasach świetności do było tutaj czasami całkiem gorąco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
columba Re: Forum zdycha 22.12.05, 01:38 ..jestem multi hobbistą...próbóję w tym smutnym kraju łowić, to rybę, to żółwia... ...kiedyś pojechałem do Indi, potem do Skandynawi...i ktoś mnie zapodał.... ...pomimo..pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś