Dodaj do ulubionych

Forum zdycha

20.04.05, 11:24
zatem proponuje, aby milosciwie panujacy nam moderator poprosil admina portalu
o archiwizacje calej tresci.
Chcialbym dostac potem to archiwum, jesli to mozliwe.
Obserwuj wątek
    • gumista Re: Forum zdycha 21.04.05, 07:21
      zby001 napisał:

> zatem proponuje, aby milosciwie panujacy nam moderator poprosil admina portalu
      > o archiwizacje calej tresci.
      > Chcialbym dostac potem to archiwum, jesli to mozliwe.

To prawda - forum zdycha - tamaty się wyczerpały, nowych gumistów nie
      przybywa ,a ci co się przewinęli, łyknęli troche wiedzy i zapewne myślą że
      podbiją świat gumami, bo przecież są WIELKIMI ARTYSTAMI!!!!!!!
      co zaś archwiwizacji sie tyczy - sprawa otwarta - juz kilka razy napisałem do
      wyborowej aby coś takiego zrobili - powiedzieli, że nie robią takowych rzeczy,
      no ale może mały wyjątek będzie. Zobaczymy - jak uda mi się zdobyc bazę to Wam
      powysyłam.

pozdrawiam
      • mosteczek2 Re: Forum zdycha 24.04.05, 20:47
        No a co tu jeszcze pisać? Chyba wszystko już wiadomo. Ci, co mieli sie poznać -
        juz się poznali i znają. oszołomy, które sie tu pojawiały - niczego się nie
        nauczyły. Swoje emalie mamy, zawsze zgadać się możemy, mnie ta niekatywność nie
        dziwi.
        Maciej - jeśli wiem fototapeta w wersji papierniczej o nas chyba nie pisała.
        Zresztą nie czytam tego. Nie ta opcja estetyczna, ale nade wszystko -
        towarzyska. Z Łodzią Kaliska się nie wącham.
        jestem w torunie na KONTAKCie prawdopodobnie. pozdro
      • pinkle.rose Re: Forum zdycha 22.05.05, 23:23
        > a ci co się przewinęli, łyknęli troche wiedzy i zapewne myślą że
        > podbiją świat gumami, bo przecież są WIELKIMI ARTYSTAMI!!!!!!!

Nie nazwalbym tak siebie. Troche wiedzy faktycznie lyknalem, ale jest to
        zaledwie kropla w morzu... Bardzo ubolewam, ze z braku czasu poswieconego na
        prace co prawda w fotografii ale w markecie :( nie zajmuje sie juz guma. Mam
        nadzieje, ze to tylko chwilowy zastoj i znow pojawia sie u mnie w domu upaprane
        od pigmentow gazety. :)

No i witam wszystkich po mojej dluuuuuuuuuuugiej nieobecnosci na forum. Bede sie
        staral zagladac teraz czesciej.

Pozdrowienia dla stalych bywalcow!
        • gumista Re: Forum zdycha 23.05.05, 06:32
          No to jak juz się teraz pojawiłeś a jesteś z bydgoszczy to zapraszam na moją
          wystawę do Bydgoszczy 31 maja w awiarni Węgliszek na 18 - zobaczysz tam
          kilkanaście moich nowych gum.
          • pinkle.rose Re: Forum zdycha 25.05.05, 23:55
            Super! :) Lecz przyjde dopiero 1 czerwca poniewaz mam prace do 22. :(
            • gumista Re: Forum zdycha 26.05.05, 09:49
              Szkoda ale zapraszam!!!! W Bydgoszczy chyba jeszcze nie było wystawy w technice
              gumy dwuchromianowej!!!!
      • columba Re: Forum zdycha 27.11.05, 03:50
        Forum nie zdycha !!!
        • gumista Re: Forum zdycha 28.11.05, 17:12
          columba napisał:

> Forum nie zdycha !!!
          oj wydaje mi się, że praktycznie to forum juz padło i dodatkowo zżera je od końca hi hihihi. Ale przypomnę, że w czasach świetności do było tutaj czasami całkiem gorąco!!!
          • columba Re: Forum zdycha 22.12.05, 01:38
            ..jestem multi hobbistą...próbóję w tym smutnym kraju łowić, to rybę, to
            żółwia...
            ...kiedyś pojechałem do Indi, potem do Skandynawi...i ktoś mnie zapodał....
            ...pomimo..pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka