Dodaj do ulubionych

Do A wee i Habitus

10.06.05, 12:31
na kolanach wam dziekuje za linki o puszczy knyszyjskiej.z moim dziadkiem
chodzilam na grzyby na jagody,to tak wzruszajace ze rozplakalam sie przed
komputerem jak niemozliwe, jeszcze raz wam serdecznie dziekuje i
pozdrawiam.janou.
Obserwuj wątek
    • ralston Re: Do A wee i Habitus 10.06.05, 23:04
      Janou,
      wsiadaj w samolot/pociąg/autobus/samochód i przybywaj. Ciągle tu u nas pięknie.
      Pachnie żywicą, ptaki śpiewają. Szkoda płakać - trzeba to wszystko z bliska
      obejrzeć, poczuć zapach, posłuchać szumu drzew. Gdzie we Francji tak będziesz miała?
      • janou Re: Do A wee i Habitus 10.06.05, 23:37
        ralston napisał:

> Janou,
        > wsiadaj w samolot/pociąg/autobus/samochód i przybywaj. Ciągle tu u nas
        pięknie.
        > Pachnie żywicą, ptaki śpiewają. Szkoda płakać - trzeba to wszystko z bliska
        > obejrzeć, poczuć zapach, posłuchać szumu drzew. Gdzie we Francji tak będziesz
        m
        > iała?
        dzieki za serdeczne slowa,ale wiesz jak w zyciu jest; maz, dzieci, wnuki, dom
        to nie jest tak latwo.mysle ze gdyby nie dzieci i wnuki to bym wrocila do
        bialegostoku ,ale jest jak jest,mam jednak nadzieje ze w sierpniu przyjade z
        mezem i wnukiem i do puszczy knyszynskiej napewno.pozrawiam.
        • ogabignac Re: Do A wee i Habitus 11.06.05, 08:37
          Jeżeli dawno w Polsce nie byłaś weź pod uwagę jazdę po polskich drogach.
          Tu(prawie) nie ma autostrad i jest bardzo niebezpiecznie.
          • habitus Re: Do A wee i Habitus 11.06.05, 09:31
            Ale za to pięknie. :)
            • ogabignac Re: Do A wee i Habitus 11.06.05, 09:44
              Pewnie że pięknie bo zarosło na zielono a zimą też będzie bo okryje na biało;)
          • janou Re: Do A wee i Habitus 11.06.05, 10:51
            ogabignac napisał:

> Jeżeli dawno w Polsce nie byłaś weź pod uwagę jazdę po polskich drogach.
            > Tu(prawie) nie ma autostrad i jest bardzo niebezpiecznie.
            bylismy w sierpniu 2003,kupilam wtedy 5 przewodnikow ,nikt o polskich drogach
            nic nie pisal,synowa byla w ciazy ,jechalismy 50 km na godzine, wlasnie chcia
            lam cie zapytac jak ominac Warszawe bo w2003roku nasza trasa byla Swiecko,
            Poznan,Konin Torun Malbork,Trojmiasto,Gizycko,Mikolajki,Bialystok,Warszawa
            Kazimierz Dolny,Sandomierz,Krakow,Opole i Niemcy,te ostatnie km przed granica
            niemiecka to tez okropna rzecz,po prostu pytanie ,jak najlepiej i najbezpiecz
            niej dojechac do Bialegostoku?z gory dzieki .
            • ogabignac Re: Do A wee i Habitus 11.06.05, 11:23
              Nie mogę chyba czegoś konkretnego doradzić bo po prostu nigdy do Polski nie
              przyjeżdżam samochodem. Kiedyś jeździłem autobusem teraz - albo pociągiem albo
              łączę pociąg z samolotem.
              Przed(chyba) trzema laty jechałem ostatni raz autobusem i włos mi się jeżył na
              głowie gdy widziałem jak nasz kierowca do ostatniej chwili wyprzedza mając na
              wprost jadące tiry.
            • koczisss Re: Do A wee i Habitus 11.06.05, 11:24
              Moja propozycja trasy:)))
              • janou Re: Do A wee i Habitus 11.06.05, 21:57
                koczisss napisał:

> Moja propozycja trasy:)))
                > Super,super,super !!!!!!!!!!dzieki:-)))))))))))
                >
                • koczisss Re: Do A wee i Habitus 11.06.05, 22:26
                  NIe ma za co:)))
                  Tylko pamiętaj, że jest inna numeracja dróg, na przykład ta z Warszawy so białegostoku już nie ma nr. 18, a 8. Na nowych mapach już powinny być nowe numery:)))
                  • janou Re: Do A wee i Habitus 11.06.05, 22:35
                    koczisss napisał:

> NIe ma za co:)))
                    > Tylko pamiętaj, że jest inna numeracja dróg, na przykład ta z Warszawy so
                    białe
                    > gostoku już nie ma nr. 18, a 8. Na nowych mapach już powinny być nowe
                    numery:))
                    > )witam ,ja mam nowa mape bo jestesmy czlonkami "Automobile Club" wiec co rok
                    jade po nowa mape, po dokumentacje turystyczne i inne papiery.
                    >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka