brezly 28.02.06, 20:32 serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,3182735.html Maria Janion z Waldemarem Koconiem jako wrogowie białej rasy? Gdzie jest służba zdrowia w tym kraju?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annabellee1 Re: Wygło mnie 28.02.06, 20:39 Pytanie w ktorym kraju? Zdolny teksciarz z tego Koconia,naprawde!! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wygło mnie 28.02.06, 20:44 No w tym tam, co sie GW wydaje. Prawda? (że zdolny?). I gawędziarz. A kiedys tak ładnie w Kołobrzegu spiewał. I co, BreslY, przyszłoby ci do łba ze bedziesz kiedys bronił Koconia przed patriotami z centralą w UK? Żes sie, synek, doczekoł, zaś.... Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Wygło mnie 28.02.06, 22:53 Ja tam Kazke Szczuke lubie, ostatnio ubiera sie odlotowo, nie zawsze gada z sensem, ale lepiej niz reszta. Dobra jest, niech taka zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wygło mnie 01.03.06, 15:55 tak sie zastanawiam.... a po co nam wooogóle RASA BIAŁA? ja bym to wszystko w dupu paręksęlans wymieszał! byłby wreszcie spokój! taki ŁAJT TRASZ IN DA MIX taką mam koncepcję :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wygło mnie 01.03.06, 16:09 Ty tego Drzejms nie tlumacz Wspoldziejacym tu. Ty to sprobuj przetlumaczyc temu Rycerstwu Bialej Rasy, tego no :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wygło mnie 01.03.06, 17:23 hmmm a czy każda białogłowa jest rasy białej? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wygło mnie 01.03.06, 17:26 Czarna albo zolta bialoglowa moze byc. Zreszta przy dzisiejszych farbach to i tak wzgledne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Wygło mnie 02.03.06, 01:14 Brezly jak odpali to glowa boli, ale w sumie slusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wygło mnie 18.03.06, 19:20 Ale to dokumentnie. Z zeszłego tygodnia ten wywiad z geniuszem nowej lewicy, dzis juz w archiwum: serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,3204878.html "W systemie seksualnym całkowicie liberalnym niektórzy mają różnorodne i ekscytujące zycie erotyczne, inni skazani sa na masturbacje i samotność. " Koniec cytatu z cytatu o analogii liberalizmu gospodarczego i seksualnego. Potem pada pytanie: aż się prosi żeby zapytac o możliwość redystrybucji seskualnej. jak wyglądałoby państwo opiekuńcze z punktu widzenia seksu? To ja, BreslY odpowiadam jak: korupcja, niewydolne (impotentne) instutcje publiczne, całe podklasy społeczne całkowicie polegające w sprawach seksu na państwie i urzenikach, zbyt duże wydatki, dyskusje ideologiczne o prywatyzacji sfery, powstanie globalnych koncernów które zajmowałyby sie redystrybucją, niekompeteni szefowie Urzędu Redystrybucji po każdych wyborach, lobbying przy przetargach. Skandale z wydawaniem redystrybucyjnych pieniędzy na inne cele, np. wyłudzanie karnetów i sprzedawanie ich na alkohol i hazard. No! Odpowiedz Link Zgłoś