kochanica-francuza 04.04.07, 21:01 W naszym kraju, jak koleś coś więcej ze sobą zrobi, niż tylko się umyje, to od razu uchodzi za ekscentryka - mówi Leszek Czajka, fryzjer. Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kot_behemot8 Re: Hehehe... 04.04.07, 21:20 Hmm, jeden mój znajomy raz ostrzygł sie u Czajki. Faktycznie, wyglądał ekscentrycznie, nawet jak na mój liberalny gust:)) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Hehehe... 04.04.07, 22:56 Chodzi na przykłd o golenie się? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Hehehe... 04.04.07, 23:35 Hm... Niektórzy pewnie się cieszą bo lubią być ekscentryczni. A tu nie trzeba się bardzo wysilić i już. Odpowiedz Link Zgłoś
bengal Re: Hehehe... 05.04.07, 04:19 "A co myślisz o image'u przedstawicieli naszej sceny politycznej? Oni mnie nie interesują. Większość z nich przedstawia obraz nędzy i rozpaczy. Pod wieloma względami. Nie wyłączając wyglądu. Nie marzę o tym, aby dokonywać na ich głowach jakichkolwiek zmian. Lubię pracować z ludźmi, którzy mnie dopingują, inspirują. Politycy do nich nie należą. Mam nadzieję, że nie zamkną mi salonu, jak to przeczytają." hehehe Odpowiedz Link Zgłoś