Dodaj do ulubionych

Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 11:44
tjaaaa...rubik piękny...kicz! to co on tworzy to czysty pop rozpisany na
orkiestre...moze sie to komus podoba, mi nie. prosz tylko o jedno-nie
umieszczajcie go na polce z muzyka powazna, bo osmieszacie sami siebie...
Obserwuj wątek
    • pasha1964 Re: Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem 14.11.06, 11:55
      Żywa reklama perhydrolu jak widać podoba się niektórym kobietom.
      Gratulacje dla Pań....
      • xply Re: Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem 14.11.06, 12:00
        No co, blondynek nie lubisz? :-))
        -> Tu rządzi blond
        • Gość: pienkny puściłem pawia IP: *.chello.pl 12.01.07, 21:21
          .
      • Gość: 4krzych1 to chyba "choopaki" wybierali... IP: *.aster.pl 14.11.06, 15:11
      • Gość: Tomek Re: Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:30
        Powinien jeszcze otrzymać tytuł najlepszego dyrygenta. Oczywiscie nie za
        umiejetności a za chęci, hahaha....
        • Gość: Akermanski Re: Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 11:57
          W muzyce, tak jak i w życiu, powinno być miejsce dla każdego. Podoba mi się w
          Rubiku kostka (przepraszam) pasja, z jaką dyryguje. Widać, że gościowi się chce
          i że to jego pasja. Wszystkim życzę by ich praca była jednocześnie przyjemnością.

.......................
          Lubię humor absurdalny: www.patafian.pl
    • Gość: PaniJanina Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem IP: *.chello.pl 14.11.06, 11:56
      SRUBIK
    • xply Re: Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem 14.11.06, 11:57
      Cudowny. Ciekawe czy rownie inteligentny, jak plastikowy :-P
      - Strefa lepszej płci
      • Gość: ubawiona Re: Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 11:59
        Buahahahahahahahaha...
      • Gość: zanussi Re: Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem IP: 172.16.5.* 14.11.06, 12:00
        Skandal! To Ja jestem Piękny!!!
    • 0x0001 Re: Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem 14.11.06, 12:03
      A co to w ogole za konkurs?!? Wyglada mi to na zbiorowy onanizm jakiegos
      towarzystwa wzajemnej adoracji.

Zwlaszcza, ze nie otrzymalem glownej nagrody, a jestem piekny, madry i
      wspanialy.
      • Gość: Strumień Re: Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem IP: *.tkdami.net 15.11.06, 21:06
        i chyba skromny!!!!!!!!!
    • Gość: pit "Róże Gali" = śmiech na sali IP: 83.168.124.* 14.11.06, 12:03
      Nie zgadzacie się? Co to ma niby być? Oni to coś dostali za jakieś.. dokonania?
      No... Ale żenada.
      • Gość: zoltek dokladnie IP: *.ip.fastwebnet.it 14.11.06, 16:44
        zgadzam sie w 100%.

ewentualnië:

Roze Gali = zenada na sali
        Roze Gali = mnie to wali
        Roze Gali = muchy srali

i na koniec
        Roze Gali = glupich nie siali
    • Gość: fraulein A kto to jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:08
      Piotr Rubik? A w ogole "Gala"? rany boskie spoleczenstwo jest coraz glupsze, kto
      w ogole traci czas na takie bzdury
      • Gość: OLA Re: A kto to jest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.06, 14:44
        JAK TAKIE BZDURY TO PO CO OGLĄDASZ... I JESZCZE KOMENTUJESZ, NIE SZKODA CI
        CZASU?
    • Gość: p.j. Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem IP: *.chello.pl 14.11.06, 12:11
      Dzizaz. Ale co się dziwić - wygrały same paskudztwa. Kasia Figura
      to może jest sexy i może jest niezłą aktorką, ale piękna na pewno nie jest.
      Kasia Cichopek - przereklamowany prosiaczek. Jej faceta nie widziałam, więc
      nie wiem. A na Rubika to w ogóle słów szkoda - jaka muzyka, taka facjata.
    • Gość: atakowac prl [...] IP: *.hsd1.or.comcast.net 14.11.06, 12:20
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: kot_czyli_pies przystojny w miare jest IP: 194.46.43.* 14.11.06, 12:21
      zmienilbym tylko fryzure i wybielil zeby. Poza tym - w miare urodziwy gosc.
    • Gość: sam on Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem IP: *.sopot.wirt.pl 14.11.06, 12:22
      Pięknie, kur..! Pięknie...
    • Gość: baQ Re: Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:31
      to teraz cala warszafka sie przefarbuje na blond i w polsce beda farbowani
      blondyni i farbowane blondynki i wszyscy beda piekni, wszyscy dostana roze gali
      i swiat od razu bedzie lepszy...
      żenada...
    • Gość: ggggggggg Re: Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem IP: *.acn.waw.pl 14.11.06, 12:32
      rubik? błe... Adamowi sztabie to on może buty czyścić.
      nie dość że prostuje i farbuje włosy to muzykę robi disko polo. każdy utwór jest identyczny.
      sztaba jest duuużo lepszym aranżerem.
      • Gość: wesołek Re: Rubik najpiękniejszym Polakiem hahahahahahaha IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.06, 12:33
        nie mogę, po prostu nie mogę się przestać śmiać
        jaki naród tacy idole

BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    • Gość: as Piotruś? IP: 212.75.114.* 14.11.06, 12:38
      No wsiok! Jak facet z wyglądem pedofila może być najpiekniejszy? Chyba w
      przenośni twórczej. Słuchałem tryptyku i przyłaczam się, że jest to solidna
      rzemieślnicza robota. Poza tą jedną piosenką, którą tłuczą na okrągło. (nr 9 na
      płycie nr2 -ps. wrześniowy), którą mozna posłuchać, i jest tam szczypta
      artyzmu. Jaki on podobny do tego dyrygenta z poznania!
      Facet zamiast swoj ą fryzurą powinien wrócić do korzeni.
    • Gość: airbus303 Zesrała się bida i płacze IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.11.06, 12:39
      j.w.
    • pa.no Re: Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem 14.11.06, 12:46
      od tej ilości piękna zbiera mi się powoli na vomit'a
    • Gość: stachenka Re: Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:50
      Żenada
    • Gość: anex26 nawet kolor włosów i wyraz twarzy ma "sztuczny" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:51
      Facet jest sztuczny jak z plastiku. Typowy pozer.
      Chce zarobić - cóż - ma do tego prawo.
      Ale żeby uznać go , w szerokim tego słowa znaczeniu, za najpiękniejszego to
      chyba jednak gruba przesada.
    • Gość: joel Ja jestem najpiękniejszym Polakiem IP: 212.75.114.* 14.11.06, 12:52
      Rubik przy mnie to zaledwie Pantofelek. Takie są fakty. Porażające. i nawet ta
      prowincjonalna impreza tego nie zmieni, a wręcz pogłębi ten fakt. W końcu
      to "zaszczyt" być nagrodzonym w towarzystwie serialowych mierniaków typu "one
      year ticket".
    • Gość: brzydal Re: Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem IP: 82.160.23.* 14.11.06, 12:54
      no pikny to on chyba jest jak kobieta, mężczyzna może być przystojny ale skąd on
      ma wiedziec jak wygląda mężczyzna:))
    • Gość: aenia Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:56
      ten świński blondyn wciskający kicz i tandetę w pseudopoważnym wykonaniu? blah :/
    • Gość: p3run Re: Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:12
      Zgadzam się z Tobą.
    • miauka Re: Piotr Rubik najpiękniejszym Polakiem 14.11.06, 13:14
      Łojezusienazareński, bogini wszechmogąca i wszystcy swięci - toż to
      szkaradzieństwo największe! To facet w ogóle czy męska lala Barbie 40 lat opóźniej!?
      Co to też się w tem wielkim świecie porobiło...

No jak muzyczkę tez taką piękną robi, to klękajcie narody :-D
    • Gość: mikita to ja wolę KaCzYńSKIEGO, a nawet dwóch :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:16
      Przynajmniej widać, że to chłopy, a nie takie pół d...y zza krzaka.
      Chyba że się Rubik gejom podoba,
      no ale co za problem w przyszłym roku w Gali dac kategorię:
      Najpiękniejszy wg. homoseksualistów.
      Wtedy wszystko bedzie jasne.
      • Gość: no name Re: to ja wolę KaCzYńSKIEGO, a nawet dwóch :) IP: *.4web.pl 14.11.06, 13:36
        Po wg nie stawia sie kropki :)

W ogóle nie wiem , jak ja sie uchowałam, ale nie mam pojęcia kto to jest ten
        Rubik i o co chodzi w tych wyborach...Dla mnie i tak Gosiewski jest najlepszy:)
    • Gość: ubawiony po pachy hehe, mieliśmy już Otylię Jedrzejczak IP: *.fdk.airbites.pl 14.11.06, 13:23
      hehe, mieliśmy już Otylię Jedrzejczak jako najpiękniejszą Polkę, Cichopek jako
      najseksowniejszą :-)))) któraś "gazeta" wyskoczyła też kiedyś z tą niezbyt
      ciekawą małolatą z "Na Wspólnej" to i Rubik da radę....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka