brezly Re: Bez liku! 07.05.08, 18:33 Wlasnie sie pakuje. Mamy cos do zalatwienia dzis, Imm? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Bez liku! 07.05.08, 18:39 Imm!! Ja sie zastanawiam czy mam zostac i bedziemy majlem meczyc to co nadalas czy mam wybywac na zer (mam jeszcze trzy jablka jakby co, przymusu nie ma), a ty mi tu wielokropki:-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Bez liku! 07.05.08, 18:41 no bo ja jestem stuprocentową kobietą!!! :-DDD PS. mailem Ci posłałam. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Bez liku! 07.05.08, 18:46 Umiejetnosc robienia czegos w najbardziej odpowiednim dla tego czasie :-) Odpowiedzialem. Nie widze problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Bez liku! 07.05.08, 18:50 brezly napisał: > Umiejetnosc robienia czegos w najbardziej odpowiednim dla tego czasie :-) tzn. zatruwanie Ci głowy w momencie kiedy masz tylko trzy jabłka? ;-) > Odpowiedziałem. Nie widzę problemu. dzięki, dzięki, tu widzę odpowiedź, a tam jeszcze nie. Ale wiedziałam, że mogę na Tobie polegać. Smooooooooooooooook siarczysty (siarkowy) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Bez liku! 07.05.08, 18:52 immanuela napisała: > tzn. zatruwanie Ci głowy w momencie kiedy masz tylko trzy jabłka? Nie. Odpwowiadanie wielokropkiem na pytanie typu "tak czy inaczej"? Jak w forumowych dyskusjach o rozmowach kobiet z facetem :-DDDDDD Ide wiec, w poczuciu dobrze spelnionego nadciagajacego obowiazku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Bez liku! 07.05.08, 21:24 spieszę donieść, że Brezly sie spisał na medal! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_bzdeta_wons Re: Bez liku! 07.05.08, 21:46 cieszymy sie Twoim szczęściem Imm. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Bez liku! 07.05.08, 23:32 kasia_bzdeta_wons napisał: > cieszymy sie Twoim szczęściem Imm. ;D Kaśku, tego torta to i tak nigdy w życiu Ci nie zapomnę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Bez liku! 07.05.08, 23:09 To pewnie jutro, jak Poncjusz Piłat, będzie miał ból głowy :((( Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Bez liku! 07.05.08, 23:31 utrom rannym Brez będzie w rozjazdach służbowych. Greto, też kocham Tanitę. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Bez liku! 07.05.08, 23:36 To kiedy ma zamiar postawić nam zakąskę i coś do niej? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Bez liku! 07.05.08, 23:38 o zakąskach tu nie było mowy. Brez jest mi winien natomiast lody, a za co, to niech Ci sam powie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Bez liku! 07.05.08, 23:45 jasne, że niektóre rzeczy rozumieją się same przez się. Odniósł sukces? Tradycja każe oblać. Na lody może Cię zaprosić tete a tete. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Bez liku! 07.05.08, 23:49 Kanuk Greto, jak zapewne zauważyłaś, w całej krasie wkracza dopiero o drugiej nad ranem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Bez liku! 07.05.08, 23:56 Spójrz na licznik Imm:) mało brakuje do samych szóstek. OJ, BęDZIE BAL. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Bez liku! 07.05.08, 23:59 te czy szóstki brzmią niepokojąco nocną porą. Kanuku, idziesz już może? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela a ja mam 08.05.08, 00:03 dzisiaj super humor, bo sobie pogadałam z Brezem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: a ja mam 08.05.08, 00:22 Wyobrażam sobie :))) Pani Fiori też z nim umie rozmawiać. Ale Ty się coś migasz, zauważyłam. утром ранним muszę być w kondycji. A zatem Dobranoc. Ale powtórzę, cieszę się, że masz dobry humor. I mam niebieskie światełko, mogę więc Ci przesłać tę wiadomość :) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: a ja mam 08.05.08, 00:28 greta.garbon napisała: > Wyobrażam sobie :))) > Pani Fiori też z nim umie rozmawiać. > Ale Ty się coś migasz, zauważyłam. z czego siem migam? > утром ранним > muszę być w kondycji. A zatem Dobranoc. > Ale powtórzę, cieszę się, że masz dobry humor. > I mam niebieskie światełko, mogę więc Ci przesłać tę wiadomość :) a co to jest niebieskie światełko? Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: a ja mam 08.05.08, 00:40 Toś Ty studiowała z Brezlym (taka przenośnia), ja na lekacjach chemii i fizyki koronki rysowałam z zeszycie. Ale do tego błędnego ognika trzeba mieć anielską sierpliwość. Znikł. Będę go łapała i zobaczysz, jak to trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Bez liku! 08.05.08, 00:06 Już wiem, jak czytać to należy. Myślałam, że Brezliku, a tymczasem, czy to przypadkiem nie oznacza, że miałam ich bez liku? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Bez liku! 08.05.08, 00:09 nieeee, to oznacza Brezliku z literówką ;-) A swoją drogą miałam kilku :-D Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Bez liku! 08.05.08, 07:04 No, dobra. To ja sie objawiam wczesniej. Aha, Imm teog Skype'a to ja musze tego no, zainstalowac. Juz od trzech lat zabieram sie za zabieranie za zainstalowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Bez liku! 08.05.08, 08:59 no! Bo nas wczoraj to nieźle rąbnęło po kasie :-(. Ale i tak było miło, a nawet bardzo, nonie? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Bez liku! 08.05.08, 18:14 Tak lekko nie ma. Ale obejrzalem. Ladna jest, w niebieski rzucik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Bez liku! 08.05.08, 18:32 albo nie! Żółtą! coś mi nie chce komp robić kopiuj-wklej. To musisz sam. Wpisz na Wrzucie: "tie a yelow ribbon" Odpowiedz Link Zgłoś