07.05.08, 18:30

Obserwuj wątek
    • brezly Re: Bez liku! 07.05.08, 18:33
      Wlasnie sie pakuje. Mamy cos do zalatwienia dzis, Imm?
      • immanuela Re: Bez liku! 07.05.08, 18:35
        wiesz co? tak sobie pomyślałam, czy...
        • brezly Re: Bez liku! 07.05.08, 18:39
          Imm!! Ja sie zastanawiam czy mam zostac i bedziemy majlem meczyc to co nadalas
          czy mam wybywac na zer (mam jeszcze trzy jablka jakby co, przymusu nie ma), a ty
          mi tu wielokropki:-DDDD
          • immanuela Re: Bez liku! 07.05.08, 18:41
            no bo ja jestem stuprocentową kobietą!!! :-DDD
            PS. mailem Ci posłałam.
            • brezly Re: Bez liku! 07.05.08, 18:41
              Niewatpliwie. Z 200% timingiem!
              • immanuela Re: Bez liku! 07.05.08, 18:43
                co to jest timing? :-DDD
                • brezly Re: Bez liku! 07.05.08, 18:46
                  Umiejetnosc robienia czegos w najbardziej odpowiednim dla tego czasie :-)

Odpowiedzialem. Nie widze problemu.
                  • immanuela Re: Bez liku! 07.05.08, 18:50
                    brezly napisał:

> Umiejetnosc robienia czegos w najbardziej odpowiednim dla tego czasie :-)

tzn. zatruwanie Ci głowy w momencie kiedy masz tylko trzy jabłka? ;-)

> Odpowiedziałem. Nie widzę problemu.

dzięki, dzięki, tu widzę odpowiedź, a tam jeszcze nie. Ale wiedziałam, że mogę
                    na Tobie polegać.
                    Smooooooooooooooook siarczysty (siarkowy)
                    • brezly Re: Bez liku! 07.05.08, 18:52
                      immanuela napisała:

> tzn. zatruwanie Ci głowy w momencie kiedy masz tylko trzy jabłka?

Nie. Odpwowiadanie wielokropkiem na pytanie typu "tak czy inaczej"?

Jak w forumowych dyskusjach o rozmowach kobiet z facetem :-DDDDDD

Ide wiec, w poczuciu dobrze spelnionego nadciagajacego obowiazku :-)
                      • immanuela Re: Bez liku! 07.05.08, 18:55
                        idź, Bre, idź, i jeszcze raz dzięks :-)
                        • immanuela Re: Bez liku! 07.05.08, 21:24
                          spieszę donieść, że Brezly sie spisał na medal! :-DDD
                          • kasia_bzdeta_wons Re: Bez liku! 07.05.08, 21:46
                            cieszymy sie Twoim szczęściem Imm. ;D
                            • immanuela Re: Bez liku! 07.05.08, 23:32
                              kasia_bzdeta_wons napisał:

> cieszymy sie Twoim szczęściem Imm. ;D

Kaśku, tego torta to i tak nigdy w życiu Ci nie zapomnę ;-)))
                          • greta.garbon Re: Bez liku! 07.05.08, 23:09
                            To pewnie jutro, jak Poncjusz Piłat, będzie miał ból głowy :(((
                            • immanuela Re: Bez liku! 07.05.08, 23:31
                              utrom rannym Brez będzie w rozjazdach służbowych. Greto, też kocham Tanitę.
                              • greta.garbon Re: Bez liku! 07.05.08, 23:36
                                To kiedy ma zamiar postawić nam zakąskę i coś do niej?
                                • immanuela Re: Bez liku! 07.05.08, 23:38
                                  o zakąskach tu nie było mowy. Brez jest mi winien natomiast lody, a za co, to
                                  niech Ci sam powie :-)
                                  • greta.garbon Re: Bez liku! 07.05.08, 23:45
                                    jasne, że niektóre rzeczy rozumieją się same przez się.
                                    Odniósł sukces?
                                    Tradycja każe oblać.
                                    Na lody może Cię zaprosić tete a tete.
                                    • greta.garbon Re: Bez liku! 07.05.08, 23:47
                                      Która z nas płoszy Kanuka?
                                      • immanuela Re: Bez liku! 07.05.08, 23:49
                                        Kanuk Greto, jak zapewne zauważyłaś, w całej krasie wkracza dopiero o drugiej
                                        nad ranem ;-)
                                        • greta.garbon Re: Bez liku! 07.05.08, 23:51
                                          Czyli to było zaledwie preludium?
                                          • immanuela Re: Bez liku! 07.05.08, 23:54
                                            kontrolnie rzucił okiem ;-)
                                            • greta.garbon Re: Bez liku! 07.05.08, 23:56
                                              Spójrz na licznik Imm:)
                                              mało brakuje do samych szóstek.
                                              OJ, BęDZIE BAL.
                                              • immanuela Re: Bez liku! 07.05.08, 23:59
                                                te czy szóstki brzmią niepokojąco nocną porą. Kanuku, idziesz już może? ;-)))
                                                • immanuela a ja mam 08.05.08, 00:03
                                                  dzisiaj super humor, bo sobie pogadałam z Brezem :-)))
                                                  • greta.garbon Re: a ja mam 08.05.08, 00:22
                                                    Wyobrażam sobie :)))
                                                    Pani Fiori też z nim umie rozmawiać.
                                                    Ale Ty się coś migasz, zauważyłam.

утром ранним muszę być w kondycji. A zatem Dobranoc.
                                                    Ale powtórzę, cieszę się, że masz dobry humor.
                                                    I mam niebieskie światełko, mogę więc Ci przesłać tę wiadomość :)
                                                  • immanuela Re: a ja mam 08.05.08, 00:28
                                                    greta.garbon napisała:

> Wyobrażam sobie :)))
                                                    > Pani Fiori też z nim umie rozmawiać.
                                                    > Ale Ty się coś migasz, zauważyłam.

z czego siem migam?

> утром ранним
                                                    > muszę być w kondycji. A zatem Dobranoc.
                                                    > Ale powtórzę, cieszę się, że masz dobry humor.
                                                    > I mam niebieskie światełko, mogę więc Ci przesłać tę wiadomość :)

a co to jest niebieskie światełko?
                                                  • greta.garbon Re: a ja mam 08.05.08, 00:40
                                                    Toś Ty studiowała z Brezlym (taka przenośnia), ja na lekacjach chemii i fizyki
                                                    koronki rysowałam z zeszycie.
                                                    Ale do tego błędnego ognika trzeba mieć anielską sierpliwość.
                                                    Znikł. Będę go łapała i zobaczysz, jak to trwa.
    • greta.garbon Re: Bez liku! 08.05.08, 00:06
      Już wiem, jak czytać to należy.
      Myślałam, że Brezliku,
      a tymczasem, czy to przypadkiem nie oznacza, że miałam ich bez liku?
      • immanuela Re: Bez liku! 08.05.08, 00:09
        nieeee, to oznacza Brezliku z literówką ;-) A swoją drogą miałam kilku :-D
        • brezly Re: Bez liku! 08.05.08, 07:04
          No, dobra. To ja sie objawiam wczesniej.
          Aha, Imm teog Skype'a to ja musze tego no, zainstalowac. Juz od trzech lat
          zabieram sie za zabieranie za zainstalowanie.
          • immanuela Re: Bez liku! 08.05.08, 08:59
            no! Bo nas wczoraj to nieźle rąbnęło po kasie :-(. Ale i tak było miło, a nawet
            bardzo, nonie? :-D
            • brezly Re: Bez liku! 08.05.08, 17:59
              Aha :-9
              • immanuela Re: Bez liku! 08.05.08, 18:09
                kupiłeś maszynę?
                • brezly Re: Bez liku! 08.05.08, 18:14
                  Tak lekko nie ma. Ale obejrzalem. Ladna jest, w niebieski rzucik :-)
                  • immanuela Re: Bez liku! 08.05.08, 18:18
                    to zawiąż jej czerwoną kokardkę!
                    • brezly Re: Bez liku! 08.05.08, 18:19
                      To jest jakis pomysl:-)
                      • immanuela Re: Bez liku! 08.05.08, 18:32
                        albo nie! Żółtą!
                        coś mi nie chce komp robić kopiuj-wklej. To musisz sam. Wpisz na Wrzucie: "tie a yelow ribbon"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka