Dodaj do ulubionych

Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent

IP: 212.33.86.* 14.04.09, 09:12
Aż mi ciary przeszły jak zaczęła śpiewać :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Markus Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.sggw.waw.pl 14.04.09, 09:22
      az sie wzruszylem ;D
    • Gość: Gość Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.09, 09:27
      a dla mnei lipa
    • Gość: lipa Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.ghnet.pl 14.04.09, 09:55
      boś dupek i sztuki nie cenisz
    • Gość: gostek Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.wwg.pl 14.04.09, 10:08
      lepiej powiedzcie kim jest ten blondwłosy anioł w jury!
    • Gość: dżon Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: 91.108.99.* 14.04.09, 10:29
      blondwlosy aniol to amanda holden i jako jedna z niewielu brytyjek mi sie podoba
    • Gość: szkockie kobitki Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.range86-170.btcentralplus.com 14.04.09, 10:43
      kobitka ma niesamowity glos...mieszkam niedaleko miejscowosci skad pochodzi ta kobieta i zapewniam Was ze to jest jedna z ladniejszych szkotek jakie widzialam...jednak POLKI sa najpiekniejsze
    • Gość: orzech Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.lodz.agora.pl 14.04.09, 11:20
      ciary i wzruszenie:) położyła ich na łopatki, genialna babka...:)
    • Gość: To_mi Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 11:27
      eee tam... żadna rewelacja - w polskiej wersji Mam Talent
      było wielu, którzy śpiewali lepiej od niej

• Gość: stella Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.sta.asta-net.com.pl 14.04.09, 11:48
      Szczeny im opadły ,że gospodyni domowa może tak zaśpiewać.Nie osądzajcie CZŁOWIEKA po jego wyglądzie.Jej spiew to BALSAM DLA DUSZY.
    • Gość: aa Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.raciborz.vectranet.pl 14.04.09, 11:57
      Genialna babka ;) :P
    • Gość: valdi Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: 89.19.75.* 14.04.09, 12:29
      Po prostu rewelacja, kolejny dowod na to jak czesto blednie oceniamy ludzi. Jak wazna w dzisiejszych czasach jest powierzchownosc. Jesli jestes, piekny, mlody i bogaty nie musisz nawet miec talentu..
      Chyba tylko garstka ludzi potrafi postrzegac ludzi i rzeczy takimi jakie sa a nie takimi jakimi sobie wyobrazaja.
      Wspaniala, odwazna i zdolna kobieta.
      Pamietacie historie Barbary Streisand?
      Pozdrawiam, a tym ktorzy uwazaja, ze to lipa proponuje podejscie do lusterka, dokladne przyjrzenie sie sobie i napisanie sobie na karteczce( malutkiej, z pewnoscia wystarczy) co udalo wam sie osiagnac w zyciu co jest oryginalne, warte nasladowania, co w was jest niezwyklego.
      Waldemar
    • Gość: kaskaa Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.09, 12:40
      normalnie cudowne wykonanie! NIe wiem czy słyszałam kiedykolwiek tak piękny śpiew... :*:*:*:*
    • Gość: akaS Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.net.azartsat.pl 14.04.09, 13:11
      Piękny głos :D Zaj... było jak zaczęła śpiewać, to im miny zrzedły momentalnie hahahaha, lol
    • Gość: fraulein Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.09, 13:29
      klasa babka, nie wiem czemu sie czepiacie jej wygladu, widze takie w polsce na codzien
    • Gość: mamba Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.09, 14:42
      Rewelacja. Jak to pozory mylą. Jury i publika juz się szykowali, żeby się z kobitki pośmiać a tu "kuku". W pięknym stylu utarła nosa tym co myślą, że tylko młodzi i piękni mają coś do powiedzenia na tym świecie.
    • Gość: zei Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 14.04.09, 16:01
      rewelacja
    • Gość: Zei Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 14.04.09, 16:03
      absolutny kunszt wykonania,głos , aż dech zapiera
    • Gość: Iwona Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: 62.172.214.* 14.04.09, 16:14
      Jaki wlochaty aniol??? Co za idiota to pisal? Normalna sukienka i nie rozumiem tez "jescze dziwniejsze wlosy"? Ciekawa jestem wygladu autora tekstu...
    • ela282 Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent 14.04.09, 17:21
      Piękny głos. Wzruszyłam się.
    • Gość: masakra Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 17:43
      i widac te "piekne" lalunie ktore widzac ja smieja sie a nie dorastaja jej piet.. nigdy nic nie osiagna
    • spoko-spoko Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent 14.04.09, 17:47
      Taaaa. Jak ja lubie odgrzewane dowcipy. Ten sam numer co z Paulem Potem, czy jak mu tam bylo. Niesamowite jak organizatorzy takich imprez jak mam talent sa utalentowani i zauwazyli co publicznosc lubi. A publicznosc lubi bajki o kopciuszku. Brawo dla tej pani jesli to autentyk a nie jakas malo znana spiewaczka operowa z prowincji, wiec o nieznanej twarzy, wyciagnieta specjalnie do tego programu zeby zaszokowac. A moze po prostu na chama playback?
    • Gość: bobek Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.aster.pl 14.04.09, 18:52
      włochaty anioł to komplement - mam 45 lat i kobita wygląda gorzej niż moja matka:)
    • Gość: wda Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.56.220-216.q9.net 14.04.09, 19:22
      a co tutaj ma wyglad do rzeczy glupia cipo? Ma wspanialy glos.Jak bedzie miala kase ( daj jej z 7 dni) to bedzie wygladala o 20 lat mlodziej niz towoja matka
    • Gość: Finwal Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.net.autocom.pl 14.04.09, 19:38
      Zgoda, wygląda tak sobie. Ale głos ma nieprzeciętny. I chyba nie jest to szkolony głos więc strach się bać co jeszcze może osiągnąć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka