Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 13:12 juz mowi glosno o tym o czym kazdy po cichu mysli, bedzie wojna rokita vs agora? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: [B]B Re: fakty Rokity IP: *.polkomtel.com.pl 16.06.03, 14:12 A niby po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: fakty Rokity IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 15:57 Gość portalu: [B]B napisał(a): > A niby po co? dzis w wiadomosciach tvp bardziej ciekawe jest pytanie 'dlaczego?' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: fakty Rokity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.03, 17:30 Rokita chodzi po śliskiej drodze . Wydaje mu się , że ktoś wysypal piasek na drogę,a piasek został sypnięty po oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
jollka Re: fakty Rokity 16.06.03, 17:36 Słyszałam taki dowcip: Afera Rywina swój finał w sądzie będzie miała w 2008 r. Jako pierwszy będzie zeznawał A. Michnik, a pytanie będzie następujace: "Panie Michnik, kogo Pan nagrywał" (K.Daukszewicz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: fakty Rokity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.03, 17:39 jollka napisała: > > Słyszałam taki dowcip: > > Afera Rywina swój finał w sądzie będzie miała w 2008 r. > Jako pierwszy będzie zeznawał A. Michnik, a pytanie będzie następujace: > "Panie Michnik, kogo Pan nagrywał" > > (K.Daukszewicz) > > To nie dowcip . To realna wizja przyszłości . > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: fakty Rokity IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 13:00 to bylo przedwczesne pytanie moze teraz Odpowiedz Link Zgłoś
zoe_bydg Re: fakty Rokity 19.06.03, 20:52 no, nie wiem czy takie przedwczesne to twoje pytanie; po lekturze wczorajszej GW tez zaczęłam się zastanawiać... swoją drogą, to zawsze jest okazja,żeby popisać się przed kamerami, niektorzy tak już mają Odpowiedz Link Zgłoś
humanior manipulatorzy go wykończą 19.06.03, 23:45 cholerna w d.... kopana wyborcza, obrzydliwe manipulatorskie gówni zrobi wszystko by go odpowiednio rozegrać. Odpowiedz Link Zgłoś