Gość: Gość:wrzos Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.zamosc.mm.pl 17.04.09, 21:01 Susan ma świetny,czysty i mocny głos.Potrafiła wzrószyć miliony słuchaczy więc komentarze negatywne świadczą o ubogiej wrażliwości niektórych osób.Mam nadzieję że jeszcze nie raz śpiew Susan będzie nas wzruszać-trzymam za nią kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.chello.pl 17.04.09, 21:02 Szczena mi się przekręciła ,cały czas ten piękny głos słyszę jakby otaczał mnie ze wszystkich stron. Suuppeerr!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herr F. Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 16:19 A mi się najbardziej podobała radość tej kobiety po werdykcie jury!!!Była zaskoczona - tak jakby nie zdawała sobie sprawy jaki ma głos!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patriquus Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent 18.04.09, 16:28 Susan Boyle - 47-letni odkryty talent w Brytyjskiej edycji programu mam talent www.youtube.com/watch?v=R76SEPFw7bI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.edata.net.pl 18.04.09, 19:13 jest tak pięknie naturalna,zwyczajna,że po prostu zachwyca,nie tylko cudownym,czystym głosem,ale też osobowością-fantastyczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boyle,pl Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.autocom.pl 18.04.09, 19:35 fantastico :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniusia1377 Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: 195.117.1.* 18.04.09, 22:57 Wam ciary przeszły tylko....a ja sie POPŁAKAŁAM ona śpiewa boskoo!!! pozdrawiam cie Susan i całuje gorąco:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 23:48 Ubawił mnie ten kretyn co linkuje osoby spiewające te samą piosenkę. Czystość głosu trochę lepsza - zero siły głosu. Słucham tego i mam kompletnie obojętne reakcje ( a muzyki słucham już dość długo i to wielu gatunków ) - Za każdym razem jak przesłuchuję wykonanie Susan to mam ciarki na plecach - kobieta wymaga trochę pracy nad jej głosem i będzie niewiarygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 12:34 Wykonanie Boyle jest naprawdę dobre. Nie jest profesjonalistką, chociaż na pewno sporo ćwiczy. Piękna nie jest, ale czy wszystkie śpiewaczki w operze/operetce są? Co do tego, że to ukartowane i specjalnie taką babkę dobrali. Ok. A po co powstał ten program? Nie przypadkiem w celu "wyławiania talentów"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.centertel.pl 19.04.09, 15:43 to niesamowite! piękne! no cóć, każdemu kto ocenia przez pryzmat wyglądu jakoś głupio, prawda? Co za głos. Tego chciałoby się słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwer Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.wejherowo.vectranet.pl 19.04.09, 18:12 Jeśli ktoś tu miał głupią minę to na pewno nie pani Susan Boyle... Zastanawiam się jednak nad czymś innym... Wszak taki nietuzinkowy głos nie pojawia się z dnia na dzień. Jak więc uciekł uwadze sąsiadów, znajomych, a wcześniej nauczycieli w szkołach. Bo ta Pani na pewno chodziła do szkoły... Czyżby wszyscy oceniali ją po wyglądzie? No może nie jest Cincy Crawford, no ale też nie Whoopi Goldberg... Więc? Życzę tej Pani wszystkiego dobrego.. bo jej zycie teraz pewnie baardzo się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endymion Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.04.09, 00:16 Ta pani już w 1999r. nagrała utwór. Zobaczcie jak śpiewała 10 lat temu www.youtube.com/watch?v=jI2DxkrgpgQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.09, 11:12 Mam nadzieje ze tym razem nie przejdzie to bez echa.Tak przepiękny głos musi być uwieczniony. Nie ważne jak wygląda ważne że śpiewa przepięknie aż ciarki przechodzą po plecach. Życzę tej pani powodzenia i jeśli wyda jakąś płytę chętnie ją kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vesna Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 16:16 s20.bitefight.onet.pl/c.php?uid=82843 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 21:27 brawo Susan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzan Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.sileman.net.pl 28.04.09, 07:13 a tu masz wszystko podane na tacy change.menelgame.pl/change_please/7306944/ jesteś gotów by poznać prawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
domin_7 Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent 25.05.09, 18:51 Simon jest paskudny, oceniałby tylko po wyglądzie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucicha Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: 188.33.76.* 27.05.09, 07:03 wzruszający,przepiękny głos doprowadzający do łez!!!Susan gdzie byłaś do tej pory ,gdzie są Twoje płyty?społeczeństwo powinno się wstydzić że nie zauważyło takiego cudu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: 82.139.27.* 27.05.09, 18:54 Proponuję posłuchać utworu w oryginalnym wykonaniu, przez profesjonalistkę, dopiero wówczas widać jak wspaniale śpiewa amatorka. W półfinale jest jeszcze lepsza. słucham jej ze wzruszeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenkamaria Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent 06.06.09, 08:21 Oniemiałam,nigdy nie oceniam ludzi zbyt pochopnie, ale w tej kobiecie drzemie uwięziona przepiękna dusza, która przemówiła i nareszcie zaszczyciła nas swoim pięknem.Fizyczny wygląd faktycznie kłóci się z głosem, ale czyż nie dzięki niemu przestał być barierą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.internet.dla.mnie.pl 11.08.09, 22:54 swan czy jak ci tam, wysłuchałem i obejrzałem. Szału nie ma, orgazmu również. 15 latka śliczna, ale miauczy tak jakoś cichutko i lirycznie, że mam 10 kg ciężaeki na powiekach. Za to Susan przywraca mnie do życia. I co ty na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.echostar.pl 16.09.09, 15:34 RE WE LA CJA!!! -- biografix.pl/profil/susan-boyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.satfilm.net.pl 06.12.09, 16:22 wiecie co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.satfilm.net.pl 06.12.09, 16:24 wiecie co tak porusza w historii Susan? To jest bajka o Kopciuszku żywcem przeniesiona do realiów ! Jak mi smutno, oglądam ją co i rusz, no i te jej marzenia w Dream, Dream, po prostu niesamowita osoba z wyjątkowo dobranym repertuarem, CIESZę się, że TAK JEJ SIę UDAŁO ! Pozdrawiam, Andrea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.multi-play.net.pl 15.12.09, 17:14 zadziwiające, niesamowite Odpowiedz Link Zgłoś