Gość: onanista IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 26.02.01, 13:01 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaya Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: *.convoy.com.br 27.02.01, 21:17 Na przeciw komputera ... tez ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoły Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: *.uni.lodz.pl 01.03.01, 10:15 To ty jestes naprawde interesujacym czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: *.convoy.com.br 02.03.01, 02:03 A ile masz lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molder Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: *.sympatico.ca 02.03.01, 04:54 jak tam sie zyje w brazyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: *.convoy.com.br 03.03.01, 20:13 Kiedy moja siostra wariaktka i moj nudny brat oderwiam sie od komputera , to spedzam moj wolny czas razem z wamy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molder Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: *.bellglobal.com 05.03.01, 00:26 pytam bo w przyszlym roku wybieram sie do brasil i zbieram informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: *.convoy.com.br 05.03.01, 02:32 Zycze Ci szczesliwy wyjazd...przez Ocean to bedzie fajnie. ale, co tutaj robisz? Szukaj "Turystyka" , dobra ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molder Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: *.sympatico.ca 05.03.01, 05:22 to zupelny przypadek ze tu jestem zobaczylem twoj convoy.com.br. kilku przyjaciol bylo w argentyni i chile. planujemy wyjazd w przyszlym roku do brasil no i teraz zbieramy praktyczne informacje przed wyjazdam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andree Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: 10.9.33.* 05.03.01, 12:09 Kaya a co cie tak bardzo interesuje w masturbowaniu chlopcow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: *.convoy.com.br 05.03.01, 19:09 Jestem mlodym chlopakim, zycie tylko zaczyna sie. Wszystko jest ciekawe ! Ale prosze nic nie powiedzic do moich rodziców ! Prosze ! Prosze i prosze ...bo brat i siostra sa naprawde terorysci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popo Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: 62.148.83.* 06.03.01, 13:08 Lubię konie, ale nie aż tak. Myśl człowieku to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: *.convoy.com.br 06.03.01, 02:59 Molder Moze wysle ci ciekawe strone web ktore oferuja pelen serwis informacyjny . jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwas Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: *.se.com.pl 09.04.01, 16:28 Znów ten Józio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: *.wmh.com.pl 20.03.01, 14:49 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luc do Kaya IP: *.ssss.gouv.qc.ca 26.03.01, 19:58 no i co slychac maly walikoniu ?? czy dalej uprawiasz ten sport ? skad jestes kaya ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: *.convoy.com.br 07.03.01, 02:03 Drodzi przyjacieli , gdzie jestesci ? Czy spotkamy sie tylko w Amerycy poludniowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac z mo a moze mnie ktos zwali konia IP: *.montreal113.dialup.canada.psi.net 09.03.01, 02:06 kaya skoro jestes taki otwarty do nowosci, to moze bys mnie zwalil konia, hmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya Re: a moze mnie ktos zwali konia IP: *.convoy.com.br 09.03.01, 02:52 A moze nie ! Przepraszam, jeszcze nie jestem wyksztalczony ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: a moze mnie ktos zwali konia IP: *.toronto.navipath.net 13.03.01, 02:02 Kiedys branzlowalem sie w kosciele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: a moze mnie ktos zwali konia IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 16.03.01, 22:23 Przed spowiedzią, po, czy w trakcie???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luc do Kaya IP: *.ssss.gouv.qc.ca 26.03.01, 20:00 no to co Kaya, zwalisz mi konia ? a moze nawet obciagniesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: do Kaya IP: *.sejm.gov.pl 08.05.01, 18:27 A WYMOCZYLES GO!!!!!!! W KWASIE SOLNYM?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.03.01, 19:18 cze ja lubie Manuele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.03.01, 19:20 lubie takich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.01, 23:24 jestescie beznadziejni. ale chyba wam to juz ktos mowil. nie bede sie powtarzac. czy tu nie ma zadnych adminow na tym forum? moze i mamy wolnosc prasy(mediow), ale to juz jest chamstwo i zenada!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: W pracy sie masturbuje IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.01, 18:48 zalezy od pracy. Kiedys jeszcze jak nie dostawalismy detalicznych rachunków telefonicznych to robilem telefonsex z pracy kilkanascie razy. Ale jest to malo zabawne. A swoja droga onanizm jest przyjemna forma rozladowania napiecia. Dzisiaj rano sie obudzilem, tak sobie lezalem w lózku , no i reka sama poszla w dól. Potem szybko pod prysznic, i do pracy, Lepiej sie czuje jak ide do pracy odprezony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: *.proxy.aol.com 01.05.01, 15:52 w wolnych chwilach kobiety tez to robia brak pozadnego chlopa Odpowiedz Link Zgłoś
goddam Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! 01.05.01, 16:33 zadzwoń do mnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PANNA Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: *.proxy.aol.com 02.05.01, 21:59 goddam napisał(a): > zadzwoń do mnie ;-) DO MNIE TO BYLO - PANNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Do Onanisty IP: 62.224.229.* 02.05.01, 21:04 spróbuj tez onanizowac sie w czasie nie-wolnym . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capulet Re: Do Onanisty IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 03.05.01, 12:28 jeezu nie macie już o czym rozmawiać??? a ten co robił to w kościele to albo se robi jaja, albo jest mocno walnięty może byście książki poczytali, albo co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: 193.6.219.* 09.05.01, 16:16 moj kumpel raz wymyslil i zrobil projekt urzadzenia zlozonego z systemu sznureczkow, ktore zaklada sie tam, gdzie trzeba i wyprowadza pod ubraniem mocujac na nadgarstku- w ten sposob mozna sobie robic dobrze pocierajac nos w autobusie jeszcze tego nie opatentowal- projekt do odsprzedania pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.01, 17:13 chodzilo tu o masturbacje w czasie wolnym, a nie o masturbacje podczas dojazdu do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: W wolnym czasie to ja się masturbuję! IP: *.mpip-mainz.mpg.de 10.05.01, 16:49 Gość portalu: mesco napisał(a): > chodzilo tu o masturbacje w czasie wolnym, a nie o masturbacje podczas dojazdu > do pracy. Dla niektorych to jedyny czas wolny, jaki maja. Odpowiedz Link Zgłoś