Dodaj do ulubionych

Nordic Poznań - okolice Malty, Młyńskiego Koła

24.06.09, 10:40
Witam serdecznie
Czy ktoś spaceruje z kijkami w lasie w okoliach Malty (nie po Malcie
oczywiście), w lesie w okolicach restauracji Młyńskie Koło, albo
jeziora Olszak I i II. chętnie bym się podszkoliła w tej technice.
pozdrawiam wszystich entuzjastów tego sportu
Asia
Obserwuj wątek
    • sufin polecam zajecia regularne i szkolenia w Poznaniu 04.07.09, 19:39
      Kontakt: 607 53 89 88 sufin@interia.pl
    • szymko123 Re: Nordic Poznań - okolice Malty, Młyńskiego Koł 11.08.09, 19:36
      Witam,
      Dzisiaj kupiłem sobie pierwsze kijki, więc ode mnie się nie podszkolisz. Za to
      mógłbym napisać identyczny post, jak Twój. Okolice Malty byłyby dla mnie
      idealne, ze względu na lokalizację. Niestety nie bardzo mam forsę na drogie
      kursy. :)

Pozdrawiam!
    • giraffa333 Re: Instruktor Nordic Walking Poznań 18.08.09, 10:41
      Witam serdecznie wszystkich , którzy postanowili zadbać w końcu o swoją formę :)
      Mam na imię Justyna (28 l.) i jestem instruktorką Nordic Walking-u :) Jeśli
      potrzebujesz fachowej porady na temat tego, gdzie i jakiego rodzaju sprzęt
      zakupić, albo chcesz, aby ktoś pokazał Ci, jak prawidłowo uprawiać Nordic,
      zamiast wsuwać kolejne ciacho (myśląc o tym jak fajnie byłoby mieć zgrabną
      sylwetkę...) po prostu zadzwoń albo napisz i umów się ze mną na pierwszą lekcję
      :) Mieszkam przy Cytadeli, więc lekcje odbywają się właśnie tam. Zapraszam
      również tych, którzy już wiedzą, o co chodzi w Nordicu, ale potrzebują kogoś,
      kto będzie ich mobilizował i towarzyszył w "spacerach z kijkami" :) Godzinka ze
      mną to jedynie 30 PLN a czas ze mną spędza się przyjemnie, więc korzyść ze
      spotkania podwójna, bo nie tylko ciała ale i dla ducha ;) tel: 506 722 844 mail:
      giraffa33@interia.pl
      • nordicwalkingpoznan Re: Instruktor Nordic Walking Poznań 03.05.10, 13:28
        Witamy!
        Zapraszamy na szkolenia indywidualne, grupowe, dla firm (np w ramach imprezy
        integracyjnej) w zakresie Nordic Walking. Zajęcia prowadzone przez
        wykwalifikowanych instruktorów nordic walking oraz fizjoterapeutów na terenie
        Poznania, Bydgoszczy i Piły. Chód nordycki to doskonały sposób na zrzucenie
        kilku zbędnych kilogramów, doskonała aktywność fizyczna dla osób z chorobami
        serca(choroby wieńcowe) czy endoprotezami. Polecane przez lekarzy oraz
        fizjoterapeutów. Pomagamy również dobrać kijki (w sklepach często sprzedają
        kijki do trekingu które zupełnie nie nadają się do nordica!). Kontakt z trenerem
        pod adresem mailowym: marcin.szulc@onet.eu lub ahelenabrzozowska@go2.pl, bądź
        telefonicznie pod numerem: 697 809 647(Marcin), 603 728 243 (Helena)
        więcej informacji pod adresem: www.nordicwalking.learn.to
    • pm659 Re: Nordic Poznań - darmowe treningi 24.06.10, 12:39
      Zapraszamy wszystkich na darmowy trening nordic walking w Poznaniu.

Co: Trening nordic walking
      Gdzie: Kampus Morasko, jezioro za Wydziałem Fizyki na skrzyżowaniu ulicy
      Umultowskiej i Huby Moraskie
      Kiedy: 27 czerwca (nd), 11:00
      Trener: Joanna Gronikowska-Instruktor Rekreacji Ruchowej
      Sponsor: Inotel S.A. , program "Bądź aktywny"

Wydarzenie jest bezpłatnie i będzie odbywać się cyklicznie:)

Będziemy mieć kilka kompletów kijów do wypożyczenia.
      Przewidzieliśmy też nagrody do wygrania w postaci 3 kompletów kijów:)
      Akcja będzie odbywać się dzięki patronowi akcji: Inotel S.A, który uruchamia
      program "BĄDŹ AKTYWNY"!

Wszelkie informacje można znaleźć na www.facebook.com/INOTEL albo u Natalii
      Pęcak (61) 622 90 11, n.pecak@inotel.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka