Gość: Brygida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 11:14 Witajcie Czy ktoś ma może płytki z Cersanitu Jaka jest ich jakość, czy ładnie wyglądaja na ścianie , podłodze, czy nie pękaja, ćzy nie odpruskują Prosze o Wasze opinie Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona Re: Płytki ceramiczne Cersanit IP: *.interkam.pl 21.03.04, 13:42 witaj mam na podlodze terakote z Ceresitu i ...nie jestem zadowolona, poniewaz płytki nie sa zbyt równe,a właściwie rożki odchylaja sie albo do góry albo na dół oczywiscie sa to małe odchylenia, ale kogoś takiego jak ja(jestem drobiazgowa, niestety)to koszmar poza tym chyba nie odbiegaja szczególnie od innych firm Opoczno(mam i na ścianach i napodłodze)równiez nie należy do idealnych ale cóz...nie wszystko można mieć idealne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka4u Re: Płytki ceramiczne Cersanit IP: *.supernet.pl / 217.153.174.* 21.03.04, 15:58 Witam, ja rowniez posiadam plytki Cersanit w lazience. I musze powiedziec, ze jestem zadowolona. W kazdym razie po roku normalnego uzytkowania, nie widac jakis rys, pekniec czy odpryskow. A czasami wbiegam tam w ostatniej chwili przed wyjsciem w butach na mocnum stabilnym obcasie, czy w szpilkach... Obawialam sie, ze beda jakies odpryski, ale milo jestem zaskoczona, ze nic sie nie dzieje. Pozdrawiam! A :-) Odpowiedz Link Zgłoś
margheritka Re: Płytki ceramiczne Cersanit 25.03.04, 14:13 witam, ja również mam w łazience cersanit. póki co nic się z nimi nie dzieje, wyglądają bardzo ładnie (nie licząc odprysku na roku płytki po zrzuceniu szklanego pojemniczka na krem). pzdr margheritka Odpowiedz Link Zgłoś