Gość: max IP: 212.244.180.* 24.03.04, 12:58 Witam Szukam hurtowni płyt wiórowych w wawie która przycina płyty na wymiar. Ile kosztuje takie docinanie, czy może jest gratis? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agami Re: płyty wiórowe IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.03.04, 13:49 Ja znam takie 2 hurtownie: na palisadowej (Juan0 i Forpłyt w okolicach Radzymńskiej. w żadnej z nich docinanie/ oklejanie płyty nie jest gratis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: płyty wiórowe IP: 217.153.88.* 24.03.04, 14:36 A ja znam taką w al. Jerozolimskich: "J&J Al Jerozolimskie 253/255". Cięcie gratis, ceny płyt dość umiarkowane. ALE NIE POLECAM! Zamówiłem u nich formatki, dałem zadatek, umówiłem się na odbiór, spoko. Tylke tylko, że zrobili o tydzień później, a przy odbiorze (dopiero przy odbiorze!) dowiedziałem się, że płacę także za ścinki do pełnego wymiaru wzdłużnego całej płyty, z której moje formatki wycinali. Ścinki mogę sobie zabrać, im niepotrzebne. To że mi one też niepotrzebne, ja chcę tylko to, co zamawiałem i tylko za to chcę zapłacić nikogo nie interesowało. Tak więc niniejszym robię im tu "reklamę" - trzymajcie się z dala... Odpowiedz Link Zgłoś