Dodaj do ulubionych

panele - pomoc

03.10.11, 20:13
witam! kończę urządzanie domu i poszukuję jakiejś dobrej firmy, najlepiej w okolicach kołobrzegu, oferującej panele podłogowe. macie jakąś upatrzoną, w której kupowaliście i możecie konkretną polecić? dzięki za propozycje :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: panele - pomoc IP: *.play-internet.pl 04.10.11, 14:00
      Swego czasu kupiłem najzwyklejsze w leroju. Trochę żałuję wyboru, bo nie minęły dwa lata, a wyglądają nie najlepiej i żaden środek nabłyszczający im nie pomaga. Celowałbym w jakąś porządną firmę, żeby obyło się bez niespodzianek.
      • ikaria80 Re: panele - pomoc 04.10.11, 14:48
        Trzeba celować w dobrą firmę produkującą panele a nie sprzedającą je. Kronopol ma kilka fajnych serii.Wszystko zalezy od tego do jakiego pomieszczenia będą przeznaczone,jakiej są grubości i jaką mają klasę ścieralności.
        • Gość: olaf Re: panele - pomoc IP: *.stk.vectranet.pl 04.10.11, 15:35
          Kronopol ma zajebiste wzory i jakość.
    • blue_kalmarka Re: panele - pomoc 05.10.11, 09:32
      @ Marcin - Też miałam z merlina przez ładnych parę lat i jakoś nie narzekałam :). Musiałeś naprawdę kiepsko trafić… Wymieniliśmy je niedawno, bo już nam się opatrzyły i wybraliśmy te z kronopola. Całkiem nieźle się prezentują i nie zapaciliśmy za nie bajońskiej sumy
    • Gość: jarek. Re: panele - pomoc IP: *.play-internet.pl 05.10.11, 14:27
      jezeli w Kolobrzegu, to polecam ci firme ‘dobre dla domu’. tam maja spory wybor paneli przeroznych firm, do wyboru do koloru. ceny nie sa mocno wyśrubowane, wiec na pewno cos dla siebie wybierzesz. pozdrawiam.
      • kozakiewicz_j Re: panele - pomoc 10.10.11, 15:57
        nawet nie zwróciłem uwagi, że jest taka firma, a tu proszę. super, na pewno do nich zajrzę :). oferty na stronie wyglądały zachęcająco.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka