robet14 05.03.12, 14:56 Chciałem kupić do sklepu kurtynę powietrzną, tylko że jestem zielony jeśli chodzi wybór kurtyny. Na co muszę zwrócić uwagę przy zakupie takiego urządzenia?? Jeśli możecie mi pomóc to proszę o odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Drake Re: Kurtyna powietrzna nad drzwiami w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 15:41 Najważniejszym wyznacznikiem z pewnością będą jakoś, oraz cena. Ja ze swojej strony polecam ci któraś z tych: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Wyliczenia amatora IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.12, 15:55 Czegoś nie rozumiem... Najzwyklejsza kurtyna ma moc ok. 2 kW. W sklepiku pracowałaby 2 x 12h x 30dni=360kWh, co przy cenie prądu 0.50 zł/kWh daje 360 zł miesięcznej opłaty. Dobrze myślę i liczę? Przepraszam ale'm laik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Re: Wyliczenia amatora IP: *.163.246.94.ip4.artcom.pl 18.11.12, 16:03 wypad laikowy spamerku kurtyna moze miec nawet 10 kw te po 2 kw to chyba dla kiosku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Re: Wyliczenia amatora IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.12, 20:41 Kurna, nie jestem spamerem. Pytałem, bo intryguje mnie temat opłacalności. Te 2 kW kosztuje, wg wyliczeń, ok. 400 zł / m-c (prąd + amortyzacja sprzętu). To jest prawie tona węgla na miesiąc! Ja zużywam 2 tony / sezon... do ogrzania mieszkania... Ha, ha, ha... a ty mi wyjeżdżasz z ilością 5 x większego poboru prądu.... teraz rozumiem dlaczego wszystko robi się powoli takie drogie... Odpowiedz Link Zgłoś
lovelas_80 Re: Wyliczenia amatora 09.08.13, 09:32 Podłącze się do tego tematu ponieważ nikt nie odpisał i nie podał żadnych konkretów. Potrzebuję kurtyny powietrznej do drzwi o wysokości 2m i szerokości również 2m, to bardziej otwór drzwiowy :D. Jest wiele kutyn powietrznych na rynku ale poczytałem trochę w neci i poleca się firmę Frico, więc znalazłem taką kurtynę powietrzną . Co możecie o nich powiedzieć czy może macie inne firmy godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogis Re: Kurtyna powietrzna nad drzwiami w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.13, 12:07 Myślę, że to całkiem dobry wybór. Są całkiem tanie a do tego wyglądają naprawdę nieźle na pierwszy rzut oka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deres Re: Kurtyna powietrzna nad drzwiami w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 11:36 Również sądzę, że podane tutaj Kurtyny Powietrzne są naprawde dobre. Szczerze mówiąc sam by się na nie skusił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Refas Re: Kurtyna powietrzna nad drzwiami w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 11:37 Sądzę, że taka kurtyna powietrzyna to naprawdę dobry pomysł. Wygląda naprawdę dobrze a jej cena również jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurtyna Re: Kurtyna powietrzna nad drzwiami w sklepie IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.13, 21:45 ależ zmyślna reklama. potrzebuję takiej, ale w tak nieładny sposób reklamowanej nie kupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosz Re: Kurtyna powietrzna nad drzwiami w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.13, 11:57 Skoro kolega poleca to musi się coś znać. Mam dylemat ponieważ potrzebuję kurtynę nad wejście do budynku. Wymiary to szerokość: 2m i wysokość też około 2m, taki kwadrat. Rozglądałem się po internecie za takimi kurtynami ale takie jednolite o długości 2 metrów są kosmicznie drobie. Czy lepiej kupić jedną długo czy dwie sztuki po jeden metr, co da lepszy efekt ?? Pod linkiem mam przykładowe, ale osobiście skłaniał bym się przy dwóch mniejszych firmy Frico, czy zda to egzamin ?? Pewnie jeszcze jakieś sterowanie jest do tego potrzebne ?? Może macie coś lepszego i tańszego do polecenia to czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andriu Re: Kurtyna powietrzna nad drzwiami w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.13, 10:45 Witaj, możesz zobaczyć w firmie Adagre jakie mają ceny, kupowałem u nich ogrzewanie elektryczne i mogę powiedzieć że są ok. Nie wiem jakie mają ceny kurtyn ale warto sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodek Re: Kurtyna powietrzna nad drzwiami w sklepie 10.03.15, 00:00 Zerknij tutaj :) 2heat.pl/pl/c/KURTYNY-POWIETRZNE/225 Bardzo fajne kurtyny powietrzne :o Odpowiedz Link Zgłoś
radziej13 Re: Kurtyna powietrzna nad drzwiami w sklepie 23.08.16, 11:47 To chyba zależy przede wszystkim od tego, w jakim pomieszczeniu ma być zamontowane takie urządzenie i co właściwie chce się osiągnąć. Tu jest wszystko ładnie opisane: eko-live.pl/web.n4?go=79 Odpowiedz Link Zgłoś