Dodaj do ulubionych

Przeciekający dach

08.11.12, 10:23
Witam, proszę o radę w dość pilnej sprawie - przecieka mi dach, a fachowiec ma to naprawić dopiero w przyszłym tygodniu, więc chcę to jakoś tymczasowo, własnoręcznie załatać. Szpara jest niewielka, ponoć jak użyję takiej pianki będzie ok, czy ktoś już tego używał, albo zna coś lepszego?
Obserwuj wątek
    • crue.true Re: Przeciekający dach 08.11.12, 10:33
      Najlepiej zatrudnić majstra i zlecić mu zalepienia dachu; bo jak sama zaczniesz się w to bawić, to kiepsko możesz na tym wyjść, a zapowiadają deszcze, więc chyba lepiej poszukać jeszcze kogoś niż czekać tydzień na majsterka :)

yasminuml napisała:

> Witam, proszę o radę w dość pilnej sprawie - przecieka mi dach, a fachowiec ma
      > to naprawić dopiero w przyszłym tygodniu, więc chcę to jakoś tymczasowo, własno
      > ręcznie załatać. Szpara jest niewielka, ponoć jak użyję takiej pianki będz
      > ie ok, czy ktoś już tego używał, albo zna coś lepszego?
    • agut-ekk Re: Przeciekający dach 08.11.12, 10:40
      mój sąsiad miał podobny problem w tamtym roku. Wiem, że nie korzystał z usług fachowców bo z nimi różnie bywa. Dopytam go jak to naprawiał. P.S daj linka do pianki bo nie wiem o co konkretnie ci chodzi
      • yasminuml Re: Przeciekający dach 08.11.12, 10:48
        przepraszam, moja nieuwaga, to ta pianka uszczelniająca tylko niestety mieszkam na wsi z ciężko z znalezieniem kogoś jeszcze, dodatkowo do tego z którym się umówiłam mam zaufanie, brać kogoś z doskoku to też niebardzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka