Dodaj do ulubionych

Czekam na Wasze zdanie

09.12.12, 13:54
Witam. Planuje budowę domu za jakiś czas. Wiadomo musi być ładny, funkcjonalny no i w miare możliwości tani w budowie. Dlatego proszę Was o przesłanie mi linka z projektami domu. 1. Taki wymarzony 2. Tani w budowie ewentualni taki jak macie. Może coś wpadnie mi w oko ;) Jeszcze powiedzcie mi czy ten projekt jest dość tani? pprojekt.pl/projekt2260-wiatr,opis.html
No ten też mi się podoba nawet bardzo ale tu to zdaje sobie sprawe, że pieniążki poszłyby w ruch;/
www.dominanta.pl/oferta/faun.html
Aha jeśli chodzi o dom to taki do 125mkw raczej dla rodzinki 4 osobowej tzn. 3 osobowej a w planach jeszcze jedna;) z góry dziękuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • cyklina-klimkiewicz Re: Czekam na Wasze zdanie 09.12.12, 14:10
      Taniej coś gotowego do remontu kupić. Dostosować do własnych potrzeb. Nieruchomości na rynku wtórnym mogą byc tańsze, bo i miezskać da się w czasie remontu , i na raz nie tzrba takiej dużej kasy angażować. B.Klimkiewicz.
    • Gość: gotowyProjekt Dawać mi tu linka! IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.12, 15:13
      "Planuje budowę domu za jakiś czas. Wiadomo musi być ładny, funkcjonalny no i w miare możliwości tani w budowie. Dlatego proszę Was o przesłanie mi linka z projektami domu"
      Masz Forumowiczów za idiotów, hrabino?
      www.google.pl i wklepać hasło "gotowe projekty domów" za trudno?
    • Gość: łukasz Re: Czekam na Wasze zdanie IP: *.net.brewet.pl 09.12.12, 19:29
      Oba to typowe gargamele czyli inaczej mówiąc "chatki z piernika". Koszty i jeszcze raz koszty. Czyli? Skomplikowany dach, wykusz, balkon (po co w domku jednorodzinnym?), lukarny, kolumienki.

Jednym zdaniem: nie idź tą drogą!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka