18.07.04, 10:51
Czy ktoś ma drzwi firmy Swedoor i może powiedzieć jak się spisują.
Obserwuj wątek
    • Gość: AHA Re: Swedoor IP: *.state.gov 19.07.04, 15:44
      Mam takowe 2 sztuki: w lazience i w sypialni. Te w lazience nazywam bulajem,
      poniewaz ma satynowane matowe okienko jak w kajutach na statku. Oba spisuja sie
      bardzo dobrze, a zakladalem dokladnie rok temu. Jedyny mankament to to, ze gdy
      wieje wiatr, drzwi lekko pukaja o framuge, ale to nie wina drzwi tylko
      1 "fachowca", ktory cos tam nie domierzyl, a drugi nie mogl juz tego poprawic.
      Polecam.
      Pzdr.
      • Gość: ads Re: Swedoor IP: *.orbis.pl 23.07.04, 00:18
        a czy mozecie mnie oswiecic gdzie (oczywiscie najtaniej) mozna kupic takie dzwi
        z okienkiem okraglym???? widzialem w lerua okolo 500 PLN a jak gdzies indziej
        kolwiek???

pozdr

ads
        • lanza2 Re: Swedoor 23.07.04, 08:13
          Witaj

takie drzwi mozesz dostać w OBI, oraz w wielu sklepach na Bartyckiej. Mają dwa
          rodzaje z małym bulajem oraz dużym. Możesz wejść na stronkę firmy Swedoor i tam
          je obejrzeć. Tylko nie ma białych lecz kość słoniowa.

Lanza
          • Gość: AHA Re: Swedoor IP: *.state.gov 23.07.04, 13:22
            Potwierdzam. Moje drzwi kupowalem w OBI. Bulaj kosztowal 400PLN + oscieznica
            200 PLN. Drugie drzwi kosztowaly (na wspol przeszklone) 700 = 200 odpowiednio.
            pzdr
            • Gość: jeda Re: Swedoor IP: *.orbis.pl 23.07.04, 17:55
              a ja mowie wam ze bulaj w kolorze nie balym tylko kremowym kosztuje 669 PLN a
              oscieznica 229 (drzwi 80) sa dwie sztuki w obi na krakowskiej w w-wie.
              informacja z dzisiaj :-) w leroy merlin tez sa z bulajem ale na zamowienie za
              1100 PLN + oscieznica... juz nie pytalam
    • crystal-gazer Re: Swedoor 23.07.04, 00:03
      Od 4 lat spisują się bez zarzutu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka