Dodaj do ulubionych

Tynki maszynowe

05.03.13, 09:44
Oferuję wykonanie tynków metodą maszynowa agregatem tynkarskim.
Wykonujemy tynki cementowo wapienne i gipsowe z materiałem lub bez.
Solidna,spokojna i samodzielna brygada bez nałogów.

Faktura vat.
Chętnie odpowiem na wszystkie pytania.

tel.785-441-410
Obserwuj wątek
    • superlolek5 Re: Tynki maszynowe 07.03.15, 14:01
      Jeśli są Państwo zainteresowani tynkami maszynowymi w Rawie Mazowieckiej lub Skierniewicach, polecam solidnego wykonawcę tynki-darbud.pl/Tynki_maszynowe - robili u mnie cementowo-wapienne z piaskiem kwarcowym i tak równych tynków nie ma nikt z moich znajomych:)
      • george43 Re: Tynki maszynowe 12.08.15, 23:39
        Tynki maszynowe i posadzki maszynowe w łódzkim, dobrze i tanio wykonuje firma Tynk-Dekor.
        Polecam, bo korzystam właśnie z ich usług. Kilka brygad, faktury VAT, terminowość i relatywnie niskie ceny zaczynają się już od 19zł / m2, to co ich pozytywnie wyróżnia.
        O tynkach maszynowych i usługach tynkowania maszynowego można poczytać na ich stronie
        www.tynk-decor.pl -Tam też jest bezpośredni kontakt do nich.
      • kieszkowix Re: Tynki maszynowe 05.02.16, 11:01
        To koło Krakowa firma Welta przecież robi tynk na siatce stucanet i przecież aktualnie nie ma wygodniejszego i szybszego rozwiązania do takich zadań?
    • robat Re: Tynki maszynowe 30.06.16, 14:31
      Tynki maszynowe na śląsku, polecam szczerze chłopaków z exprestynk.pl, tynkowali u mnie dom tynkiem gipsowym twardym, jest to doskonała alternatywa dla tynku cementowo-wapiennego. Mało tego jako nieliczni szlifują nałożony i zatarty tynk. Solidna firma, polecam.
      • robat Re: Tynki maszynowe 30.06.16, 14:33
        robat napisał:

> Tynki maszynowe na śląsku, polecam szczerze chłopaków z exprestynk.pl tynkowali u mnie dom tynkiem gipsowym twardym, jest to doskonała alternatywa dla tynku cementowo-wapiennego. Mało tego jako nieliczni szlifują nałożony i zatarty tynk. Solidna firma, polecam.

exprestynk.pl
    • robat Re: Tynki maszynowe 30.06.16, 14:34
      Tynki maszynowe na śląsku, polecam szczerze chłopaków z exprestynk.pl - tynkowali u mnie dom tynkiem gipsowym twardym, jest to doskonała alternatywa dla tynku cementowo-wapiennego. Mało tego jako nieliczni szlifują nałożony i zatarty tynk. Solidna firma, polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka