Dodaj do ulubionych

Lodówka do zabudowy

20.03.13, 12:05
Moje pytanie związane jest z zamiarem zakupu lodówki pod zabudowę. Cena w granicach 2 tysiaków, dla dwóch dorosłych osób wielkość takiej lodówki. Kuchnia jest otwarta na salon, a więc podejrzewam, że poziom hałasu może mieć tu duże znaczenie? W jednym salonie stacjonarnym sprzedawca polecił mi Gorenje NRKI 51288 W, co powiecie na jej temat i ogólnie o marce jakoś jest mi obca i mało popularna jak dla mnie.
Obserwuj wątek
    • cyklina-klimkiewicz Re: Lodówka do zabudowy 20.03.13, 19:54
      Mam Samsunga jest OK. B.Klimkiewicz.
    • Gość: smoczyca77 Re: Lodówka do zabudowy IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 16:45
      Ja bym wybrała jakąś z 6 zmysłem, może być z No-frostem w zamrażalniku, albo bez, najważniejsze że jest sterowanie elektroniczne, automatyczne rozmrażanie no i duża pojemność.
    • Gość: sajo Re: Lodówka do zabudowy IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 10:07
      ja Ci polecam sprawdzić serwis www.ekspert-agd.pl/ - sporo użytecznej wiedzy, sam tam znalazłem kilka informacji które mnie uratowały;)
    • fura102 Re: Lodówka do zabudowy 29.08.13, 14:24
      Proponuję rozważyć zakup lodówki side by side, moim zdaniem wyglada dużo bardziej efektowniej niż lodówka w zabudowie i nadaje charakteru naszej kuchni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka