matned 08.08.13, 16:20 Witam, Zapraszam do obejrzenia mebli industrialnych. Ciekawy pomysł na wykończenie wnętrz. Funkcjonalne, ładne projekty. Na pewno warte uwagi. Manufaktura-MRN.pl Katalog mebli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olaf Re: Meble industrialne IP: *.tarnowskiegory.vectranet.pl 10.04.14, 09:50 Ło matko, jaki trypel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: Meble industrialne IP: *.tarnowskiegory.vectranet.pl 10.04.14, 10:47 Polecam najbliższe złomowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
danej Re: Meble industrialne 21.12.16, 19:30 Meble industrialne - to mi się marzy,ale takie meble wymagają dużej przestrzeni a nie mieszkania w bloku.Na razie mam w kuchni lampę ze stali nierdzewnej - taką industrialną. Odpowiedz Link Zgłoś
skyfall001 Re: Meble industrialne 29.08.17, 11:38 No cóż, meble industrialne cieszą się sporą popularnością, ale mi szczerze mówiąc niespecjalnie się podobają, to raczej więc kwestia indywidualnego gustu Odpowiedz Link Zgłoś
danej Re: Meble industrialne 01.09.17, 13:52 Wiadomo,że wszystko zależy od gustu.A nawet jeśli się takie meble ze stali nierdzewnej podobają to nie zawsze mamy gdzie je zainstalować.Potrzebne jest duże i wysokie mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś