zuccaro23 09.09.13, 12:36 Kratki wentylacyjne są niezmiernie ważne. Jeżeli szukacie dobrej, sprawdzonej firmy, która zajmie się montażem to polecam tą firmę: www.artmar.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metallikka Drzwi wewnętrzne - ekspert poleca 27.05.14, 10:30 To oczywiste, że drzwi są ważnym elementem wnętrza! W życiu nie traktowałbym ich jako "przegrodę budowalną"! Wszystkie drzwi w moim domu są robione przez porządną firmę ATWDrzwi i nie wyobrażam sobie innej ozdoby wnętrza! Odpowiedz Link Zgłoś
1leszczynka Re: Drzwi wewnętrzne - ekspert poleca 29.05.14, 10:11 ja nie jestem ekspertem tylko zwykłym uzytkownikiem drzwi - tak to sie chyba nazywa - i na peno zgadzam sie, ze drzwi sa waznym elementem wnetrza. jednak skoro juz ekspert zabiera glos to dobrze byloby, zeby poza nazwa firmy podal jeszcze jakies dane, np,. wskazniki dotyczace energooszczednosci, o ktorych teraz jest bardzo glosno ze zrozumialych powodow. wszyscy chcemy placic mniejsze rachunki wiec to jest wazne przy drzwiach zewnetrznych. czyli z jednej strony te wlasnie parametry, z drugiej - estetyka i rzetelnosc wykonania, z trzeciej - fachowosc montazu. przekonalismy sie o tym z mezem na wlasnej skorze kiedy budowalismy pierwszy dom. Drzwi - tragedia! juz po pol roku zaczely sie problemy. teraz mamy Hormanna i roznice widzielismy juz od momentu montazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr^ Re: Drzwi wewnętrzne - ekspert poleca IP: *.via.zamek.net.pl 30.05.14, 20:44 Drzwi Art to firma, którą mogę śmiało polecić. Drzwi solidne, na wiele lat. Duży wybór, bardzo estetyczne wykonanie, profesjonalny montaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka..r Re: Drzwi wewnętrzne - ekspert poleca IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.14, 18:05 Ten artykuł z wypowiedzią eksperta drzwi Vox widzę że jest z 2010. Niezły odkop zrobiliście.Ale drzwi rzeczywiście fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vako Re: Drzwi wewnętrzne - ekspert poleca IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.14, 15:24 Wewnętrzne drzwi - to ważny zakup, inwestycja na lata. Ja mam Legarusy z Drzwi Studio. Bardzo fajne drzwi, wytrzymałe i efektowne. Odpowiedz Link Zgłoś
kismadar Re: Drzwi wewnętrzne - ekspert poleca 06.06.14, 18:03 Polecam nasz portal budowlany i artykuł Drzwi wewnętrzne Classic 8 Odpowiedz Link Zgłoś