marpre 09.08.04, 11:35 Cześć, Znacie może jakąś stronkę na której opisane by były metody montowania płyt gipsowych. Chciałbym to wykonać sam, bez zatrudniania ekipy. Wdzięczny będę również za wszelkie praktyczne porady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sam Zrobie Re: płyty kartonowo-gipsowe IP: *.pkobp.pl 09.08.04, 12:11 wejdź na strony kilku producentów płyt G-K masz tam dość obrazowo oipisane co i jak ja poszedłem dalej - na jednej z takich stron znalazłem adres mailowy na który posłałem zapytanie i przysłali mi pocztą (zwykłą) katalog swoich wyrobów, opisy ich montażu jak i zaproszenie na szkolenie z budowy "systemów" wystarczyło mi aż natto a majster który pomagał mi w końcowym etapie powiedział: "jeszcze nigdy tak dokładnie nic nie robiłem no ale Pan robi to dla siebie więc nic dziwnego ..." a w opisach jest wszystko pozdrawiam i udanej pracy ... ja zaoszczędziłem na robociźnie około 4 kzł i mimo ze trwało to 2 miesiące a nie 2 tygodnie (tyle mówiła firma) to uważam że było warto ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pyot Re: płyty kartonowo-gipsowe 09.08.04, 18:56 Hi! Wystukaj na Google tam zawsze coś znajdziesz- www.regips.pl/ Powinnieneś sobie poradzić,gorzej jeżeli w planach masz drzwi,ale dla chcącego... Wal jak w dym [Murphy Brown] Odpowiedz Link Zgłoś