Dodaj do ulubionych

Potrzebne akcesoria dachowe

27.11.13, 18:46
Potrzebuje zakupić akcesoria dachowe, stopnie kominiarskie i ławy. Przy okazji śniegołapy i inne rzeczy.

Czy jest różnica wśród producentów akcesoriów jakością wykonania ?

Gdzie najlepiej kupić ? (najlepiej sklep internetowy z jakim mieliście styczność)
Obserwuj wątek
    • Gość: chlupacz Re: Potrzebne akcesoria dachowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.13, 22:14
      Najlepiej kupić wszystko z jednego źródła i producenta. Ja kupowałem akcesoria Koramica od razu przy zakupie dachówek (też koramika). Dostałem na akcesoria i membranę kilkanaście procent rabatu ze składu z okazji tego, że brałem wszystko od niego. To też trzeba wziąć pod uwagę, bo przecież nie są to małe kwoty!
      • gem.ius Re: Potrzebne akcesoria dachowe 04.12.13, 21:46
        Ja tam wolę pojeździć po składach w okolicy i w jednym kupić dach, w drugim folię, a w kolejnym akcesoria, najczęściej tak wychodzę najtaniej i nie jestem "przygnieciony" na siłę produktami nie koniecznie najlepszymi ale horrendalnie drogimi - stąd te rabaty :)
        Ja kupiłem na mój dach dachówke, folie jakąś climatek albo jakoś tak ( w każdym razie polskiego producenta) _ dekarz był zachwycony jej jakością i w innym składzi kupiłem reszte drobnicy na dach z firmy o ile dobrze pamietam też polskiej> w kazdym razie wszystko pasowało jak nalezy a kasy mi zostało prawie szesc stów w portfelu _ porownując do tych "RABATÓW" z hurtowni...
        • Gość: Karol www.budujesz-potrzebujesz.pl IP: *.centertel.pl 13.05.14, 21:21
          Zapraszam do sprawdzenia cen w sklepie internetowym www.budujesz-potrzebujesz.pl Tekst linka
          Znajdziesz tu akcesoria dachowe, folie dachowe, budowlane, funadmentowe, siatkę podtynkową, akcesoria dachowe, wszystko w cenach hurtowach.
          www.budujesz-potrzebujesz.pl Tekst linka
    • grzes9876 Re: Potrzebne akcesoria dachowe 09.12.13, 19:39
      Ja kupowałem do siebie wszystko przez internet. Jak miałbym liczyć paliwo i jeździć po składach budowlanych i szukać ... to dziękuje.

Sklepów jest dużo do wyboru. Dobrą cenę za to co miałem znalazłem na stronie www.raf-eko.pl
      • Gość: Karol www.budujesz-potrzebujesz.pl IP: *.centertel.pl 13.05.14, 21:17
        Zdecydowanie najtaniej akcesoria dachowe można kupic w sklepie internetowym www.budujesz-potrzebujesz.pl Tekst linka.

• Gość: markymark Re: Potrzebne akcesoria dachowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.13, 21:27
      IMHO najlepsze systemowe akcesoria dachowe robi Koramic - firma bodajże z austrii. Mają wszystko o co pytasz plus świetne membrany dachowe, które można kłaść ZAMIAST sztywnego krycia wstępnego z desek i papy. Akcesoria są dobre, bo są świetnie wykonane i łatwo się je montuje.
      • Gość: Karolcieslak Re: Potrzebne akcesoria dachowe IP: *.centertel.pl 13.05.14, 21:13
        Zapraszam do sklepu www.budujesz-potrzebujesz.pl Tekst linka
        Znajdziesz tu tanio (ceny hurtowe)
        - akcesoria dachowe
        - folie budowlane
        - folie dachowe
        - folie fundamentowe
        - chemie budowlaną
        - taśmy samoprzylepne
        Najtaniej w internecie www.budujesz-potrzebujesz.pl
        Tekst linka
    • drogimex Re: Potrzebne akcesoria dachowe 28.04.15, 21:27
      Witam,
      polecam artykuł omawiający rodzaje i zastosowania popularnych tzw. akcesoriów dachowych - zbudujmydom.pl/index.php?page=przydatne-akcesoria-dachowe
      Warto przede wszystkim zainwestować w ochronę przed spadającym z dachu śniegiem - śniegołapy lub drabinki przeciwśnieżne. Dobrym rozwiązaniem są również ławy i stopnie kominiarskie, które istotnie ułatwiają dostęp do komina.
      Pozdrawiam
    • anna_klew22 Re: Potrzebne akcesoria dachowe 23.08.16, 09:01
      Akcesoria dachowe można zamówić w sklepie internetowym na www.bth.pl.
      DO DREWNA
      DO METALU
      DOCISKOWE Z GNIAZ. 6-KĄT.
      SAMO GWINTUJĄCE /BLACHOWKRĘTY/
      SAMO WIERCĄCE i inne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka