mabaka 30.09.16, 16:15 witam, wraz z mężem chcemy postawić sobie nad jeziorem domek letniskowy ok. 30m2 z tarasem. Czy możecie polecić jakąś solidną ekipę z okolic Poznania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabaka Re: domek letniskowy 24.10.16, 21:29 w Obornikach masz ekipę, która postawi Ci piękny drewniany domek :) sama korzystałam z ich usług także polecam z całego serca. no i cena nie jest zbyt wygórowana ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: domek letniskowy 25.10.16, 19:22 masz na YT sporo filmów, oglądasz z małżonkiem, uczysz się i stawiacie sami, tanio, wesoło, dumnie, bądź bohaterem w swoim domku letniskowym. Odpowiedz Link Zgłoś
gola_123 Re: domek letniskowy 26.10.16, 12:53 Domek o konstrukcji szkieletowej - tanio i ekologicznie. Np Fabryka Domów Spomet Odpowiedz Link Zgłoś
kawi1974 Re: domek letniskowy 30.10.16, 11:34 Jak chodzi o ekipy to nie mam jakiegoś specjalnego rozeznania, ale jeśli mogę coś zasugerować, to dbajcie o to, żeby materiały i wszelkie elementy montażowe jakie będą użyte w czasie budowy były dobrej jakości i ze sprawdzonego źródła. Przypuszczam, że jeśli domek letniskowy to raczej stosunkowo lekka konstrukcja z drewna. Polecam hurtownię e-Armet z ul. Reglowej w Poznaniu, mają świetny personel, który doradzi przy wyborze złączy ciesielskich. Znając życie mogą też polecić solidną ekipę, która zajmuje się stawianiem takich domków. Odpowiedz Link Zgłoś
ipil Re: domek letniskowy 13.03.17, 00:32 Ja planuje sprzedać domek drewniany nad jeziorem w okolicach Wilczyna - Wielkopolska. Odpowiedz Link Zgłoś
knaper88 Re: domek letniskowy 22.04.17, 13:15 Wydaje mi się, że samemu taki interes nie ma sensu! Odpowiedz Link Zgłoś