pikowany_trefl 07.11.16, 09:21 Może mi doradzicie, bo otrzymałem od architekta projekt domu i wybrał on strop gęstożebrowy. Można mu zaufać w tej kwestii czy polecacie coś innego? Strop ma mieć niecałe 50 m2, na górze będa mieszkać dzieciaki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarecki_2 Re: Wybór stropu 08.11.16, 20:28 strop prefabrykowany, po co Ci betony, lanie, zakupy ton materiałów jak możesz mieć strop ułożony w 2-3 godziny od momentu jak wjechał na plac i po zabawie? Odpowiedz Link Zgłoś
nowaczyk80 Re: Wybór stropu 09.11.16, 08:55 Zawsze warto weryfikować informacje, a nie ślepo ufać w opinię jednej osoby ;) Podzwoń po firmach, popytaj znajomych (na pewno też ktoś się budował). Na początek wejdź sobie na stronę stropy.pl – jak nie wiesz co powinieneś wybrać to zrób sobie tam test, to dostaniesz odpowiedź co jest najlepsze dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
janikkas Re: Wybór stropu 12.11.16, 13:28 Ja montowałem u siebie płytę żerańską i jestem zadowolony tak jak pisze poprzednik szybko robota poszła, nawet jeśli gdzieś była lekko krzywa to i tak nie było problemu bo wszędzie były montowane sufity podwieszane z regipsu. Odpowiedz Link Zgłoś