Dodaj do ulubionych

Szyba nawannowa

03.11.04, 13:56
Ma ktoś? Jak wrażenia? Na jaką się zdecydować? Od razu mówię, że nie mogę
zrobić tradycyjnej kabiny.
Obserwuj wątek
    • Gość: skalmen Re: Szyba nawannowa IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 03.11.04, 16:19
      A dlaczego chcesz szybe?.Miałem i szybko się pozbyłem, powód ciągle trzeba
      czyścić.To w jakim będzie stanie zależeć będzie od twjego wylnego potu, podczas
      czyszczenia tej szyby.Proponuje solidna zasłone. za ok. 60-80 zł.wypierzesz co
      2 tyg. i po problemie. Ale decyzja należy do Ciebie. pozdr. hydraulik.
    • Gość: nosek Re: Szyba nawannowa IP: *.acn.waw.pl 03.11.04, 20:29
      Ja też bym chciała taką szybę, czyszczenie mnie nie przeraża i tak będę go
      miała sporo bo nad pragmatyzm przedkładam estetykę :)
      • pyot Re: Szyba nawannowa 03.11.04, 22:07
        Hi !
        Ale skalmen ma rację,a w pragmatyźmie jest całkiem sporo estetyki :)
        Koniecznie trzeba na okolicznośc tą udać się do najbliższego,bądz dalszego,branżowego sklepu,tam obejrzysz,zmierzyć pewnie pozwolą,i...,to wszystko.
        Bo tu zapewne przeczytasz tylko li wyłącznie za lub przeciw.
        :)
        Wal jak w dym,pzdr.
    • Gość: aro Re: Szyba nawannowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 22:46
      Chodzi Ci pewnie o parawan nawannowy - wiele firm ma takie w swojej ofercie. Ja
      mam od półtora roku komplet składajacy się z wanny akrylowej "KOŁO-LAGUNA-
      150cm" oraz parawanu nawannowego "RAVAK-VSK1" z wypełnieniem "rain". Całość
      sprawuje się świetnie, nie ma żadnego problemu z widocznymi zaciekami. Faktura
      wypełnienia imitujaca widok kropli wody na szkle wygląda estetycznie i moim
      zdaniem jest lepsza od dwukrotnie droższego, całkowicie przezroczystego
      wypełnienia tzw. transparentnego - właśnie na takim wypełnieniu, być może
      występują kłopoty z utrzymaniem estetycznego wyglądu.
      Również KOŁO robi parawany nawannowe - wejdź na www lub poszukaj w wyszukiwarce.
      Podaję link do RAVAK'a"

www.ravak.pl/?page=pv_supernova9
    • zaholec Re: Szyba nawannowa 04.11.04, 06:57
      Mam parawan nawannowy KOŁO. Jesteśmy, z żoną, bardzo zadowoleni. Brodzik jest
      OK ale my czasami lubimy posiedzieć w ciepłej kąpieli ;), a w brodziku......
      Wypełnienie jest szklane, rama stalowa albo aluminiowa. Nie wiem, a pod powłoki
      malarskie nie zglądałem :))
      Jeśli chodzi o utrzymanie czystości to jest to łatwe i bezproblemowe, zaś efekt
      jest super. Do zamontowania parawanu wystarczy jeden sprwny facet z odpowiednim
      sprzętem. Koło robi kilka wzorów wypełnień, szyba lub tworzywo, kilka
      rozmiarów. Mogę polecić :))

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka