loginka1 03.11.04, 13:56 Ma ktoś? Jak wrażenia? Na jaką się zdecydować? Od razu mówię, że nie mogę zrobić tradycyjnej kabiny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skalmen Re: Szyba nawannowa IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 03.11.04, 16:19 A dlaczego chcesz szybe?.Miałem i szybko się pozbyłem, powód ciągle trzeba czyścić.To w jakim będzie stanie zależeć będzie od twjego wylnego potu, podczas czyszczenia tej szyby.Proponuje solidna zasłone. za ok. 60-80 zł.wypierzesz co 2 tyg. i po problemie. Ale decyzja należy do Ciebie. pozdr. hydraulik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: Szyba nawannowa IP: *.acn.waw.pl 03.11.04, 20:29 Ja też bym chciała taką szybę, czyszczenie mnie nie przeraża i tak będę go miała sporo bo nad pragmatyzm przedkładam estetykę :) Odpowiedz Link Zgłoś
pyot Re: Szyba nawannowa 03.11.04, 22:07 Hi ! Ale skalmen ma rację,a w pragmatyźmie jest całkiem sporo estetyki :) Koniecznie trzeba na okolicznośc tą udać się do najbliższego,bądz dalszego,branżowego sklepu,tam obejrzysz,zmierzyć pewnie pozwolą,i...,to wszystko. Bo tu zapewne przeczytasz tylko li wyłącznie za lub przeciw. :) Wal jak w dym,pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: Szyba nawannowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 22:46 Chodzi Ci pewnie o parawan nawannowy - wiele firm ma takie w swojej ofercie. Ja mam od półtora roku komplet składajacy się z wanny akrylowej "KOŁO-LAGUNA- 150cm" oraz parawanu nawannowego "RAVAK-VSK1" z wypełnieniem "rain". Całość sprawuje się świetnie, nie ma żadnego problemu z widocznymi zaciekami. Faktura wypełnienia imitujaca widok kropli wody na szkle wygląda estetycznie i moim zdaniem jest lepsza od dwukrotnie droższego, całkowicie przezroczystego wypełnienia tzw. transparentnego - właśnie na takim wypełnieniu, być może występują kłopoty z utrzymaniem estetycznego wyglądu. Również KOŁO robi parawany nawannowe - wejdź na www lub poszukaj w wyszukiwarce. Podaję link do RAVAK'a" www.ravak.pl/?page=pv_supernova9 Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Re: Szyba nawannowa 04.11.04, 06:57 Mam parawan nawannowy KOŁO. Jesteśmy, z żoną, bardzo zadowoleni. Brodzik jest OK ale my czasami lubimy posiedzieć w ciepłej kąpieli ;), a w brodziku...... Wypełnienie jest szklane, rama stalowa albo aluminiowa. Nie wiem, a pod powłoki malarskie nie zglądałem :)) Jeśli chodzi o utrzymanie czystości to jest to łatwe i bezproblemowe, zaś efekt jest super. Do zamontowania parawanu wystarczy jeden sprwny facet z odpowiednim sprzętem. Koło robi kilka wzorów wypełnień, szyba lub tworzywo, kilka rozmiarów. Mogę polecić :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś