Dodaj do ulubionych

UWAŻAJCIE!!!!! EURO-DOM

IP: *.aonet.pl / *.crowley.pl 11.01.05, 21:05
Przestrzegam wszystkich przed wątpliwą firmą EURO-DOM i jej przedstawiciela
Markiem Marcem. Jeszcze takiego "fachowca" oszusta, złodzieja nie spotkałam.
Jeśli wiecie gdzie można wyładować swoją złosć na niego opisując jak Pan
Marzec "montuje" okna i traktuje klienta to napiszcie. Tak go opisze ze mu w
pięty pójdzie. Mam nadzieje ze nie trafi mu się juz żaden klient. To co Pan
Marzec sobą reprezentuje i co wyprawia powinno być karane. I pomyśleć że mu
za tą fuszerkę zapaciłam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bogdan Jaskot Re: UWAŻAJCIE!!!!! EURO-DOM IP: 195.94.196.* 04.03.05, 19:41
      Musze sie z Toba Aranti zgodzic. Mialem klopoty z firma EURO-DOM w pazdzierniku ubieglego
      roku, poziom mojej zlosci jest wiec nizszy niz Twojej, ale mysle, ze przyszlych potencjalnych
      klientow firmy EURO-DOM zainteresuje kilka faktow z naszych doswiadczen. Pan Marek Marzec
      jest wlascicielem (a nie przedstawicielem) firmy EURO-DOM (dla bezpieczenstwa jego
      pracownicy tytulowali go wtedy Panem Kierownikiem). Firma EURO-DOM jest zarejestrowana w
      Swidwinie (woj. zachodniopomorskie), a nie jak wynika z adresow na ulotkach i pieczatkach w
      Warszawie - czyli jakies 600 km od Warszawy - pocieszajace w przypadkum sporow, czy
      reklamacji (szkoda, ze dowiadujesz sie o tym dopiero z faktury koncowej). Podpisujesz druk
      czegos w rodzaju zamowienia - bo umowa to nie jest (na poczatku kazdej normalnej umowy obie
      strony umowy przedstawiaja sie nazwami, adresami, siedzibami, przedstawicielami, wpisami do
      ewidencji dzialalnosci gospodarczej, itd.) - nie wiadomo wiec tak naprawde komu powierzasz
      wykonanie uslugi i komu dajesz zaliczke (czyli pieniazki). Prawie wszystkie paragrafy tej niby
      umowy bronia Wykonawce (czyli EURO-DOM), a nie Klienta. Firma jest nieslowna, nie pojawia
      sie na umowione terminy (jak sami pisza umowy ustne nie sa honorowane i ich nie honoruja).
      Usluga w naszym przypadku byla o jakies 20% drozsza od konkurencji i niestety daleko
      niezgodna z tzw. sztuka budowlana (osad niezaleznych ekspertow). Do tej pory nie
      doczekalismy sie na obiecana, 10-letnia gwarancje. To nasze klopoty w duzym skrocie. Jezeli
      kogos interesuja dodatkowe szczegoly (z akcja policji wlacznie), albo nie widzieliscie nigdy
      parapetu wezszego od otworu okiennego, to mailujcie: bogdanjaskot@aster.pl.
      Niestety z rozpropagowaniem tych informacji w Internecie jest ten problem, ze jest "olbrzymia
      studnia bez dna" i na razie nie znalazlem zdecydowanego, opiniotworczego lidera (pewnie nawet
      takiego nie ma). Ja takze chetnie czekam na propozycje miejsc do wyrazania opini o
      nierzetelnych uslugodawcach. Czekam tez na innych niezadowolonych, bo znajac firme EURO-
      DOM nie chce mi sie wierzyc, zeby ich nie bylo. Moze gdyby nas bylo wiecej ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka