Dodaj do ulubionych

Podgrzewacz do wody

IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.07.02, 14:27
Jaki polecacie podgrzewacz przepływowy? Miam taki firmy BIAWAR ale ciągle się
dziadostwo psuje. Pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: soowka Re: Podgrzewacz do wody IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 11:59
      Radzę Ci dobrze sie zorientować w podgrzewaczach - znajomi przez kilka
      miesięcy płacili po 3 000 (trzy tysiące!)miesięcznie za prąd zanim się
      zorientowali, że ich podgrzewacz mógłby podgrzać pół kamienicy! Inna sprawa -
      przyjaciele na działce mają podgrzewacz przepływowy. Niestety jast tam
      przebicie prądu i gdy che się umyć ciepłej wody doświadcza sie "przemiłego"
      uczucia prądziku - jak na rechabilitacji ;). Niestety nie poamiętam firmy, ale
      był to biały, plastikowy bubel za 140 PLN
      • Gość: WJ Re: Podgrzewacz do wody IP: *.datastar.pl 01.08.02, 09:15
        SIEMENS
        • Gość: adoba Re: Podgrzewacz do wody IP: *.prokom.pl 01.08.02, 12:10
          Ja też mam ten problem. I wiem, że chcę mieć podgrzewacz przepływowy
          elektroniczny, ale mam problem z wyborem firmy czy SIEMENS, czy KOSPEL, czy
          STIEBEL-ELTRON. CZy ktoś z Was ma któryś, albo może powiedzieć, że na pewno
          jest super.
          A.
          • Gość: Gość Re: Podgrzewacz do wody IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.13, 15:02
            Mam przepływowy podgrzewacz wody Kospel do przy umywalce już 6 rok. Jestem z niego bardzo zadowolony i mogę śmiało polecić. Wygląda całkiem estetycznie i szybko nagrzewa wodę (napięcie 230v)

Dokładny opis modelu TWISTER 3,5 kW znalazłem tutaj:
            Kospel TWISTER EPS 3,5
    • 82misiek Re: Podgrzewacz do wody 08.08.13, 14:43
      Ja polecam Viessmann! Najlepsza firma jaką znam. Kupiłem taki we Wrocławiu w 3E-Heating i jestem bardzo zadowolony. Panowie idealnie dobrali model do moich potrzeb. Fajnie, bo to firma, która kojarzy każdy na świecie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka