Dodaj do ulubionych

WYBURZENIE SCIANY - PROSZE O POMOC

04.07.05, 11:26
Mam pozwolenie na wyburzenie scianki w mieszkaniu, to sciana która dzieli mały przedpokój z kuchnią. Jaki jest koszt wyburzenia czegos takiego??? wymiary 140/ 250.. Bardzo prosze o pomoc i wskazówki!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: andrzej Re: WYBURZENIE SCIANY - PROSZE O POMOC IP: *.chello.pl 04.07.05, 12:07
      Z jakiego materiału jest ściana ( cegła żelbeton, pustak , które piętro
      Szacunkowo robocizna 400 zł a z wynoszeniem do pojemnika na gruz
      Pojemnik i wywózka gruzu 250 zł.
      • striga Re: WYBURZENIE SCIANY - PROSZE O POMOC 04.07.05, 15:16
        To jest cegła dziurawka i jest to parter, nie mam pojecia jaką dobra ekipe z Katowic mogłabym zawołac, POMÓŻCIE !!!!! zależy mi na tym, co każdemu, aby było solidnie i niedrogo. Dochodzi jeszcze kwestia wyjecia futryny...

• camel_3d Re: WYBURZENIE SCIANY - PROSZE O POMOC 04.07.05, 15:37
          dowiedz sie czy to przypadkiem nie jest sciana nosna... bo moze sie okzazac, ze
          ja wyburzysz i ci sasiad na glowe spadnie. na pewno sa gdzies plany budynku.
          • sandraa1 Re: WYBURZENIE SCIANY - PROSZE O POMOC 05.07.05, 12:36
            a czemu sam jej nie zborzysz? Mlot chyba masz. A groz wywieziesz. Nie bedzie
            cie prawie nic kosztowalo oprocz wlasnego czasu i sil.
            • Gość: camel Re: WYBURZENIE SCIANY - PROSZE O POMOC IP: 81.19.200.* 05.07.05, 12:46
              i jej sie sufit na glowe zawali..dobra rada
    • striga Re: WYBURZENIE SCIANY - PROSZE O POMOC 05.07.05, 16:09
      Sufit sie nie zawali, mam pozwolenie od inspektora z administracji, lecz tak wyszło ze sama nie dam rady i szukam kogos do pomocy z KAtowic. Moze ktos polecic mi jakiegos fachowca????

Jak juz wspomnialam , sciana jest z cegły dziurawki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka