Gość: y2k IP: *.citicorp.com 03.09.02, 14:40 jak myslicie, czy warto kupic okna pcv firmy tras? maja dosc okazyjna cene, zrobili mi u dilera wycene i chyba sie skusze. pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remok Re: okna pcv firmy tras 03.09.02, 20:56 Niech Cię Pan Bóg strzeże przed zakupem tego badziewia, chyba że za darmo. Naprawdę niewiele jest gorszych profili na polskim rynku. Tak to właśnie reklama ogłupia totalnie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y2k Re: okna pcv firmy tras IP: *.citicorp.com 04.09.02, 12:33 na czym polega ta "tragedia"? widzialem artykul w muratorze i wypadli raczej pozytywnie. o co dokladnie chodzi? osobiscie nie znam sie na plastikach i chce sie dowiedziec co jest istotne przy wyborze. dzieki za odzew! Odpowiedz Link Zgłoś
remok Re: okna pcv firmy tras 04.09.02, 21:15 "oni" dostali nawet za te okna złoty medal na targach poznańskich i certyfikat ISO, doprawdy nie wiem jakim "cudem" Nie będę wnikał w szczegóły techniczne, ale powiem Ci, że 5 (pięć !!!) kolejnych dostaw,- w sumie 20 okien dla 5 klientów miało większe lub mniejsze wady produkcyjne za które ja dupy daję przed klientem,- ale NAJWAŻNIEJSZA jest jakość profili (skład mieszanki, własności fizyczno-mechaniczno- wytrzymałościowe) - niestety kompletne DNO !!! W życiu już się tego gówna nie dotknę i wszystkim będę go ODRADZAŁ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: okna pcv firmy tras IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 13:00 nie wiem nic o okanch tras i ekspertem w tej dziedinie tez nie jastem ale moge ci polecic firme STAMIR. Nie wiem jak cenowo klasyfikuja sie okna tras, ale w zeszlym roku STAMIR byl jak na warszawe tani. Mam te okan u siebie ponad rok i jak narazie spisuja sie dokonale. Nie wiem czy na okreslenie jakosci okien rok to nie za malo, ale tak jak wyzej narazie jest OK. Wejdz na strone stamir.pl lub com.pl- nie pamietam i sam sie przekonaj co do ceny, a reszte (profil, itd ...) musisz skonsultowac z jakims fachowcem. Odpowiedz Link Zgłoś