Dodaj do ulubionych

okna pcv firmy tras

IP: *.citicorp.com 03.09.02, 14:40
jak myslicie, czy warto kupic okna pcv firmy tras? maja dosc okazyjna cene,
zrobili mi u dilera wycene i chyba sie skusze.

pozdrowienia!
Obserwuj wątek
    • remok Re: okna pcv firmy tras 03.09.02, 20:56
      Niech Cię Pan Bóg strzeże przed zakupem tego badziewia, chyba że za darmo.
      Naprawdę niewiele jest gorszych profili na polskim rynku.
      Tak to właśnie reklama ogłupia totalnie ludzi.
      • Gość: y2k Re: okna pcv firmy tras IP: *.citicorp.com 04.09.02, 12:33
        na czym polega ta "tragedia"? widzialem artykul w muratorze i wypadli raczej
        pozytywnie. o co dokladnie chodzi? osobiscie nie znam sie na plastikach i chce
        sie dowiedziec co jest istotne przy wyborze.

dzieki za odzew!
        • remok Re: okna pcv firmy tras 04.09.02, 21:15
          "oni" dostali nawet za te okna złoty medal na targach poznańskich i certyfikat
          ISO, doprawdy nie wiem jakim "cudem"
          Nie będę wnikał w szczegóły techniczne, ale powiem Ci, że 5 (pięć !!!)
          kolejnych dostaw,- w sumie 20 okien dla 5 klientów miało większe lub mniejsze
          wady produkcyjne za które ja dupy daję przed klientem,- ale NAJWAŻNIEJSZA jest
          jakość profili (skład mieszanki, własności fizyczno-mechaniczno-
          wytrzymałościowe) - niestety kompletne DNO !!!
          W życiu już się tego gówna nie dotknę i wszystkim będę go ODRADZAŁ !!!
    • Gość: Ela Re: okna pcv firmy tras IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 13:00
      nie wiem nic o okanch tras i ekspertem w tej dziedinie tez nie jastem ale moge
      ci polecic firme STAMIR. Nie wiem jak cenowo klasyfikuja sie okna tras, ale w
      zeszlym roku STAMIR byl jak na warszawe tani. Mam te okan u siebie ponad rok i
      jak narazie spisuja sie dokonale. Nie wiem czy na okreslenie jakosci okien rok
      to nie za malo, ale tak jak wyzej narazie jest OK. Wejdz na strone stamir.pl
      lub com.pl- nie pamietam i sam sie przekonaj co do ceny, a reszte (profil,
      itd ...) musisz skonsultowac z jakims fachowcem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka