Dodaj do ulubionych

Automatyka do bram - jaka?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:35
Witam,

Buduję sobie domek pod Warszawą i właśnie omawiam sprawę bramy wjazdowej.
Miałaby ok. 3 metry (przesuwna). Proszę o opinie o różnych producentach
automatyki do otwierania bram. W sensie – które tańsze? Które lepsze? Które
bardziej godne zaufania? itp.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • grzechu20 Re: Automatyka do bram - jaka? 27.09.05, 17:41
      Jest kilku producentów, przynajmniej działających w Polsce. Ja osobiście mam
      Nice od jakichś dwóch lat. Słyszałem wcześniej o tej firmie, więc kiedy monter
      bramy zaproponował Nice, zgodziłem się. Jak dotąd jestem całkiem zadowolony z
      działania tych siłowników i nie spodziewam się, żeby coś się nagle miało zmienić.
      • Gość: buster Re: Automatyka do bram - jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 18:45
        też polecam nice. rok temu monterzy jak mi zakładali bramę to zainstalowali
        właśnie nice'a i ani razu nie miałem z nimi żadnych problemów. klasa i
        profesjonalizm wykonania, po prostu.
        • Gość: August Re: Automatyka do bram - jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 18:09
          No dobrze, widzę że Nice cieszy się bardzo dobrą opinią wśród użytkowników, to
          robi dobre wrażenie. A gdzie mógłbym znaleźć jakieś konkretniejsze informacje na
          temat tego producenat i oferowanyc prze nich produktów?
          • Gość: buster Re: Automatyka do bram - jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 15:52
            najlepiej chyba byłoby zajrzeć na stronę producenta. ich stronka to -
            www.nice.pl wszystko ładnie objaśnione, łatwa nawigacja.
            • Gość: Filip Re: Automatyka do bram - jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:36
              Dzięki za opinie i za linki. Ten cały Nice wygląda na profesjonalną firmę, więc
              chyba dobrze zrobię zaopatrując się u nich. No to przynajmniej jeden problem z
              głowy.
    • Gość: Tomasz Re: Automatyka do bram - jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 20:07
      Ja słyszałem o Nice zanim wogóle wpadłem an pomysł założenia zautomatyzowanej
      bramy w domu. Jedyna firma o jakiej słyszałem same pozytywy, więc jak już doszło
      co d czego, to ich siłowniki były jedynym pewnym wyborem.
      • Gość: mexx Re: Automatyka do bram - jaka? IP: *.eranet.pl 03.10.05, 22:06
        Witam,

ja tez polecam Nice

haj
        • Gość: lintaj Re: Automatyka do bram - jaka? IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 03.10.05, 23:41
          popieram. nice to dobra firma, a ich sprzet jest najwyzszej jakosci. bardzo
          dobra inwestycja.
    • jandecorator Re: Automatyka do bram - jaka? 09.10.05, 15:04
      Innych nie ma??
      • Gość: buster Re: Automatyka do bram - jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 16:17
        no sa, czemu nie. jest faac, slyszalem o came. chyab niektorzy producenci bram
        tez dodaja do bram wlasne silowniki firmowe. ale ja mam w domu nice i sprawdza
        mi sie bardzo dobrze. ja polecam to co wydaje mi sie najlepsze i z czym mam
        doswiadczenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka