Dodaj do ulubionych

Spectrum-Development Sp. z o.o.

IP: *.206.115.164.telsat.wroc.pl 13.10.05, 19:35
przykro to pisać, ale jeśli nie poprawią jakości, zaczną dotrzymywać słowa i
w pełni realizować to za co zapłacono, to albo należy w umowach
przedwstępnych zawierać zapisy chroniące finansowo potencjalnego kupca, albo
iść do - o niebiosa lepszych - konkurentów
Obserwuj wątek
    • Gość: Rozczarowany :( Re: Spectrum-Development Sp. z o.o. IP: *.206.115.185.telsat.wroc.pl 13.10.05, 21:52
      Zdecydowanie odradzam kupno mieszkania w tej firmie ich profesjonalizm kończy
      się w momencie podpisania umowy, potem jest już tylko droga przez mękę. W
      budynku gdzie mam nieszczęście mieszkać przy ulicy Wandy Rutkiewicz mnożą się
      usterki zainteresowanych zapraszam na www.ear.pl/niemczanska. Przykro to pisać
      ale chyba pozostało mi już tylko ostrzec innych
    • Gość: arab Re: Spectrum-Development Sp. z o.o. IP: *.tatarek.com.pl 14.10.05, 11:19
      Firma Spectrum potrafi sprawiać pozory profesjonalnej, ugodowej czy wręcz
      przyjacielskiej. Niestety czar pryska po podpisaniu umowy i zapłaceniu należności.
      Prawdopodobnie wychodzą z założenia że lokatorom jest wszystko jedno w jakich
      warunkach mieszkają i za co płacą.
      Firmę tą mogę polecić tylko dla tych, którym powyższe wymagania są obojętne.
      • Gość: MSZ Re: Spectrum-Development Sp. z o.o. IP: *.206.115.188.telsat.wroc.pl 24.10.05, 20:22
        A ja uważam, że i tak mamy szczęście bo jest z kim rozmawiać i nadzieja na
        poprawienie usterek. Jeśli ktoś jest taki mądry to niech załatwi coś z
        Prezesem jakiejś SM albo dużego Developera. Ja miałem już taką frajdę (choć
        podobno spółdzielnia była jedną z lepszysch we Wrcoku). Tam sobie mogłem tylko
        pisac .. pisać... pisać ... a jak miałem uwagi to proponowali przyjście na
        spotkanie lokatorów z Zarządem- coroczne (sic)....Czyli lepszy mały (do
        niedawna) developer niż "znana" spółdzielnia.

MSZ

PS. Na mojej poprzednim mieszkaniu to wogóle była frajda bo spółdzielnia poszła
        z wykonawcą do sądu. (Choć i tak dobrze, że wykonawca nie zwiną firmy po
        budowie).
        PS II. Spectrum już wie, że lokatom nie wszysko jedno i chyba jak na razie
        sprawy idą w dobrym kierunku.
    • Gość: m. rutkiewicz Re: Spectrum-Development Sp. z o.o. IP: *.lukas.com.pl 14.10.05, 12:34
      ...muszę się podpisać obiema rękoma pod tymi słowami.

Pierwszy kontakt daje naprawdę dobra wrażenie. Ale czar prysł po podpisaniu
      umowy. Pozostały obiecanki cacanki - a .... ;(
      Generalnie firma DUZO GADA ALE MAŁO ROBI. Ciągle słyszę niedługo, wkrótce, lada
      dzień - a miesiące mijają.

Szczerze nie polecam i radzę omijać.
      Chyba że lubi jak z niego robia wariata i kogoś kto czepia się bez powodu.

P.S. Ciekaw jestem czy jest przynajmniej jeden w pełni zadowolony klient? hmmm..

Nabity w Spectruma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka