Dodaj do ulubionych

INTER-ES - PIOTR PONIKOWSKI

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.05, 11:29
To chyba jakiś żart... hurtownia komputerowa w katalogu developerów...
Obserwuj wątek
    • Gość: leibnitz Re: INTER-ES - Piotr Ponikowski dobry adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 16:55
      Osoba która pisała na temat tego dewelopera nawet niezna dokładnego adresu
      internetowego, niech się poprawi. A oto porawny adres deweloper.inter-
      es.pl/
      • jan-w Re: INTER-ES - Piotr Ponikowski dobry adres 07.04.06, 17:39
        Niepoprawny :-(
        Do ćwiczeń (bez żadnej złośliwości) polecam forum testowe:
        Tu testować
      • Gość: que Re: INTER-ES - Piotr Ponikowski dobry adres IP: *.lanet.net.pl 10.06.06, 13:24
        comyslicie o nowej inwestycji Ponikowskiego na Obronscow Poczty gdanskiej?
        • Gość: able071 Re: INTER-ES - Piotr Ponikowski dobry adres IP: *.e-wro.net.pl 21.08.06, 02:39
          kupilem chate tam
          • Gość: mon Re: INTER-ES - Piotr Ponikowski dobry adres IP: *.core.lanet.net.pl 28.08.06, 23:50
            kupiles?znaczy umowe przedwstepna podpisales?
            • Gość: able071 Re: INTER-ES - Piotr Ponikowski dobry adres IP: *.e-wro.net.pl 06.11.06, 23:13
              dokladnie tak... ciagle pozwolenia nie ma:/ a listopad nadszedl...
    • Gość: Oszukany Re: Inter-es Piotr Ponikowski IP: 195.127.59.* 13.05.06, 10:52
      Proponuje z tym oszustem nie zawierać kontaktu. Radzę czytać podpisywane z tym
      panem umowy i konsultować je z prawnikami.
      • Gość: efik Re: Inter-es Piotr Ponikowski IP: *.as.wcom.net 14.05.06, 21:45
        Oszukany,
        a mógłbyś napisać co konkretnie się stało?
      • Gość: q Re: Inter-es Piotr Ponikowski IP: *.inter / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:45
        a dlaczego tak proponujesz? what's up? moze jakieś szczegóły?
      • Gość: oszukany Re: Inter-es Piotr Ponikowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 21:31
        Wynajmowałem mieszkanie od tego pana...Wszystko było dobrze do momentu jak
        chciałem się wyprowadzić. Okazało się, że umowa jest sporządzona po mistrzowsku
        (dowiedziałem się tego niestety od prawnika po fakcie) i tylko pan Piotr
        decyduje kiedy ja się wyprowadzam...Od tego czasu nie mam już takiego zaufania
        do ludzi
        • Gość: Szczur Re: Inter-es Piotr Ponikowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.06, 09:03
          Tak się składa, że zajmuję się wynajmem mieszkań dla Pana Ponikowskiego.
          Każdemu klientowi przekładam wcześniej umowę i WYRAŹNIE informuję, że umowę
          podpisujemy na 12 miesięcy. Umowa nie jest wcale mistrzowska ( jak oferta :) ).
          Nie ma w niej nic malym druczkiem, gwiazdek itp. Każdy może to zweryfikować
          kontaktując się z firmą i prosząc o wzór umowy. Pozdrawiam.
      • Gość: Mariusz Re: Inter-es Piotr Ponikowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 20:18
        Mam z Ponikowskim wiele problemów . Czy mogę się z panem skontaktować?
        • matylda35 Re: Inter-es Piotr Ponikowski 11.11.06, 20:55
          Witam pana, temat - hasło Piotr Ponikowski tu w Gdańsku jest tematem rzeką
          Wielu się nabrało na piekne słowa. Prosze się odezwać.
          • Gość: Magda83 Re: Inter-es Piotr Ponikowski IP: *.ukonline.co.uk 12.11.06, 22:10
            bede wdzieczna za wiecej info na temat Pana Piotra, jako ze podpisalam z tym
            Panem umowe rezerwacyjna na mieszkanko we wroclawiu
            • justyna984 Re: Inter-es Piotr Ponikowski 28.01.07, 13:16
              hej poczytaj prosze na watku "zielony Szelest- Obroncow Poczty gdanskiej"
          • justyna984 Re: Inter-es Piotr Ponikowski 28.01.07, 17:23
            cos blizszego???? kto sie nabral????
    • justyna984 Re: Inte es P P.Ponikowski 28.01.07, 17:22
      pozwolenie na remonty i prace budowlane ma pan Ponikowski jako osoba fizyczny
      prowadzaca dzialalnosc gospodarcza na podstawie wpisu do ewidencji dz. gospod.
      Komputery prowadzi inna firma, niezaleznie od tego jaki udzial ma w niej pan
      Ponikowski.Nikt nikomu nie zabrania miec x prywatnych frim, udzialow we
      wszelkiej masci formie prawnej,lub pelnomocnictw do wszelkiech czynnosci
      prawnych....ostatnie budowy na Poczty Gdanskiej prowadzi osoba fizyczna pan P.
      Ponikowski, na podstawie pelnomocnictwa, udzielonemu mu przez brata S.
      Ponikowskiego, ktory jest wlascicielem dzialki.
    • Gość: kolega Re: inter-es piotr ponikowski IP: *.server.ntli.net 23.03.07, 13:47
      mam u tego pana 3 mieszkania i jestem w pelni zadowolony,zadnych
      problemow,niewiem skad biora sie u was te wszystkie problemy
    • Gość: mieszkaniec Inter-es - piotr ponikowski IP: 217.153.67.* 25.11.08, 16:31
      Właściciel firmy jest przemiłą osobą, która kompletnie nic nie potrafi załatwić.
      Oprócz uśmiechu na ustach oraz robienia dobrej miny do złej gry kompletnie nie
      mozna na nim polegać. Firma, która powstała w 1989 roku nie potrafi oddać
      mieszkań do użytku przez okres jednego roku. Nie potrafi wstawić brakujących
      drzwi a najlepsze w tym wszystkim jest to, że za każdym razem twierdzą że zrobią
      to w ciągu miesiąca. W 100% popieram przedmówcę, nie polecam interesów z taką
      firmą.

Oprócz tego wykanczane mieszkania są tak tandetnie, że wszystko się sypie w pół
      roku uzytkowania. Nie ma sensu oszczędzać na takiej tandecie.

pozdrawiam i przestrzegam potencjalnych lokatorów w mieszkaniach Pana Ponikowskiego
      • Gość: artur Re: Inter-es - piotr ponikowski IP: *.centertel.pl 11.10.09, 15:15
        UWAGA!!! Ponikowski buduje następną mine na kosciuszki-
        prądzyńskiego. Jak ktos ma pieniadze na wyżucenie w błoto jest
        okazja. Znowu budowa bedzie trwała 4 lata albo wiecej jak na
        obronców poczty gd. On powinien zostac pasterzem i wypasac kozy to
        trwa zazwyczaj długo. POWODZENIA!!!
        • Gość: xmen Re: Inter-es - piotr ponikowski IP: 195.205.212.* 12.10.09, 19:03
          Ty jesteś jakimś fanem Piotra P., poderwał ci żonę czy może w inny
          sposób zalazł za skórę. Wypowiadasz się co najmniej jak byś był góru
          branży budowlanej, ciekawe z jakiej firmy jesteś.
          • Gość: artur Re: Inter-es - piotr ponikowski IP: *.centertel.pl 20.11.09, 11:39
            moja dziewczyna kupiła mieszkanie na obronców poczty gd. I juz chce
            je sprzedac majac dosc tego syfu który tam jest....
            • Gość: lila Re: Inter-es - piotr ponikowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 20:38
              w czym problem niech sprzedaje :) po co tyle gadac??zrob i nie
              gadaj :) hehehhe
        • Gość: o n a Re: Inter-es - piotr ponikowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 20:36
          skoro umiesz tak duzo gadac to rozpoczynaj budowe i zobaczymyile
          tobie to zajmnie,wez glupcze po duwage fakt iz ponikowski nie buduje
          a robi ato iinni ludzie i od nich zalezy wiekszosc a co do odbioru
          mieszkan to opoznienia wynikly z tego co wiem rowniez przez
          wlascicieli mieszkan ktorzy nie byli wstanie byc w swoich
          mieszkaniach jak byl inspektor budowlany.hehe mowisz o budowie 4
          letniej:D a ludzie w 1 dzien i przez pare min w mieszkaniu nie moga
          bycD
          • Gość: novi Re: Inter-es - piotr ponikowski IP: *.europe.hp.net 19.11.10, 13:07
            Nie wiem dlaczego macie tyle pretensji do tego dewelopera, uczciwy człowiek, ktory buduje porzadne mieszkania, bez tandety, w rozsadnej cenie. Sama kupilam od niego mieszkanie i jestem bardzo zadowolona, a problemy z mieszkaniami na obroncow poczty gdanskiej, wynikly tylko i wylacznie z winy mieszkancow.
            • Gość: Poszkodowany Re: Inter-es - piotr ponikowski IP: *.acn.waw.pl 10.12.10, 16:56
              Zwykły OSZUST dorabiający się na spółkach komputerowych które po wydojeniu jedna po drugie , zaciągnięciu kredytów ogłasza upadłość i dokonuje cesji zostawiając spółkę gołą, 96 podmiotów z których znaczna większość jest w upadłości w wcześniej wszystko przekazuje rodzinie. Na tak wyciągniętych pieniądzach prowadzi firmę deweloperską , ŚMIESZNE
              • Gość: zamel Re: Inter-es - piotr ponikowski IP: *.centertel.pl 16.01.12, 21:14
                Zwykły oszust i cwaniak, zatrudnił sobie nawet na stałe radce prawnego u siebie w firmie, by walic dalej wszystkich po rogach. jak najdalej od niego.............................
    • zawsze_marcopolo2000 Inter - ES Piotr Ponikowski 17.01.12, 12:28
      PIOTR PONIKOWSKI ???
      -Przecież to ten cwaniaczek, który kupił dawną bazę PKS-u przy Kościuszki/Prądzyńskiego (za marne grosze), od rządzącej wtedy w POLBUS-PKS złodziejskiej kliki Nadkierniczny/Marcinkowski/Sip. Załoga dowiedziała się dopiero po fakcie. "Smród" ciągnie się do dzisiaj i POLBUS-PKS jest obecnie na skraju upadłości. Ciekawe kto tym razem się obłowi?
      Pewnie znowu dowiemy się "PO" wszystkim.
      • Gość: Sierpińśki - Częst Re: Inter - ES Piotr Ponikowski IP: *.static.reseler.com 25.05.13, 08:10
        Potwierdzam - jedno ze źródeł finansowania to firma komputerowa. Drugie to hodowanie długów, oraz udokumentowany przypadek, zajmowanie hipoteki ludziom niewinnym ze względu na zbieżność nazwisk.

Zdecydowanie przestrzegam.
        • Gość: Artur Sierpiński Re: Inter - ES Piotr Ponikowski IP: *.static.reseler.com 26.06.13, 05:46
          .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka