svolo 18.11.05, 21:36 ... rzeczy niemozliwe za tydzien.Kompleksowe remonty[chetnie nietypowe] A_Z Projekty wnetrz. svolo@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzys Re: CUDA wykonujemy od reki... IP: *.hsd1.il.comcast.net 19.11.05, 07:17 jak to rozumiec "za tydzien"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekipa.wawa@wp.pl Re: CUDA wykonujemy od reki... IP: *.chello.pl 19.11.05, 08:06 krzys to typowy spam , różnie już pisano na tym forum . Niektórzy ,,znajomi z forum ,, przypisują mi wtrącanie się do wielu watków forum , a nawet posądzają że mieszam czytelnikon swoimi postami w głowach. Choć ja uważam że tak nie jest a każdy dorosły ma w końcu rozum , rozsądek i zanim podejmie ważne wiążace decyzje zawsze może spytać nawet na forum o to czego do końca nie rozumie ( technmika , technologia sposób realizacji usługi ) Chcę spróbować ocenić ten spam autrora tematu. Albo jest to bardzo drogi fachman albo naciągacz co to chce robić tylko wyjątkowe rzeczy w wyjatkowych trudnych sytuacjach potencjalnych klientów i za bardzo duże pieniadze jak na średnie warunki wynagrodzenia za pracę w Polsce . No cóż ponoć fizycznie to nie w USA , a w Rosjii jest najwiecej banknotów dolarowych ( miliardy dolarów w papirach banknotach będące poważną wymiany i obrotu dla gospodarki Rosji także i w Rosji jest najwięcej w świecie właścicieli rojsrojsów . A kraj ten wcale nie należy w potocznym rozumieniu do czołówki najbogatszych krajów świata. Podobne znaczenia ( wyjątkowa sytuacja ) , może mieć oferta autora tematu . Jest dla wyjątkowych nieoficjalnych ( cichych ) bogaczy Polaków. Można i tak , a jak jest może nam zeche wyjawić autor oferty swojej ( dla wybrańców losu , czy dla wielu , co potrafią zrobić , za ile ). Powodzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
svolo Re: CUDA wykonujemy od reki... 20.11.05, 21:04 Po raz drugi Panie ekipa wawa usiluje Pan mnie obrazic,zdyskredytowac czy co tam jeszcze Panu sie sni.Juz jakis czas temu,wyjasnialem Panu pare kwestii.Mialem wrazenie ,ze Pan cos zrozumial.Widze jednak ,ze nie.Sprobuje zatem jeszcze raz,choc jestem pewny ,ze Pana celem nie jest wyjasnianie tylko destrukcja. Pracownia Architektury Dawnej SVOLO zajmuje sie miedzy innymi projektowaniem wnetrz nietypowych. Przez nietypowe rozumiem np pastize wnetrz zabytkowych, szeroko pojeta konserwacja wnetrz zabytkowych,wnetrzami o cechach etnicznych. Przyjmujemy rowniez zlecenia koncepcji architektonicznych wraz ze wskazaniem funkcji. Moze kilka konkretnych przykladow ktore pozwola Panu zrozumiec istote i filozofie naszych realizacji.Azeby lista nie byla zbyt dluga rozpocznijmy od roku 2000-ego-Akademia Hatha-Jogi w Warszawie. Najwieksze podowczas centrum jogi w Polsce[wlasciciel twierdzil ze w europie].Wielokrotnie prezentowane na lamach prasy,rowniez TV. Miedzy innymi -nagroda Domu i Wnetrza za cytuje "odwage w przeksztalceniu kotlowni w miejsce relaksu i wypoczynku " Restauracja SADHU jedna z nagrod to" Zlota spluczka" od Gazety Wyborczej[pewno to Pana bardzo rozbawi} stalinowski bunkier przeciwatomowy przeksztalcony na XVII wieczna karczme.Zespol hotelowo-konferencyjny z pracowniami sztuki ludowej zaprojektowany w konwencji XIX wiecznego dworu mazowieckiego.[w trakcjie realizacji} To oczywiscie realizacje duzego kalibru.Mniejsze to apartamenty,mieszkania[od 20 do 300m2 ]-w wypadku starych kamienic przywracanie pierwotnego wygladu,w wypadku mieszkan wspolczesnych[1945-2005] pastiz historyczny lub nadawanie indywidualnego charakteru .Sklepy,biura itd itp. Do realizacji tego rodzaju projektow,potrzebni sa wyjatkowi wykonawcy.Czesto tacy ktorzy "robia cuda lub rzeczy niemozliwe" Wylacznie z takimi wlasnie wykonawcami PAD SVOLO wspolpracuje.I prace takich wlasnie wykonawcow-rzemieslnikow w najlepszym tego slowa znaczeniu proponuje inwestorom. Ot i cala tajemnica anonsu szanowny Panie> ekipa <.Gdyby zadal Pan sobie troche trudu[a czas sadzac po czesto nachalnej obecnosci na tym forum posiada Pan w nadmiarze] doszedlby Pan do tego sam przegladajac branzowe pisemka,w ktorych realizacje SVOLO pojawiaja sie dosc czesto.Mam nadzieje ,ze po tej informacji Panski apetyt na wiedze dot SVOLO zostal zaspokojony.A i Panskie bezsensowne ataki ustana. PS Co do cen ,sa jak zwykle funkcja pracy niezbednej do uzyskania zamierzonego efektu. Pozdrawiam Pracownia Architektury Dawnej SVOLO svolo@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eki[a.wawa@wp.p Re: CUDA wykonujemy od reki... IP: *.chello.pl 21.11.05, 07:01 To nie ja piszę na forum CUDA wykonujemy od reki... A że to nie zły bajer podpadającu mi pod zwykłe ,,kitpwanie ,, pozwalam sobie pytać . Zreszta zgodnie z zasadami forum. Dyskredytować coś lub kogoś , nieanane / nieznanego to trochę przesada to co jest dobre a wręcz doskonałe ,,CUDA wykonujemy od reki... Samol winno sie obronić a tu takie rozczarowanie ......... ,,,Sklepy,biura itd itp. Do > realizacji tego rodzaju projektow,potrzebni sa wyjatkowi wykonawcy.Czesto tacy > ktorzy "robia cuda lub rzeczy niemozliwe" Wylacznie z takimi wlasnie wykonawcam PAD SVOLO wspolpracuje.I prace takich wlasnie wykonawcow- rzemieslnikow proponuje inwestorom ,,,, Z cudami , to ma tyle wspólnego , co moja obecność na forum z akrobacją . Powodzenia cudaki. Ja bym tam raczej wolał , jeśli już miałbym korzystać z waszych usług , zamiast cudów w robocie budowlano-remontowej rzetelność i sumienną pracę. Zbyt wielu ,,cudaków,, w tym złym znaczeniu juz spotkałem stąd być , może mam uraz do cudaków . Odpowiedz Link Zgłoś
svolo Re: CUDA wykonujemy od reki... 21.11.05, 09:02 No i wlasnie o to chodzi.Pan jakas tam ekipa nie szuka wytlumaczen,rozwiazan tylko taniej sensacji,fermentu,A czym Pan panie " rojsrojs" moze sie pochwalic.? Szkoda na pana czasu. bez pozdrowien bez kontynuacji. PAD svolo svolo@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekipa.wawa@wp.pl Re: CUDA wykonujemy od reki... IP: *.chello.pl 21.11.05, 09:59 To nie cyrk tylko forum panie svolo . A do chwalipiętów mam uraz byle tynkarz-malarz , zgłasza sie do roboty i od progu nawija , ja robiłem belweder ja robiłem hotel sobieski ja robiłem ja , ja . Żałosne , aby godziwie zarabiać pieniądze nie są konieczne , czyny nadzwyczajne typu ,,,CUDA wykonujemy od reki,,,... Jak dla mnie wystarczają pieniądze anonimowe ( wszystkie bliźniaczo podobne do siebie banknoty ) Jeśli już masz taki styl i musisz się przechwalać bo inaczenj nie potrafisz , to pisz , to w cudzysłowiu , albo zaznaczaj przenośnia słowna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: CUDA wykonujemy od reki... IP: *.piasta.pl 21.11.05, 10:52 Wreszcie mogę choć raz poprzeć "ekipę". Svolo! To nie jest forum anonse i ogłoszenia, zrozum to, a nie zarzucasz komuś szukanie sensacji. Po takich inwestycjach zapewne nie brakuje Ci taktu i rozumu, więc wiesz zapewne, że na tym portalu jest kilka miejsc do bezpłatnego zamieszczenia ogłoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekipa.wawa@wp.pl Re: CUDA wykonujemy od reki... IP: *.chello.pl 21.11.05, 11:11 Fan dzięki jaki ten świat zmienny. Mój w pewien sposób zagorzaały oponet zgadza się ze mną , zaraz ,, być może ,, będą mnie podejrzewać , że fan i ekipa to ,to samo . Ale co tam od dawna wszyscy wiedzą , że Polak ,,fachowiec budowlany ,, nim coś rzeczowego zrobi , prawie musi sobie ponarzekać na porzedników innch z branży i nie tylko . Co do Svolo niech sobie pisze co chce , ale niech się nie dziwi , że niektóre słowa dla niego ,,klucze ,, , są dziwne i nic do tematu forum nie wnoszą . Mam na uwadze ,,Cuda wykonujemy w tydzień ,, Odpowiedz Link Zgłoś