Dodaj do ulubionych

CUDA wykonujemy od reki...

18.11.05, 21:36
... rzeczy niemozliwe za tydzien.Kompleksowe remonty[chetnie nietypowe] A_Z
Projekty wnetrz.
svolo@op.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: krzys Re: CUDA wykonujemy od reki... IP: *.hsd1.il.comcast.net 19.11.05, 07:17
      jak to rozumiec "za tydzien"?
      • Gość: ekipa.wawa@wp.pl Re: CUDA wykonujemy od reki... IP: *.chello.pl 19.11.05, 08:06
        krzys to typowy spam , różnie już pisano na tym forum .
        Niektórzy ,,znajomi z forum ,, przypisują mi wtrącanie się do wielu watków
        forum , a nawet posądzają że mieszam czytelnikon swoimi postami w głowach.
        Choć ja uważam że tak nie jest a każdy dorosły ma w końcu rozum , rozsądek i
        zanim podejmie ważne wiążace decyzje zawsze może spytać nawet na forum o to
        czego do końca nie rozumie ( technmika , technologia sposób realizacji usługi )

Chcę spróbować ocenić ten spam autrora tematu. Albo jest to bardzo drogi
        fachman albo naciągacz co to chce robić tylko wyjątkowe rzeczy w wyjatkowych
        trudnych sytuacjach potencjalnych klientów i za bardzo duże pieniadze jak na
        średnie warunki wynagrodzenia za pracę w Polsce . No cóż ponoć fizycznie to
        nie w USA , a w Rosjii jest najwiecej banknotów dolarowych ( miliardy dolarów w
        papirach banknotach będące poważną wymiany i obrotu dla gospodarki Rosji także
        i w Rosji jest najwięcej w świecie właścicieli rojsrojsów .
        A kraj ten wcale nie należy w potocznym rozumieniu do czołówki najbogatszych
        krajów świata.
        Podobne znaczenia ( wyjątkowa sytuacja ) , może mieć oferta autora tematu .
        Jest dla wyjątkowych nieoficjalnych ( cichych ) bogaczy Polaków. Można i tak ,
        a jak jest może nam zeche wyjawić autor oferty swojej
        ( dla wybrańców losu , czy dla wielu , co potrafią zrobić , za ile ).
        Powodzenia .
      • svolo Re: CUDA wykonujemy od reki... 20.11.05, 21:04
        Po raz drugi Panie ekipa wawa usiluje Pan mnie obrazic,zdyskredytowac czy co
        tam jeszcze Panu sie sni.Juz jakis czas temu,wyjasnialem Panu pare
        kwestii.Mialem wrazenie ,ze Pan cos zrozumial.Widze jednak ,ze nie.Sprobuje
        zatem jeszcze raz,choc jestem pewny ,ze Pana celem nie jest wyjasnianie tylko
        destrukcja.
        Pracownia Architektury Dawnej SVOLO zajmuje sie miedzy innymi projektowaniem
        wnetrz nietypowych.
        Przez nietypowe rozumiem np pastize wnetrz zabytkowych, szeroko pojeta
        konserwacja wnetrz zabytkowych,wnetrzami o cechach etnicznych.
        Przyjmujemy rowniez zlecenia koncepcji architektonicznych wraz ze wskazaniem
        funkcji.
        Moze kilka konkretnych przykladow ktore pozwola Panu zrozumiec istote i
        filozofie naszych realizacji.Azeby lista nie byla zbyt dluga rozpocznijmy od
        roku 2000-ego-Akademia Hatha-Jogi w Warszawie. Najwieksze podowczas centrum
        jogi w Polsce[wlasciciel twierdzil ze w europie].Wielokrotnie prezentowane na
        lamach prasy,rowniez TV. Miedzy innymi -nagroda Domu i Wnetrza za cytuje
        "odwage w przeksztalceniu kotlowni w miejsce relaksu i wypoczynku "
        Restauracja SADHU jedna z nagrod to" Zlota spluczka" od Gazety Wyborczej[pewno
        to Pana bardzo rozbawi} stalinowski bunkier przeciwatomowy przeksztalcony na
        XVII wieczna karczme.Zespol hotelowo-konferencyjny z pracowniami sztuki ludowej
        zaprojektowany w konwencji XIX wiecznego dworu mazowieckiego.[w trakcjie
        realizacji} To oczywiscie realizacje duzego kalibru.Mniejsze to
        apartamenty,mieszkania[od 20 do 300m2 ]-w wypadku starych kamienic przywracanie
        pierwotnego wygladu,w wypadku mieszkan wspolczesnych[1945-2005] pastiz
        historyczny lub nadawanie indywidualnego charakteru .Sklepy,biura itd itp. Do
        realizacji tego rodzaju projektow,potrzebni sa wyjatkowi wykonawcy.Czesto tacy
        ktorzy "robia cuda lub rzeczy niemozliwe" Wylacznie z takimi wlasnie wykonawcami
        PAD SVOLO wspolpracuje.I prace takich wlasnie wykonawcow-rzemieslnikow w
        najlepszym tego slowa znaczeniu proponuje inwestorom. Ot i cala tajemnica
        anonsu szanowny Panie> ekipa <.Gdyby zadal Pan sobie troche trudu[a czas sadzac
        po czesto nachalnej obecnosci na tym forum posiada Pan w nadmiarze] doszedlby
        Pan do tego sam przegladajac branzowe pisemka,w ktorych realizacje SVOLO
        pojawiaja sie dosc czesto.Mam nadzieje ,ze po tej informacji Panski apetyt na
        wiedze dot SVOLO zostal zaspokojony.A i Panskie bezsensowne ataki ustana.
        PS
        Co do cen ,sa jak zwykle funkcja pracy niezbednej do uzyskania zamierzonego efektu.
        Pozdrawiam
        Pracownia Architektury Dawnej SVOLO
        svolo@op.pl
        • Gość: eki[a.wawa@wp.p Re: CUDA wykonujemy od reki... IP: *.chello.pl 21.11.05, 07:01
          To nie ja piszę na forum CUDA wykonujemy od reki...
          A że to nie zły bajer podpadającu mi pod zwykłe ,,kitpwanie ,,
          pozwalam sobie pytać . Zreszta zgodnie z zasadami forum.
          Dyskredytować coś lub kogoś , nieanane / nieznanego to trochę
          przesada to co jest dobre a wręcz doskonałe ,,CUDA wykonujemy od reki...
          Samol winno sie obronić a tu takie rozczarowanie .........
          ,,,Sklepy,biura itd itp. Do
          > realizacji tego rodzaju projektow,potrzebni sa wyjatkowi wykonawcy.Czesto tacy
          > ktorzy "robia cuda lub rzeczy niemozliwe" Wylacznie z takimi wlasnie
          wykonawcam PAD SVOLO wspolpracuje.I prace takich wlasnie wykonawcow-
          rzemieslnikow proponuje inwestorom ,,,,

Z cudami , to ma tyle wspólnego , co moja obecność na forum z akrobacją .
          Powodzenia cudaki. Ja bym tam raczej wolał , jeśli już miałbym korzystać z
          waszych usług , zamiast cudów w robocie budowlano-remontowej rzetelność i
          sumienną pracę. Zbyt wielu ,,cudaków,, w tym złym znaczeniu juz spotkałem
          stąd być , może mam uraz do cudaków .
          • svolo Re: CUDA wykonujemy od reki... 21.11.05, 09:02
            No i wlasnie o to chodzi.Pan jakas tam ekipa nie szuka wytlumaczen,rozwiazan
            tylko taniej sensacji,fermentu,A czym Pan panie " rojsrojs" moze sie pochwalic.?
            Szkoda na pana czasu.
            bez pozdrowien
            bez kontynuacji.
            PAD svolo
            svolo@op.pl
            • Gość: ekipa.wawa@wp.pl Re: CUDA wykonujemy od reki... IP: *.chello.pl 21.11.05, 09:59
              To nie cyrk tylko forum panie svolo . A do chwalipiętów mam uraz byle
              tynkarz-malarz , zgłasza sie do roboty i od progu nawija , ja robiłem belweder
              ja robiłem hotel sobieski ja robiłem ja , ja . Żałosne , aby godziwie zarabiać
              pieniądze nie są konieczne , czyny nadzwyczajne typu ,,,CUDA wykonujemy od
              reki,,,... Jak dla mnie wystarczają pieniądze anonimowe ( wszystkie
              bliźniaczo podobne do siebie banknoty )
              Jeśli już masz taki styl i musisz się przechwalać bo inaczenj nie potrafisz ,
              to pisz , to w cudzysłowiu , albo zaznaczaj przenośnia słowna .
              • Gość: fan Re: CUDA wykonujemy od reki... IP: *.piasta.pl 21.11.05, 10:52
                Wreszcie mogę choć raz poprzeć "ekipę". Svolo! To nie jest forum anonse i ogłoszenia, zrozum to, a nie zarzucasz komuś szukanie sensacji. Po takich inwestycjach zapewne nie brakuje Ci taktu i rozumu, więc wiesz zapewne, że na tym portalu jest kilka miejsc do bezpłatnego zamieszczenia ogłoszenia.
                • Gość: ekipa.wawa@wp.pl Re: CUDA wykonujemy od reki... IP: *.chello.pl 21.11.05, 11:11
                  Fan dzięki jaki ten świat zmienny. Mój w pewien sposób zagorzaały oponet zgadza
                  się ze mną , zaraz ,, być może ,, będą mnie podejrzewać , że fan i ekipa to ,to
                  samo . Ale co tam od dawna wszyscy wiedzą , że Polak ,,fachowiec budowlany ,,
                  nim coś rzeczowego zrobi , prawie musi sobie ponarzekać na porzedników innch z
                  branży i nie tylko . Co do Svolo niech sobie pisze co chce , ale niech się nie
                  dziwi , że niektóre słowa dla niego ,,klucze ,, , są dziwne i nic do tematu
                  forum nie wnoszą . Mam na uwadze ,,Cuda wykonujemy w tydzień ,,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka