Dodaj do ulubionych

brodzik na nosniku styropianowym

IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 13.12.05, 21:13
hydraulik, który ewentualnie bedzie montował kabine + brodzik odradza ten jak
w temacie watku, mówi, że taki wystarczy na 1 -2 lata, czy ktos może
potwierdzic powyższe na podstawie doświadczenia w uzytkowaniu bądź z racji
doświadczenia zawodowego?

Obserwuj wątek
    • Gość: sid Re: brodzik na nosniku styropianowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 08:33
      widziałem styropiany bardzo twarde i dobrze sprasowane, po 4 latach nic sie nie
      dzieje, ale widziałem też miękkie, krzywe, brodzik siada pod wpływem ciężaru. ja
      osobiście stosuję stojak metalowy i podmurówka jeżeli brodzik jest obudowany
      płytkami ceramicznymi. jeszcze sie nie przytrafiło żeby coś było nie tak,
      sprawdź styropian, jeżeli jest twardy można śmiało montować, pamiętając o
      wypoziomowaniu podłoża i przyklejeniu styropianu do posadzki.
      • Gość: gonia Re: brodzik na nosniku styropianowym IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 14.12.05, 17:22
        dzieki za odpowiedź, ale jak te twardośc styropianu "zmierzyc", czyzby próba
        palcowa????
        • Gość: gg Re: brodzik na nosniku styropianowym IP: *.acn.waw.pl 14.12.05, 19:19
          jeś;i juz coś takiego, to stawiajcie na STYRODURZE
          • Gość: gonia Re: brodzik na nosniku styropianowym IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 14.12.05, 20:54
            czy mozesz mnie oświecić co to jest ten STYRODUR i z czym to sie je???
            • Gość: gg www.tuplex.pl IP: *.acn.waw.pl 14.12.05, 21:03
              XPS

XPS- to nowa generacja płyt stosowanych do termoizolacji. Są to płyty z
              ekstrudowanej pianki polistyrenowej o zamkniętokomórkowej, jednorodnej
              strukturze. Najważniejsze cechy XPS-u niezmienne w czasie to bardzo dobra
              izolacyjność cieplna, wysoka wytrzymałość na ściskanie, minimalne wchłanianie
              wody i trudno-zapalność. Płyty XPS spieniane są dwutlenkiem węgla w związku z
              czym jest to produkt ekologiczny, przyjazny dla środowiska naturalnego.
              Oferujemy produkowane przez firmę BASF płyty Styrodur w kolorze zielonym w
              pięciu gęstościach oraz różnych grubościach. Proponujemy również płyty Fibran
              (duży format 1200 x 3000mm), które dedykowane są do zastosowań w reklamie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka