Gość: MAJA IP: *.devs.futuro.pl 25.12.05, 22:11 witam poszukuje fachowca do ulozenia terakoty oraz paneli podlogowych, jesli macie kogos sprawdzonego, solidnego, rzetelnego to prosze o namiar, jestem z Wawy maja_wawa75@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ekipa.wawa@wp.pl Re: poszukuje fachowca IP: *.chello.pl 27.12.05, 10:12 Nie polecam się jeśli nie stać cię na ceny proponowane za robociznę ulozenia terakoty 40 zł m2 ulozenia paneli podlogowych 20 zł m2 Nie polecam także fachowców z cene o 50 % mniejszą ( kieska jakość prac ) Zrobić raz a dobrze , chyba , że wymienionych prac masz kikaset m2 do wykonania , można wówczas wynegocjować dobrą cenę ( za churtowa praca ) POzdrawiam ekipa.wawa@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: poszukuje fachowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 10:17 Gość portalu: ekipa.wawa@wp.pl vel dobrydom vel ekipa napisał(a): > Nie polecam się forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=33337278&a=33444612 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekipa Re: poszukuje fachowca IP: *.chello.pl 27.12.05, 10:32 Mif naprawdę nie masz nic pożytecznego do roboty poza przedrzeżnianiem na forum współczuję Ci. POpracuj nad swą schizofremią ( koszty budowy włanego domku ) Oczywiście jak to nie jest ( przybliżone koszty domu materiały robocizna ) ścisłą tajemnicą . Ale w ,,Twoim przypadku,, to pewnie to jeszcze bardziej skomplikowane PO dwu latach zabawy w budowę można wiela zapomnieć zwłaszcza kiedy na wybudowaną chatę patrzeć ( okiem mif ) jak na prywatne sanktuarium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: poszukuje fachowca IP: *.rtr.pw.edu.pl 04.01.06, 16:42 A ja polecam fachowca z Grudziądza. Jestem bardzo zadowolona z jego pracy. Myślę, ze nie byłoby problemów z tym, żeby przyjechał do Warszawy. Jego nr tel 0691-282-681. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekipa Re: poszukuje fachowca IP: *.chello.pl 04.01.06, 19:01 Podsumujmy 20 m2 paneli( średni salon w nloku ) x15 zł = 300 zł ( konkurencja bo z prowincji ) 20 m2 kafli ( średniałazienka 4n2 ) w bloku x 20 zł= 4000 zł ( bo z prowincji ) razem 700 zł pobyt fachmana zkwaterowanie i robota 8 dni . Coś musi jęść ( najlepiej na koszt zaliczki bo z prowncji ) 8 dni x 20 zł= 160zł Muisi ,,prowincjusz,, dojecać do Wawki 2 X 50 zł ( bilety w te i wewte ) Razem 700 zł - 260 zł na łapę = 440 zł : 8 = 55 zł ndzinnie na czarno. Coś misię wydaje że ten z prowincji , tak czy siak będzie kombinował jak jak zarobić więcej niż złomiarze . W końcu to fachowiec A moze zrobi wsio w jedną dobę . Pozdro ekipa.wawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Do EKIPA IP: *.rtr.pw.edu.pl 05.01.06, 09:39 Ja nikogo nie zmuszam. Gość jest solidny, sumienny i niedrogi. Kto chce to się przekona. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ekipa.wawa Re: Do EKIPA 05.01.06, 10:18 Gość portalu: Kinga napisał(a): > Ja nikogo nie zmuszam. Gość jest solidny, sumienny i niedrogi. Kto chce to się > przekona. Pozdrawiam! nie tylklo o Ciebie chodzi Kingo także o innych ew. klientów ,,takich pozornie,, usług. Nprewdę wierzysz , że za około 50 zł dziennie , można kupiś pracę kwlifikowanego ,,fachowca,, i on włoży , w to całe zdolności i wysiłek , aby było ekstra wsztstko zrobione . Twoja wola Kingo i Kasa . raz a bobrze zwykle wychdziw sumie taniej a co w razie jakiś drobnych oczywiście reklamacji prac. Twój tani fachman zaraz przyjedzie ( 100 zł bilety ) zwrócisz mu za bilety ( bo nie przyjedzie ) tani to i biedny jest bo zprowincji ,, biedaczysko,, fachman Zaraz maczas naprawi co trzeba , a jedzenie dla niego , a noclegi 150zł doba-hotelowa w Wa-wie itd.itp. A może znowu dasz mu darmo nocleg i jedzenie bo ,,biedak,, z prowncji jest ( należy mu się ) ,,opieka,, bo z prowincji Powodzenia Kingo w remoncie nie zazdroszczę Ci tych pozornie tanich usług itp/itd. dodatków ekipa.wawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gastrolog Re: Do EKIPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 16:45 ekipa.wawa - w d..... mieszkasz to i g..... widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekipa do gastrolog Re: Do EKIPA IP: *.chello.pl 05.01.06, 17:19 Dzięki za ,,wyczerpującą odpowiedź. ,, Gdy znajdę chwilkę czasu, rozszyfruję te wszystkie skróty którymi osoby niezrównoważonej którymi operujesz jak bardziej zagłębię się w tę literaturę,,, to napiszę lub skontaktuję się z Tobą. Jak na razie mogę tylko powiedzieć że z Ciebie i...ot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: poszukuje fachowca IP: *.chello.pl 04.01.06, 18:51 polecam a-a.wizytowka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madera Re: poszukuje fachowca IP: *.chello.pl 04.01.06, 19:56 665145430-uczciwie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ekipa.wwa Re: poszukuje fachowca 04.01.06, 21:43 Tak sie cwaniaki same siebie polecaja z narzedizami ze średniowiecza,(kielnia,ło [pata ,betoniara).Halo ,mamy XXI wiek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekipa poszukuje fachowca ( Tekst podszywającego się) IP: *.chello.pl 05.01.06, 17:18 ekipa.wwa napisał: > Tak sie cwaniaki same siebie polecaja z narzedizami ze średniowiecza, (kielnia,ło[pata ,betoniara).Halo ,mamy XXI wiek! Dzięki Jarecki 2 za ,,wyczerpującą wyodpowiedź. ,, pod cudzym nickiem Gdy znajdę chwilkę czasu, rozszyfruję te wszystkie skróty którymi osoby niezrównoważonej którymi operujesz jak bardziej zagłębię się w tę literaturę,,, to napiszę lub skontaktuję się z Tobą. Jak na razie mogę tylko powiedzieć że z Ciebie i...ot Odpowiedz Link Zgłoś