Gość: boqu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 12:48 Chcę wybudowac dom ok 120 m2 ,ile musiałbym przeznaczyc kasy.Ile może mnie kosztować m2-działke juz mam 1200m2 a do przyłaczy jest ok 100m. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.sawa Re: ile kosztuje m2 04.02.06, 14:32 Chyba czytasz to forum,wobec tego odpowiedż ogólną na ogólne pytanie masz.Jeżeli potrzeba Ci konsultacji przed projektowych,to napisz na skrzynkę.Koszty "produkuje" się przy projektowaniu,to jest moment decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boqu Re: ile kosztuje m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 17:25 no niby tak - dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: ile kosztuje m2 05.02.06, 17:32 Może nie byłem miły,ale sam teraz liczę rozbudowę swojego domu i przećwiczyłem,że co wersja to inne pieniądze i to dość duże różnice.Niestety trzeba usiąść i pogadać.A dopiero potem architekt,który będzie projektował.Lepiej na wstępne konsultacje wydać parę groszy,niż potem płacić za złe pomysły.Architekt potrafi narysować wszystko,ale inwestor za to płaci. Odpowiedz Link Zgłoś