buildingservices 13.02.06, 13:55 RESIDENTIAL-COMMERCIAL Affordable prices We speak polish & other languages Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuchnieina Re: Full Construction Services 13.02.06, 14:22 If you speak polish why do you write english? Affordable prices? Could you give me some details? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Full Construction Services IP: *.chello.pl 13.02.06, 14:30 Nie chcę być nigrzeczny jesli nie muszę .,, gadać,, ( pisać ) w cywilizowanym języku ((,, barbarzyńcy,,)) to forum jest w R. P. Mój ,,ukochany ,, kraj nie jakś tak ,,Chińszczyzna ,, Bez urazy jeśli masz jakies poczucie chumoru . Pa...wawa... Odpowiedz Link Zgłoś
kuchnieina Re: Full Construction Services 13.02.06, 14:38 obiecywałem sobie nie wdawac sie w takie głupie rozmowy ale ... nie rób facet obciachu R. P. Mój ,,ukochany ,, kraj nie jakś tak ,,Chińszczyzna ,, > Bez urazy jeśli masz jakies poczucie chumoru . Pa...wawa... w twoim ukochanym kraju bywaja ludzie którzy nie tylko po polsku ale i po chińsku... a humor to zawsze pisze sie i po angielsku tez przez H a nie ch nie rób obciachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Full Construction Services IP: *.chello.pl 13.02.06, 14:45 Urażam wszystkich możesz pisać do nich na innym forum wszak internet to jedno z najbardziej równych narzędzi komunikacji ale jak piszą z Chin to co innego ,,cenzura,, tym bardziej ,,ciekawski,, jestem Pisz więc popdwójnie w cywilizowanym jazyku i w barbarzyńskim , jak dla mnie , bo nie łapię po co ci to na forum pisać masz do poufnych info . emale i skrzynkę pocztową Pozdro. wawa Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: Full Construction Services 13.02.06, 14:43 Byłeś uprzejmy kilkakrotnie obrzygać ten "twój" ukochany kraj i jeszcze przy okazji jednego Wieszcza. Jesteś wybroczyną z ropnej rany tego Kraju i nie masz prawa posługiwać się tak doniosłymi słowami. Nie rozumiesz tego co mówisz a Twój patriotyzm jest rodem z kloaki cywilizacji. Ganiaj zamiatać ulicę u chińczyków, jeśli cię zatrudnią buraczany łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Full Construction Services IP: *.chello.pl 13.02.06, 14:49 jarecki_2 ząda banana. Samotnyś bidaku ale małpią naturę jeszcze masz zobcz swe odbicie bedzie Ci rażniej jarecki_2 //voila.pl/fccyo/?1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa ups nie wkleiło się foto jareckiego_2 ( poprawka ) IP: *.chello.pl 13.02.06, 14:50 voila.pl/fccyo/?1 Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: ups nie wkleiło się foto jareckiego_2 ( popra 13.02.06, 14:51 won mendo. Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Kolejny atak 14.02.06, 19:30 Zastanówcie się co piszecie w wątku o moderatorach i ewentualnych banach! Odpowiedz Link Zgłoś
buildingservices Re: Full Construction Services 13.02.06, 14:50 kuchnieina napisał: > If you speak polish why do you write english? > Affordable prices? Could you give me some details? What you gonna do? Odpowiedz Link Zgłoś
kuchnieina Re: Full Construction Services 13.02.06, 15:16 buildingservices napisał: What you gonna do? I'll be drinking pure vodka. Odpowiedz Link Zgłoś
kuchnieina Re: Full Construction Services 13.02.06, 15:20 mamy panowie na forum mejbi się myle chociaz nie sadze nowego goscia ekipe-london gdyby nie niewątpliwa barierka jezykowa mogliby sie dogadac i strcilibyśmy mozliwośc klororowych dyskusji a jak gosci from London piszesz ze mówisz po polsku to i pisz po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
kuchnieina Re: Full Construction Services 13.02.06, 15:36 milk is to ekipa-wawa vodka is for my and ekipa-london Odpowiedz Link Zgłoś
buildingservices Re: Full Construction Services 13.02.06, 15:25 Vodka is not tasty,better try milk:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Full Construction Services IP: *.chello.pl 13.02.06, 15:39 Nie kumam ,,alkoholik,, jesteś czy co . Kto Cię przetłumaczy . Nie mam pojęcia ale pisz , swoje może , kiedyś zatrudnię tłumacza . Pozdro.wawa Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: Full Construction Services 13.02.06, 16:18 zatrudnisz? a za co? okradniesz to juz prędzej. Odpowiedz Link Zgłoś
buildingservices Re: Full Construction Services 13.02.06, 16:19 Full range of services of home improvement. No job too small or large for us to handle! You'll get competitive prices as well as high standard work compled on time. Odpowiedz Link Zgłoś
kuchnieina Re: Full Construction Services 13.02.06, 18:58 to chyba jest era to tylko u nich tak jest fulserwis -takich to tu nie ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... trzeba było do szkół chodzić IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 13.02.06, 20:16 zamiast kamienie na nie rzucać Odpowiedz Link Zgłoś
buildingservices Re: Full Construction Services 14.02.06, 07:44 Very interesting forums:P Odpowiedz Link Zgłoś
tynkiozdobne.pl Re: Full Construction Services 14.02.06, 21:33 W języku polskim zapewne jest. Odpowiedz Link Zgłoś