Gość: mjs IP: *.76.classcom.pl 16.02.06, 17:15 Czy możesz polecić fachową ekipę remontową w Krakowie do remontu i malowania ścian? Powierzchnia mieszkania 65m2. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyot Re: do pyot 16.02.06, 17:54 :) Czy to z Tobą wczoraj walczyliśmy z pęknięciami G/K ? Czytałaś niżej o tym ? ___________________________________________________________________ Niestety pomimo chęci nie pomogę :( Jestem z Wrocławia,notabene fajne miasto,zresztą Kraków równierz... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: do pyot IP: *.76.classcom.pl 16.02.06, 21:51 Ze mną. Szkoda że jesteś z Wrocławia, choć Wrocław to cudownw miasto! Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mitwa Re: do pyot 17.02.06, 16:57 Przepraszam, żę się wtryniam, w wątek skierowny nie do wszystkich:) Polecam Ci firmę, która robiła remont u moich znajomych - są naprawdę w porządku: solidni i niedrodzy. Jeśli chcesz namiary, mogę podesłać Ci na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: do pyot IP: *.76.classcom.pl 17.02.06, 19:21 dzięki. Chodzi mi o firmę solidną,trzymającą się terminu, która też nie ucieka od eventualnych poprawek, daje gwarancję, z którą mogę zawrzeć kontrakt i dostać rachunek VAT. Jeżeli to taka firma to wyślij sms na 501402416 Odpowiedz Link Zgłoś
pyot Re: do pyot 17.02.06, 20:46 Mis,wartościowa rada... Jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości w doborze ekipy,poproś aby pokazali Ci swoje ostatnio wykonane prace.Pozwoli to na rozwianie wątpliwosci,jakie będą towarzyszyć Tobie na tym etapie...:) Naprawdę warto. Pozdrawiam. P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: do pyot IP: *.chello.pl 17.02.06, 21:41 Pyot ściemnisz nieco żadna ekipa , nie wykonuje wszystkich dosłownie etapów budowy doskonale , w składzie ekip , następują rotacje , zawodów ,pracowników nigdy do końca nie ma gwarancji że Ci sami ludzie będą pracować co w poprzedniej pracy pokazywanej na wzór. A osoba 1 majstra , kierownika i często właściciela firemki , nie daje gwarancji , wykonania prac sumiennie i na czas ( przez jedną osobę jest to niemozliwe ) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: do pyot IP: *.76.classcom.pl 17.02.06, 23:47 Dzięki za radę. Skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś