Gość: magda IP: *.localdom / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 08:47 co sądzicie o nich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuchnia.ir.pl Re: okna stollar 05.04.06, 19:21 jedne z najlepszych i w dobrej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
zoni-system Re: okna stollar 05.04.06, 20:05 jeżeli mogę prosić o info dlaczego jeden z lepszych,to bardzo proszę,a jeżeli chodzi o cenę,to stawiam obiad ,że znam lepsze ceny.............i nie gorsze okna www.okna.polskirynek.pl/budowlany/oferta/4679 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor zoni -ostatnie wezwanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 07:32 to ze mozna znaleść coś tanszego to nie wątpie ale ostatni raz wzywam:zoni skad masz okna,jesli to nie tajemnica! jak nie powiesz to następnym razem opowiem wszystkim ze masz drogie okna internet to taka wiocha ze jak ktoś piardnie w seulu to w nujorku powiedza mu swinia była u nie klientka z forum z pana wyceną( i nie tylko z pana) ale pana była najdrożasza (ok 2000zł za te same okna w posównaniu z najtańszą ) z PCV pozdrwaiam pania agatę nie mówiąc juz o drewnie podzielam zdanie kuchniir onośnie stolara kiedy mozna liczyc na obiadek? mam nadzieje ze relatywnie do cen okien ,wybierze pan obiadem drozszy o 2000zł od pozostałych więc licze na niezła balangę a odnośnie okien to dlaczego to taka tajemnica ,skąd je pan ma bede musiał odryc sam ,jak się pan nie przyzna Odpowiedz Link Zgłoś
zoni-system Re: zoni -ostatnie wezwanie 06.04.06, 21:32 a mówiłem,żeby nie odstawiać tak nagle lekastw.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoni marne są bo ich nie mam na składzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 08:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: okna stollar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 12:24 www.e-izolacje.pl/247_3645.htm polecam tą publikacje naprawde przydatne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor zoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 08:22 jak będziesz kłamał ze masz najtańsze okna to ci nos urośnie jak nieprzymierzając temu pinokiemu jak sie jest troche na rynku to ludzie przychodza z róznymi ofertami i nie ukrywajaa cen które gdzieś indziej dostali a jak bedziesz piepszył o odstawianiu leków to potraktuje twoja imepertynencję jak romka i zrobie ci taka sama reklame gdybys nie chrzanił o obiadkach i innych pierdołach to nawet bym nie wspomniał o tojej przydrogirj ofercie ja biore okna od kliku dostawców i nie musze reklamowac akurat stolara ale jest dobry co mogą poswaidczyć inni a o twoich (tajemniczych ) kto moze poswiadczyc ???????? jak będziesz miał chamskie odzywki i nie zachowasz odpowiedzniej dozy (minimalnej) kultyry to zrobię ci taka strone jak romanowi na którym juz rosna kwiatki (na tym forum) ------------------- www.romekstrona.republika.pl/ www.dziwnyroman.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: zoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 08:46 ktoś kiedys powiedział ze : jak sie nie moze atakowac czyichs mysli to sie atakuje ich autora tak ze zoni nie doradzaj mi głupio odstawiania leków tylko dzięki nim nie jade jescze do Józefosławia zeby wymienić poglady na temat okien powsciagnij swoje chamstwtwo i wycieczki osobiste i skoncentruj sie na oknach bo to nie prawda ze masz najtańsze a poza tym to obciach przyznac sie ze handlujesz najtańszym badziewiem na rynku to nie jest najlepsza reklama dla firmy tu jest wiele osób na forum które na hasło ,,taniocha " reaguja migreną bo juz miały ,,tani remont" tanie okna itd Odpowiedz Link Zgłoś