Dodaj do ulubionych

Jakie papiery składaliście żeby dostać pozwolenie

07.07.06, 14:51
Bo nie wiem czy mam już wszystkie.
Obserwuj wątek
    • redudek na budowę 07.07.06, 14:52
      ?
      • kasia026 Re: na budowę 08.07.06, 09:31
        decyzję o warunkach zabudowy, projekty 4 sztuki (jeśli kupujesz gotowe to
        zatwierdzone przez architekta adaptującego), projekt "szamba" (jeśli nie ma
        kanalizacji),odpis z księgi wieczystej ( nie w każdym urzędzie, często wystarczy
        oświadczenie) to chyba wszystko jak sobie coś przypomnę to dopiszę

• redudek dzięki 08.07.06, 15:40
          u nas jest kanalizacja i plan zagospodarowania przestrzennego.
          mam nadzieję że pozostało mi już tylko nanieść na mapkę właśnie kanalizację i
          elektrykę.Nie mogę się już doczekać tej budowy.
          A gdzie Kasiu budujesz dom ?
          • kasia026 Re: dzięki 09.07.06, 19:46
            na wsi koło kielc. dość duży bliźniak. a ty?
            • redudek Re: dzięki 09.07.06, 20:56
              Ja dopiero mam zamiar budować,parterowy z poddaszem użytkowym,troszkę za Górą
              Kalwarią.
    • rispetto Re: Jakie papiery składaliście żeby dostać pozwol 07.07.06, 15:08
      Ile wątków na ten temat będziesz jeszcze zakładać? Jak nie możesz pojechać do
      urzędu, to zadzwoń tam i spytaj się. Nie mówię tego złośliwie, ale może okazać
      się, że będziesz potrzebować jakichś zupełnie indywidualnych "papierów". Jedna
      osoba z mojej rodziny została ostatnio poproszona o zaświaczenie od archeologa
      (sic!!!) do pozwolenia na budowę.
      • redudek nie zakładam nowych watków na jeden temat 07.07.06, 16:31
        Nie zakładam nowych wątków !
        Nie myślałam że to jest taki wielki problem odpowiedzieć na moje pytanie.
        Do urzędu mam daleko a przez tel nie dowiem się dokładnie,liczyłam na forum.
        Ale jednak pomyliłam sie.
        • rispetto Re: nie zakładam nowych watków na jeden temat 07.07.06, 22:27
          Oj nie o to chodzi. Tak jak Ci napisałem możesz spodziewać się nieraz bardzo
          specyficznych dokuemntów, o których nikt na forum nie będzie miał pojęcia. Jest
          stały zestaw dokuemntów, któe są zawsze potrzebne, ale może okazać się, że to
          za mało.
          A niby czemu nie dowiesz się wszystkiego przez telefon? To jakaś tajemnica
          urzędnicza?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka