redudek 07.07.06, 14:51 Bo nie wiem czy mam już wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia026 Re: na budowę 08.07.06, 09:31 decyzję o warunkach zabudowy, projekty 4 sztuki (jeśli kupujesz gotowe to zatwierdzone przez architekta adaptującego), projekt "szamba" (jeśli nie ma kanalizacji),odpis z księgi wieczystej ( nie w każdym urzędzie, często wystarczy oświadczenie) to chyba wszystko jak sobie coś przypomnę to dopiszę Odpowiedz Link Zgłoś
redudek dzięki 08.07.06, 15:40 u nas jest kanalizacja i plan zagospodarowania przestrzennego. mam nadzieję że pozostało mi już tylko nanieść na mapkę właśnie kanalizację i elektrykę.Nie mogę się już doczekać tej budowy. A gdzie Kasiu budujesz dom ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia026 Re: dzięki 09.07.06, 19:46 na wsi koło kielc. dość duży bliźniak. a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
redudek Re: dzięki 09.07.06, 20:56 Ja dopiero mam zamiar budować,parterowy z poddaszem użytkowym,troszkę za Górą Kalwarią. Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: Jakie papiery składaliście żeby dostać pozwol 07.07.06, 15:08 Ile wątków na ten temat będziesz jeszcze zakładać? Jak nie możesz pojechać do urzędu, to zadzwoń tam i spytaj się. Nie mówię tego złośliwie, ale może okazać się, że będziesz potrzebować jakichś zupełnie indywidualnych "papierów". Jedna osoba z mojej rodziny została ostatnio poproszona o zaświaczenie od archeologa (sic!!!) do pozwolenia na budowę. Odpowiedz Link Zgłoś
redudek nie zakładam nowych watków na jeden temat 07.07.06, 16:31 Nie zakładam nowych wątków ! Nie myślałam że to jest taki wielki problem odpowiedzieć na moje pytanie. Do urzędu mam daleko a przez tel nie dowiem się dokładnie,liczyłam na forum. Ale jednak pomyliłam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: nie zakładam nowych watków na jeden temat 07.07.06, 22:27 Oj nie o to chodzi. Tak jak Ci napisałem możesz spodziewać się nieraz bardzo specyficznych dokuemntów, o których nikt na forum nie będzie miał pojęcia. Jest stały zestaw dokuemntów, któe są zawsze potrzebne, ale może okazać się, że to za mało. A niby czemu nie dowiesz się wszystkiego przez telefon? To jakaś tajemnica urzędnicza? Odpowiedz Link Zgłoś