ramin 10.07.06, 15:38 Chyba ze macie ochote czekac 40 minut az szarmancki pan magazynier znajdzie dla was czas i laskawie przywiezie zaplacone juz plytki. Magazynierzy rzadza i Wy powinniscie o tym wiedziec! Zdecydowanie odradzam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: Genbud Wwa Bartycka - trzymajcie sie z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 16:56 Witam Też odradzam tą firmę!!! Okrutne rozbestwione lenie Pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Genbud Wwa Bartycka - trzymajcie sie z daleka IP: *.koba.pl / *.koba.pl 10.07.06, 21:01 Potwierdzam. Przeżyłem to samo na przełomie roku, tyle, że na 20-stopniowym mrozie. Podejrzewam, ze Wy staliście w upale :). Obsługa na stoisku nawet znośna, chociaż wtedy z zimna też już mieli dosyć(nieogrzewana sala sprzedaży). Cały system polega tam właśnie, aby klient czuł sie elegancko obsługiwany, ale tylko do momentu opłacenia rachunku. Potem niech się już użera z magazynierem-bucem, który ma w dupie ilu klientów obsłuży w ciągu godziny, bo ma płacone na miesiąc te same pieniądze. A powinien(przy takich kolejkach) mieć prowizję i byłoby ok. Nie jest to pocieszające, ale w Liroyu w Arcadii na stoisku budowlanym jest identycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: err Re: Genbud Wwa Bartycka - trzymajcie sie z daleka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:37 potwierdzam! Genbud to oszuści. Kiedyś chciałem u nich kupić kilkadziesiąt worków wylewki. Podjechałem w poniedziałek spytać o cenę, czas i koszt dostawy. Panienka mi powiedziała, że mi to dowiozą "w cenie" i w ciągu godziny. Następnego dnia już nie pamiętała naszej rozmowy i doliczyła za dowóz. Inna kwestia, że wszystko u nich jest droższe niż np. w Leroy czy Castorama. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: Genbud Wwa Bartycka - trzymajcie sie z daleka 11.07.06, 13:54 Polecam hurtownie ZINO, maja towar tanszy niz na Bartyckiej www.zino.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Genbud Wwa Bartycka - trzymajcie sie z daleka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:00 Dokladnie tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rym Re: Genbud Wwa Bartycka - trzymajcie sie z daleka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.07.06, 09:59 potwierdzam. W Genbudzie jest b. drego, obsługa nieprzyjemna, magazynier na prośbę o przycięcie płyty k-g parsknął i powiedział "tam jest nóź". nigdy tam nie kupujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Genbud Wwa Bartycka - trzymajcie sie z daleka IP: *.171.73.45.crowley.pl 19.07.06, 14:10 A ja mam inne doświadczenia - dobrze mi doradzili a i ceny były dobre Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek też pozytywnie 19.07.06, 15:46 > A ja mam inne doświadczenia - dobrze mi doradzili a i ceny były dobre Ja ładnych kilka lat temu tam kupowałam i tez raczej pozytywne doswiadczenia mam. A ceny wtedy mieli bardzo przyjazne dla klienta. Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: też 7:2 przeciw genbudowi słabiutko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 15:54 Niestety ja też mam złe wspomnienia antypatyczne typy bez jakiejkolwiek kultury!!! Odpowiedz Link Zgłoś