bbkk 04.02.03, 11:08 Czy ktoś mógłby mi powiedzieć ile więcej trzeba kupić płytek (10 czy 20%) i gdzie ich szukać w Warszawie? Najlepiej na Bartyckiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Glazura i terakota IP: 212.87.3.* 04.02.03, 12:15 Zalezy od wielkosci plytek i sposobu ukladania, np przy duzych i ukladanych w Caro jest wiecej odpadow. Ale z moich doswiadczen wystarcza zwykle 10%, 20% to stanowczo za duzo. Bardzo mi sie plytki jakie maja w Softbudzie (na Pulawskiej kolo Piaseczna) ale byly dosc drogie. Swoje kupilam w TTW. ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Glazura i terakota IP: proxy / *.pekao.com.pl 04.02.03, 15:53 Hej Jesli nie planujesz skomplikowanych kombinacji to 10% powinno spokojnie wystarczyc. Jesli chodzi o wybor i ceny to polecam GENBUD - rog bartyckiej i czerniakowskiej - maja wszystkie chyba polskie firmy i sporo z wloskich/hiszpanskich. Bardzo ladne (jak na moj gust :) plytki ma tez Yeti - na bartyckiej, ale cenowo zdecydowanie przekraczaja opoczno czy paradyz Pozdrowiam a. Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju bartycka dosc droga 04.02.03, 16:38 ja kupiłem plytki paradyza w wesołej i były o ok. 7 zł/m2 tansze niz na bartyckiej, co mi pozwoliło kilka stów zaoszczedzic... no ale niezaprzeczalnie wybór na bartyckiej jest wiekszy... ale jezeli zdecydujesz sie na konkretne płytki i to polskiego producenta, to najlepiej zadzwonic do marketingu np. paradyza i dowiedziec sie gdzie w warszawie maja salony firmowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tintin Re: Glazura i terakota IP: *.itpp.pl 10.02.03, 02:12 Z wlasnego doswiadczenia wiem ze lepiej mi sie kupowalo w drugim plytkowymm zaglebiu - na jagiellonskiej. obok siebie kilkanascie sklepow z plytkami. Po tygodniach bladzenia na Bartyckiej, tam znalazlem wszystko w pol dnia. Ale oczywiscie to rzecz gusti. Odpowiedz Link Zgłoś