Gość: Olka IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 02.04.03, 20:11 No wlasnie -DECEUNINCK,Okfens, Veka, Aluplast, a moze jeszcze jakies inne? Na co zwroccic uwage? Jaka cena nie jest za wysoka? JAkie dodatkowe gadzety warto zainstalowac? Pozdarwiam, Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karol Re: OKNA PCV - JAKIEJ MARKI? IP: *.acn.waw.pl 03.04.03, 11:00 Ja mam aluplast- była to jedna z tańszych ofert, ale nie żałuję. Żadnych problemów. Warto zwrócić uwagę czy mikrowentylacja jest w standardzie- niektóre firmy montujące obniżają cenę oferty i fundują w ten sposób grzyby na ścianie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EKSPERT Re: OKNA PCV - JAKIEJ MARKI? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 09:10 Tylko Aluplast/dobry sprawdzony profil/,okucia Winkhaus lub Roto,szyba k=1,1/ Wysoka jakość długoletnie niezawodne działanie!!.Pamiętaj o jednym,sprawdż ile lat firma działa na rynku,przejdż do biura-to wykładnik wiarygodności firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rkk Re: OKNA PCV - JAKIEJ MARKI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 14:57 Polecam profile firmy REHAU. Zamontowałem w zeszłym roku i są b. dobre. [Nie polecam pomocy Domar-Toronto (filia Kłobucka) - niesłowność i ściemnianie, wkładacze okien próbowali wyłudzić dodatkowe opłaty.] Okucia ROTO - podobno są najlepsze. pzdr. rkk Odpowiedz Link Zgłoś
mona80 Re: OKNA PCV - JAKIEJ MARKI? 08.04.03, 02:28 REHAU - to najlepsza firma. Dają gigantyczną gwarancję. Są najstarszą firmą. Są przodownikami - pierwsi opracowują nowości. To najlepsza inwestycja. Tylko nie najtańsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: OKNA PCV - JAKIEJ MARKI? IP: *.crowley.pl 08.04.03, 08:21 Aktualnie poszukuje ciekawej oferty okiennej. Cenowo podpasował mi właśnie Aluplast IDEAL 2000. Już chciałam umówić gościa na wymiar i upodpisanie umowy, ale wpadłam na pomysł aby dobrze się Im przyjrzeć. Okna tego typu znajdują się w Tesco na Górczewskiej (Reklama - bez przedstawicielstwa). Przy bliższym oglądaniu przeraziłam się, beznadziejne niedoróbki. I znowu muszę zacząć szukać. A może osoba, która kupiła okna Aluplast dała by namiar na sprawdzone źródło. Będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś