fragola22 17.02.07, 22:24 Chce wymieić swoje nieefektowne, stare drzwi wejściowe, czy możeci mi polecić jakąs firmę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja. Re: drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 10:42 po prostu, kup sobie drzwi w markecie i sobie wstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: drzwi 18.02.07, 18:08 Tam gdzie wybierzesz/kupisz drzwi zapytaj o ekipę producenta która mogła by Ci drzwi wymienić. To najleprzy sposób na załatwienie sprawy. Masz ekipę razem z drzwiami, nie tracisz gwarancji na drzwi (wykonawca jest autoryzowany przez producenta) i masz minimum kłopotów. Oczywiście jak kupisz drzwi z wymianą to zapłacisz mniejszy VAT bo tylko 7%. Odpowiedz Link Zgłoś
januszemjestem13 Re: drzwi 21.01.19, 10:25 Mogę polecić: Domexpruszcz , posiadają dużo wiedzy, chętni do pomocy, wybór i montaż przeszły bezproblemowo. Odpowiedz Link Zgłoś
meleky Re: drzwi 28.08.19, 22:57 Ja mogę polecić dobredrzwi.pl. To firma, która jest dystrybutorem różnych marek, więc można znaleźć przeróżne drzwi, a w ramach swoich usług dokonują pomiarów, zajmują się doradztwem, transportem i montażem. Więc nie trzeba się niczym martwić, bo zajmują się wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
banowanyzaprawde1 Re: drzwi 29.08.19, 15:50 A ja polecam wam psychiatrę. Po 12 latach możecie się cmoknąć, spamerzy. Odpowiedz Link Zgłoś